335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

cnm önerin için çok saol aşkıma söyleyeceğim bu durumu ama bizimde erkek arkadaşımın tarafı çooook kalabalık hani benim ailem akrabalarım taş çatlasa adanaya 100 kişi gelir düğünüme ama erkek arkadaşımın tarafı çok kalabalık napcaz bilmiyorum...

ya işte kır düğünü için adanada çok fazla alternatif yokkk....adanalılar zengin kıro oldukları için kır düğünü gibi otantik olaylar konusunda kendilerini geliştirmemişler,alışmışlar 5 yıldızlı otellerde klişe düğün yapmaya...benim gibilerde öleee kalır hayalleriyle ortada....

meyra aşkolsun benim aşkım adanalı ama kro değil birde öyle mesela k harflerini g olarak sölemiyolar ailecek ...aşkımın ablasıda seyhan otelinde evlenmiş seyhan diye otel varmıydı ay karıştırmadıysam tabe...

Ben gelllldiiiim=)
Tutimm kral tvye bende mesaj yazmak istedim ama burda sadece kral avrupa oldugu icin yapamadim=D
askimda dün söyledi burda 24saat kral tvyi aciyorlar, hic sevmez pop ama bir tane parca begenmis yana yana ben felan diye mirildandi off ya ne sacmaliyorum ben dedi sustu=D eniste ögrenmis mesajini nasil mutlu olmustur simdi=)
gecmisi okuyamadim fazla, baya yazmissiniz yine..
Gece_Kusum sana yarin basarilar diliyorum, benimde kaynim girecek bugün konustum baya stresliydi.. Allah zihin acikligi versin, dualarim sizlerle=)

ayy kizlar bu arada kaynimla konustum bugün..
oda yarin Kpss'ye gircek, acayip umutsuzdu, birinci bölümden aldigim puan belli nasil olsa kazanamicam sinavdan sonra gidip tecilimi bozacam, kimseye söyleme dedi acayip kötü oldum..
ne dedimse dinlemedi beni, gerekceleri cok mantikli ama oda giderse mahfolurum ya=(
benim icin coooook degerli, abim gibi, canimdan bir parca gitmeliyim diyor vede uzun dönem icin basvuracakmis=(
ben yani burda iki safak birden sayacagim eger giderse=/

Tutimm ben Adanali degilim ama adanali sivesi var=)
kuzenlerimden gecmis banada, cok zaman gecirdigim icin orda=)
ve inanilmaz hosuma gidiyor konusmalari, yani kro degil bence=)
degilmi demiyorum örnegin delni diyorum askim herseferinde elimde kalcan bu yüzden diyor ama napim elimde degil=)
bu arada seyhan oteli var evet benim kuzenim 3sene calisti hatta orda=)

ayyy kızlar ilahi adanalo olan benim kendimize sözde kıro diyen benim ama sizin zorunuza gidiyookaydirigubbakcemile3 tabiki adanalıyık alllaaaann adamıyıkkaydirigubbakcemile3 evet canım seyhan oteli var ve muhtemelen benim düğünüm de orda olceekkk....akannehir

ayy kızlar sizle beni gece gece güldüren asker anıları paylaşmak istiyorummm..

Hakkari´de yedek subayken bölükte sadece silah bakımına ve ayak işlerine bakan fırlama karakterli bir askerin telefonla yaptığı konuşmaya tanık oldum. Bu delikanlı henüz yeni barıştığı sevgilisine, Özel Tim´ e seçildiğini, doğrudan sıcak çatışmanın ortasına helikopterle atıldığını, her yerde mayın olduğunu ve en nihayetinde yakınlarda bir yere havan topu düştüğünü söyleyip ardından telefonu kapattı. Ensesinde patlayan tokadın ardından da pis pis sırıtarak şu cümleyi kurdu ´Komutanım biraz kıymetimizi anlasınlar.´
Yedek subay okulunda eğitimdeyken, koşarak bir teğmen geldi. Beş tane makina mühendisi lazım diyerek bizleri alıp bölük komutanının yanına götürdü. Bölük komutanının odasına girdik. ‘Jip bozulmuş dedi. Birbirimizin yüzüne baktıktan sonra yutkunarak; ‘ Komutanım, okulda araçlar ve motorlarla ilgili çok kapsamlı bir bilgi edindik ama pratikte bir jipi tamir edemeyiz ` dedim. Yüzbaşının cevabı hala kulaklarımda çınlar. `İteceksiniz oğlum iteceksiniz.

konyada acemi birliğinde komutan bizi araziye çıkardı ilerleme usüllerini öğretmek için tam hava taarruzunu anlatırken bitane uçak geçti birden arkadaşın biri tüfeğiyle kalkıp bağırarak "indiriimmi komutanım diye" bağırınca komutan ona bir güzel girdi, tabi bizde iyi güldük :)

Askerdeyken komutanının hiçbir dediğini yapmayarak çıldırtan ve sonunda da ´oğlum sen beni si..lemiyor musun?´ sorusuna cevaben esas duruşa geçip ´si..liyorum komutanım´ diye bağıran devrem vardı

yok canim zoruma gitmedi benim ondan demedim yani=)
bana herkes adana conosu der hatta haha cok hosuma gidiyor cok seviyorum yani adanayi=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…