- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #4.981
yaaa bnim tek hayalim kır düğünü ama ne yazık ki adanada benim hayalimi gerçekleştirebilecek yer yok kır düğünü için...
kır mır farketmes valla dugun olsn atalım gobecıklerı hos ben o gelınlk ve topklu ayakkabyla nası atcksam gobecıklerı:dance:
bende canım düşünüyorum kır düğünü antalyada bakalm bi kaç güzel yer var bi yeri araştırdık hoşuma gitti ama tabii sevgilimin ailesi aydında bide burda yapalım düğün derlerse bizim hayaller yıkılır kızlar düğün kız tarafında olur demi bide zaten burada yaşıcaz
miraclecim öle deme walla benim abimin karısını görseniz ağzınız açık kalırdı düğünü resmen ikimiz yapmıştık milletin özellikle annemin ağzı açık kalmıştıkaydirigubbakcemile3 ama o 1 saat sonra converselerini çekip kudurmuştu etekleride kaldırdı ben eğlenmiicemde kim eğlencek demişti bu kadar para kim için harcandı araya gitmiiicek hiç bi kuruşu dedi ve de ölee oldu,şu an ki idolum yengemm
mayracım ben istanbulda yaşıyorum aşkım adanada bizim sanırım 2 yerde olucak...
ama ben diyorumki istanbulda koktylli nikah olur akşamda gençler eğlenmeye gideriz.adanadada kır düğünü olur e tabi istanbuldan otobüs kaldırıcam benim akrabalarım için :S
gelinliğimin altına converse giyicem ben topuklu ile kırda çimlerin arasında kendimi düşünemiyorum çimlere saplanır o topuk
bende öyle diyorum aydında nikah olsun antalyada düğün çünkü ben ilk gecemi evimde geçirmek isterim aydında yaparsak annesinin evinde geçirmek zorunda bile kalırım delikafaduldensempatiksalakcinni
gelinliğimin altına converse giyicem ben topuklu ile kırda çimlerin arasında kendimi düşünemiyorum çimlere saplanır o topuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?