335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

yok be guzlm su okl basldgndan berı cok zorlanıyorum sıkldm sureklı proje yazmaktan..seneye tez yazrken napcm bılemıorum...bıde hep soyut seyelr bızım,gercı eglencelı zevklı konulrmz da yok deıl hanı gecende bı sunumum vardı kişilik testleryle fln alakalı kızlarla burda payalsmıstım buldklrımı=))

ay bırz bakaym dedım annem zırt cevrdı baska yerı neyse sen sarkılrı arastr bızede yolrrsın lınklerı

paylaşırım tabiki zaten ben biliyodum bu tür prograamlarda tam benlik müzikler çıkar ve ben düğün giriş şarkısının yabancı olduğunda daha asil olacağını düşünüyorum ama hakikaten kaliteli bi müzik olmalı....

valla bnmkıne kalsa dugun bıle yapmıylm gıdlm yurtdısına ıkmz nıkahı kıyalm bı adada geleım dıo deli=))) kır dugunu bnde dusunuyorm da aslnda ama ya kışa denk gelırse dıe cok da hayal kurmak ıstemıorum

kızlar az kaldı yaknda torunlar gelır nine oluruz ozmn dha bi kolay gecer zmn bızım ıcın:dance:

torunlarmı yavrum bizimkilerin has torunları 12 aralıkta gelecek kışlalara hoş benim sevgilim torununu göremcek çünkü 337 KD askerleri direk doğuya yollamayacakalrı için ancak kasımda uzun dönem askerler geldiğinde onları görür....

kız bnmkı gorur mu acep hahaha mrk ettım=))
angel hayırdır tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…