- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #4.941
kıyamam yaa,yemın ederım Allah hepımıze sabır versın zor ınsanın sevdgının yolunu gozlemesı ondan ayrı kalması.ins sende plakalara gectgnde beraber sayarız=)
mayısta gelcek aşkım hemen isteme olcak nişan yapcaz aile arasında sora temmuz gibi düğünn :teytey: 4 senedir çıkıoz biz yeter artık çok bekledim ben eyvahedigeldismile:kedi: hem işi var aşkımın evi arabası da var bende çalışıom ee beklemek için bi neden yok cnm allah baska nedenler çıkarmasınnn önümüzeee :Saruboceq:ceyız hazrlıklarıyla dha bı cbk gecer gunler mrk etme,bızımkı gelkte işleri hale yola koyck da daha gelıp bnm ıstıyck de oooohoooo valla bi şafakta onun ıcın saycm ben herldesırnaşık şey
mayısta gelcek aşkım hemen isteme olcak nişan yapcaz aile arasında sora temmuz gibi düğünn :teytey: 4 senedir çıkıoz biz yeter artık çok bekledim ben eyvahedigeldismile:kedi: hem işi var aşkımın evi arabası da var bende çalışıom ee beklemek için bi neden yok cnm allah baska nedenler çıkarmasınnn önümüzeee :Saruboceq:
tekrar indir cnm =)ben geldimmmmm
angel hoşgeldin cnm...şafak demeyin bana yaaaa ben şafak sayarımı sildim yanlışlıkla aşkıma sordum bilmiyorum saymıyorum dedi plakalara düştükmü düşmedikmi onu bile bilmiyorum sayıyorum ama sayıyorum işte offffffffffff az evvel bir arkadaşım aradı kral tv de bugün aşkıma yazdığım mesajı görmüş arayan arayana
amin cnm ya,bnmki işi mişi dağıttı öle gitti askere bakalm gelnce nası toparlıck bılemıorum:s o yuzdn bızım engelmz var ne yazık kı su iş olayını halledene kdr beklemeye dvm etces.
bende bende düğün istiommm 4 senedir bekliom yhaa artık kavuşcaz inşşşş :hulya:enem sende kendi gördüm ama biz 1 senedir çıkıyoruz yıldırım aşkı bizimki bizde gelsin söz-nişan yazada düğün olur diyoruz ama aşkıma kalsa direk düğün diyor hahahaha
tekrar indir cnm =)
hosgeldın tutimm
yaş kaç cnm senn ???
bende bende düğün istiommm 4 senedir bekliom yhaa artık kavuşcaz inşşşş :hulya:
angelcım ben 25 yasındym bu ay 26 olcm kızlar bakın dgmgunum yaklasıo bı partı ıstıom ztn sefkılım de yok yalnız yalnız kalmıım=)))
amin cnm hepimizin inşşş boshayallersmilesanırım indircem yineee.
hoşbulduk cnm
ehehehe hayırlısı cnm allah gönlüne göre versin inşallah
tamam cnm sana kral gibi bir party yaparız ne zaman doğum günün?
angelcım ben 25 yasındym bu ay 26 olcm kızlar bakın dgmgunum yaklasıo bı partı ıstıom ztn sefkılım de yok yalnız yalnız kalmıım=)))
anowww benden büyükmüşsün ben pek bi aceleciyim galibaaa kaydirigubbakcemile2 aman erken evlencem banane aslında çok erken deil be 22 yim evlenrken 23 olcam olumunekankayizsmile
kuzenim de 24 kasım doğumlu =)24 kasım öğretmenler gunu bunu kesin untmazsınız öğrtmen cok aramızda:roflol:
yok sen acelecı deıl ben agırdan alanlardnm=) bgne kdr hep kendımı ay dha kucugum dha yasım kac fln deıp oyaladm korktum sanırım ne bıleyım,smdı evlılıge sıck bakmaya basladm,bıde ben sureklı ay sunu da yapım ay bunuda yapım deıp drudum hayatımda ztn o yuzden mesela erkek arkm su master işinide hıc onaylamadı gerı plana düşücek sandı=)
kızlar iyi akşamlarrrr,yaaa şu show tvdeki yok böyle dans programında acaip şarkılarla dAns ediyolar yaaa hepsini birer düğün giriş şarkısı adayı olarak düşünüp yarın arayışlara başlıorum ama harikalar yaaaaa.....yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?