335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

335dc cnm aynı seyin bir benzerini bana babam söylemiştiii diploma davasını
bu arada hakikaten ben bnimki gelsin tekrar konuşucam şu slikon davasını aşkımla ...
kuşkam ders çalışıyorsun demek kolay gelsin sana cnm...

kendine iyi bak cnm heyecan yapma sınavda nasıl olsa iyi geçicek :teytey:

özledim teninin kokusunu özledmmm
özledm sımsıcak nefesini özledmm
özledim sohpetini o sesini özledmmmmmm

içimdeki arabesk severi susturamıyorm asker yollayınca dha bi çoştu çaktırmayn :roflol:

yaw benimde daha çeyizim yok annem de çok rahatt bide evlilik hayalleri kuruyorum korkarım en sonunda iç güveysi alalm biz dicekler eyvahedigeldismile

ya cnm bi diyoki emekli olmadan alalm bikaç bişeyini
bi diyo daha erken
geçen bakıyorz karacadn bişeyler aman şmdi alcm snra begenmiceksn dioo
hey alllhmm :)

yaw biz arkadaşlarla bi hesap yaptık geçen gün işin içinden çıkamadık düğün yapmak zor bu devirde ben annemi tehtid etmeye başladım eve hediye getiriyo bak bunu ben götürürüm diyorum nevrsim alıyo mesela bu güzelmiş benim olsun diyorum en kolay yolu bu tavsiye ederim :)))

valla öyle zor tabi cnm ya özellikle mutfak eşyalarına çok para gider bnce ıvız zıvır derken para yetişmzz.. o yüzdn diyorm alalm bişeyler ...
ama geçen gn annem dedii babamn niyeti şeymişş çeyiz yapmıcakmş nişanlandıgımda fln toplu para vercekmş..
istemiyorm toplu para fln çeyiz verin bnaa :roflol::roflol:

benim çeyizlerim şiledeki evde kilerde muhafaza ediliyor her gittiğimde bakıyorum eksik neler diye liste yapıyorum aldıkça eksik çıkıyor...benbu işten bşey anlamadım geçen tupperware kaplarım var annem kendine aldıkça banada çeyizime almıştı onlar böle renkli rengarenk her biri sen dayımın ufak oğlan oyuncak evcilik seti sanmış galiba birde baktımki çeyizlerimin konulduğu odayı keşfetmiş o renkli tabaklarla frizbi yapmış oynuyr ben gördüm tepiniyorum evde imdaaaattt diye topladım her birini yerlerden

ceyiz ceyiz derken 1bucuk senemiz gecti ya$landik bile ay ne guzeldi bizimki tam gorucu usuluydu esimin isi ingilteredeydi geldi begendik aldi :) bidahakine soz bidahakine nisan bidahakine dugun :))))bekle bekle tam buldum derken yine bekle sizler nasil basladiniz sozlendiniz evlendiniz?

335 dc geçmişin yarısnı okuyabildim özellikle seni aradım acaba askerin aradımı diye merak ettim çok şükür aramış ve aranızda buzlar erimiş biz onları 3 ay daha böle idare edicez alışalım bence ondan sonra biz nazlanırız inşş

teşekkür ederm cnm :asigim:
evet bu sabah aradıı konuştk
nden öyle bişy yazdıgını sordm şakaydı aşkm dedi
uzatmamaya çalıştm ://
normalde gereksz kıskançlıkları olmadıgı ıçin askerlige bağlıyorm durumunu :sm_confused:
çevresinde kötü bi olay olduysa etkilendi snrm :/

oooo benmkii baya uzun sürdü aileler tanıştı önce sonra söz nişan tam 1,5yıl nişanlı kaldık evlendik çok şükür derken 9.ayımızda evimizi taşımak zorunda kaldık tam yeni ev yeni yaşantı ohh dedik askerlik çıktı offffff neyseki onuda yarıladık yanı kzılar hayat kısa günler ölede böle de akıp gidiyo elimizden en çok kayıp gidip gençliğime acırım eğer tam yaşayamazsam inşş kociş gelsinde yaşıycaz bide bu araları bi bebek isteğim geldi ki sormayın hep hamileler çıkıyo karşıma yada yeni bebeği olanlar hevese geliyorum bendee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…