335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ne güzel evlenmişsnz siz bize daha çok varr :asigim:
allah mutlu etsin inş. tontiş bi bebeginizde olurrr :))))

MUSUR sn 20 yaşındamsn :/ anam ne ara sözlendn nşanlandn evlendn oy ewde kaldm :))))))

Son düzenleme:
ewtt cnmm ben 19 yaşında evlendim 21 olcam hayata ne kadar erken başladım dimi ((

canm o zaman bebek için erken bna kalırsa biraz eşinle gez toz hayatını yaşa bnce bi iki sene bekleyn eşin askerde zaten hemen bi sorumlulugn altına girmekte istemz :)
ne ögretmenisn ?

Son düzenleme:
ewtt zaten eşim kesinlikle 2 seneden önce istemiyo ilk evlendiğimizde aşırı baskı yaşadık onun annesinden gerçi hala ölede aldırmıyorum artık 2 senemiz var daha ama insan ölee özeniyo bazen özellikle kayınvalidem diyo bak o hamile bu hamile kendimi eksik görüyorum o öle diyince
ben anaokulu öğr.

canm ister tabiki torun ama siz bi yaşayn evliliginizi yani bnce yaşın ufak
eşinde öyle istiyosa kayınvaliden knuşsn bşwer :roflol::roflol:
yakınsak bn çocugumu sana bırakırm evlenince o zamn :roflol:

kızlar ben geldım.askım bgn 2-4 nobetı vardı,malum saatlerde 1 saat gerı alnck ya 3 te bolece 3 saat nobet tutcaktı,ceza alanlar olmus bnmkı bgnkı nobetten yırtmıs:dance::lepi:

iyiyim arkadaslar napim askerim izinde teyzesinn yanına gittii bende fırsat bulmuşken kk ya geldimmm b,raz sen nasılsınnn şafak kaç bakalım Şeniz

ayy ben gıttıgı gunden berı gormedım yuzunu bnmkının yaf ozledm bnm adamaı=) bnm safagı 335dc takıpe dıodu nerde o sanırım 79 bı cozemedgm ıcın su safak olayını arkdslrla bır gıdıyorum=)) senın kac tatlım enıste nzmn gelıo?

bnm uzun dönem cnm yhaa daha çok var şafak 202 ama aşkım 198 dedi bugün böle bişiy işteee 10.aya girdikk 10 aydır ilk kez gördüm ben de aşkımı nasılda özlemişim var yaaa :kedi:

bnm uzun dönem cnm yhaa daha çok var şafak 202 ama aşkım 198 dedi bugün böle bişiy işteee 10.aya girdikk 10 aydır ilk kez gördüm ben de aşkımı nasılda özlemişim var yaaa :kedi:

kıyamam yaa,yemın ederım Allah hepımıze sabır versın zor ınsanın sevdgının yolunu gozlemesı ondan ayrı kalması.ins sende plakalara gectgnde beraber sayarız=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…