- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #4.921
teşekkür ederm cnm :asigim:
evet bu sabah aradıı konuştk
nden öyle bişy yazdıgını sordm şakaydı aşkm dedi
uzatmamaya çalıştm ://
normalde gereksz kıskançlıkları olmadıgı ıçin askerlige bağlıyorm durumunu :sm_confused:
çevresinde kötü bi olay olduysa etkilendi snrm :/ [/QU
evet cnmm diyorum yaa sabır gerek sabır askerlik işte emir altı az kaldı çok şükür
ewtt cnmm ben 19 yaşında evlendim 21 olcam hayata ne kadar erken başladım dimi((
ewtt zaten eşim kesinlikle 2 seneden önce istemiyo ilk evlendiğimizde aşırı baskı yaşadık onun annesinden gerçi hala ölede aldırmıyorum artık 2 senemiz var daha ama insan ölee özeniyo bazen özellikle kayınvalidem diyo bak o hamile bu hamile kendimi eksik görüyorum o öle diyince
ben anaokulu öğr.
slm fıstıklarrrr aranızaa bi uzun dönem asker yareniii karıştı galiba ben bi merhaba demek istedimdi sizeee :kedi:
hosgeldınn angelcımmm napıyosun bakalm
iyiyim arkadaslar napim askerim izinde teyzesinn yanına gittii bende fırsat bulmuşken kk ya geldimmm b,raz sen nasılsınnn şafak kaç bakalım Şeniz
bnm uzun dönem cnm yhaa daha çok var şafak 202 ama aşkım 198 dedi bugün böle bişiy işteee 10.aya girdikk 10 aydır ilk kez gördüm ben de aşkımı nasılda özlemişim var yaaa :kedi:ayy ben gıttıgı gunden berı gormedım yuzunu bnmkının yaf ozledm bnm adamaı=) bnm safagı 335dc takıpe dıodu nerde osanırım 79 bı cozemedgm ıcın su safak olayını arkdslrla bır gıdıyorum=)) senın kac tatlım enıste nzmn gelıo?
bnm uzun dönem cnm yhaa daha çok var şafak 202 ama aşkım 198 dedi bugün böle bişiy işteee 10.aya girdikk 10 aydır ilk kez gördüm ben de aşkımı nasılda özlemişim var yaaa :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?