- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #5.001
canım adanada kır düğününde kararlıysan asla bacardi de yapma yer olarak çok çok güzel kır düğünü için ideal ama inanılmaz sivrisinek sorunu war çünkü göl kenarı ben orda yapmayı düşünüodum ama bi davetten sonra vazgeçtim yemekleri sinekler yedi,davetli sayın az olursa uptown düşünebilirsin orası da dilberler sekisi manzaralı orasıda çok hoş ve ben 400kişilik bi düğün yapacağım için düşünemiyorumm...akannehir
cnm önerin için çok saol aşkıma söyleyeceğim bu durumu ama bizimde erkek arkadaşımın tarafı çooook kalabalık hani benim ailem akrabalarım taş çatlasa adanaya 100 kişi gelir düğünüme ama erkek arkadaşımın tarafı çok kalabalık napcaz bilmiyorum...
kesinlikle kendi evin dururken gerek yok kayınvalidenin evine...hoş ben kıyınvalidemi çok seviyorum yaaa hahahah
meyra aşkolsun benim aşkım adanalı ama kro değilbirde öyle mesela k harflerini g olarak sölemiyolar ailecek ...aşkımın ablasıda seyhan otelinde evlenmiş seyhan diye otel varmıydı ay karıştırmadıysam tabe...
gerçi ben bu gece hiç dönmemesini olduğu yerde kalmasını isterdim ama...
ayyy kızlar ilahi adanalo olan benim kendimize sözde kıro diyen benim ama sizin zorunuza gidiyookaydirigubbakcemile3 tabiki adanalıyık alllaaaann adamıyıkkaydirigubbakcemile3 evet canım seyhan oteli var ve muhtemelen benim düğünüm de orda olceekkk....akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?