335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

miracle cnm benimki kır düğünü istiyor bense plaj düğünü istiyorum annemde oraya yaşlılar nasıl gelcek diyor haksızda değil hani o yüzden kır düğünü ağır basıyor

bende canım düşünüyorum kır düğünü antalyada bakalm bi kaç güzel yer var bi yeri araştırdık hoşuma gitti ama tabii sevgilimin ailesi aydında bide burda yapalım düğün derlerse bizim hayaller yıkılır kızlar düğün kız tarafında olur demi bide zaten burada yaşıcaz

kır mır farketmes valla dugun olsn atalım gobecıklerı hos ben o gelınlk ve topklu ayakkabyla nası atcksam gobecıklerı:dance:

ooooo öle bi atıyosun kii hem de kuş gibi valla ben o topuklu ayakkabılarla kesin merdivenlerden düşerim diyodum hiç valla o kadar güzel oynadım halay çektim kii kocişş bile bana çok şaşırmıştı :)))

valla bıldgm kdryla dugunu erkek tarfı yaptgndan erkek tarfnda olr ama yasıycgnz yer de onemlı yanı

miraclecim öle deme walla benim abimin karısını görseniz ağzınız açık kalırdı düğünü resmen ikimiz yapmıştık milletin özellikle annemin ağzı açık kalmıştıkaydirigubbakcemile3 ama o 1 saat sonra converselerini çekip kudurmuştu etekleride kaldırdı ben eğlenmiicemde kim eğlencek demişti bu kadar para kim için harcandı araya gitmiiicek hiç bi kuruşu dedi ve de ölee oldu,şu an ki idolum yengemm

ayh musurcum ben utanırım kız bnmkının yanında ole gobek atmaktan adam bnı bı tek gece alemnde oynrken gordu ondada gıtcektı askere ztn dıe ondan kafa dagıtıyoruma vurdum hahaha=))

tutim evet aşkım izmirde görür görsün ya=))

mayracım ben istanbulda yaşıyorum aşkım adanada bizim sanırım 2 yerde olucak...
ama ben diyorumki istanbulda koktylli nikah olur akşamda gençler eğlenmeye gideriz.adanadada kır düğünü olur e tabi istanbuldan otobüs kaldırıcam benim akrabalarım için :S

valla converse olayı supermıs dusunmuo degılım hanı=))

bende öyle diyorum aydında nikah olsun antalyada düğün çünkü ben ilk gecemi evimde geçirmek isterim aydında yaparsak annesinin evinde geçirmek zorunda bile kalırım delikafaduldensempatiksalakcinni

bende öyle diyorum aydında nikah olsun antalyada düğün çünkü ben ilk gecemi evimde geçirmek isterim aydında yaparsak annesinin evinde geçirmek zorunda bile kalırım delikafaduldensempatiksalakcinni

kesinlikle kendi evin dururken gerek yok kayınvalidenin evine...hoş ben kıyınvalidemi çok seviyorum yaaa hahahah

gelinliğimin altına converse giyicem ben topuklu ile kırda çimlerin arasında kendimi düşünemiyorum çimlere saplanır o topuk

canım adanada kır düğününde kararlıysan asla bacardi de yapma yer olarak çok çok güzel kır düğünü için ideal ama inanılmaz sivrisinek sorunu war çünkü göl kenarı ben orda yapmayı düşünüodum ama bi davetten sonra vazgeçtim yemekleri sinekler yedi,davetli sayın az olursa uptown düşünebilirsin orası da dilberler sekisi manzaralı orasıda çok hoş ve ben 400kişilik bi düğün yapacağım için düşünemiyorumm...akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…