335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

sinirim bozuk kızlar lısanstayken ogrnm kredısı almıstım odeme trhm gelms bgn ogrendım 7kusur odıcem yaa allam nası cıkcam ben bu ısın ıcınden keske almasydm o parayı

pff oda doğru ama sarıdan birden dönersen kahveye fln çok tuhaf gelirrr ... hem seneye düğün wr sarı gelin olmıcakmsnn bakım sn

ayyy bir keresinde geçen sene böyle aniden gittim kuaförüme kumrala boya dedim saçımı kendi kuaförüm ben boyamam dedi git başka yerde boyat dedi (bu sarı için çok uğraşmıştım ben kuaförümde bunu bildiği için başka tere boyat dedi)bende kalktım başka yere boyattım 3 gün çok beğenerek gezdim 4.cü gün aynaya bakamaz oldum sarıyı arar oldum ertesi gün gittim sarıya boyattım aynı tonu tutturmak için çooook uğraştım yine ama çok masraflı ve çok uğraştırıcı ya artık saçlarım azalmaya başladı canlı sağlıklı ama azalıyor çıt çıt yada kaynakla uğraşmak istemiyorum sarışın gelin olmak istiyorum evet ama ne bilim ya tarçın rengi yakışırmı bana ???:26:

miraclem poff wlla o çok fena bi drum ya her ay 180 yerken güzel ama snrası fenaa :2:
tutim sen bnce bi yıl dha dayan snra dğündn önce tutturcaksn bn bu renk gelin olmam die enişteye yazık

bnmkide kızıl çok sever ama bni kzıl düşünsenize çingeneye dönerim
bi ihtimal çııkolata kahveyle bakır karıştırabilirm denicm artk ne çkarsa bahtıma

miraclem poff wlla o çok fena bi drum ya her ay 180 yerken güzel ama snrası fenaa :2:
tutim sen bnce bi yıl dha dayan snra dğündn önce tutturcaksn bn bu renk gelin olmam die enişteye yazık

eniştende sarışın kal diyor dedim valla ewlenince masrafımı karşılayacakmısın sonuna kadar diyor bahalımmm görcez

ay tuti ya 3 ayda bır 1000tl yaa az da deılkı bıde yuksek yapıorm dıe ertelemıolrda neymıs lısans bıterbıtmes yuksek yapsaymısım ozmn oluomus anca....

bu eğitiminde saçma sapan şartları yokmu gıcık oluyorum...okumakta bayağ masraflı şimdi okuyormuyuz paramı kazandırıyoruz anlamadımki...
bir şekilde çözülür cnm sen okumaya bak benim zamanımdada okul harçlıkları okul masrafları karman çormandı bir keresinde okul harçlığı unutmuştum yatırmayı beni okuldan atmaya çalıştılar 1 gün için babam okula gelmişti rektörle konuşmuştu yeditepede okuyordum kızımı alıp başka özel okula vereceğim dedi rektör aman efendim bir yanlış anlaşılma olmuştur yapmayın eylemeyin derken babam razı oldu 1 gün için saçma saçma şeyler yaşamıştım...3 ayda 1 3000 şimdide masraflar uçmuş valla...

ay tuti ya 3 ayda bır 1000tl yaa az da deılkı bıde yuksek yapıorm dıe ertelemıolrda neymıs lısans bıterbıtmes yuksek yapsaymısım ozmn oluomus anca....

miracle aslında o ödemeleri 1 sene geciktirebiliyosun. ama ödemelere 1 ay kala dilekçe yazıp, çalışmadığını/öğrenci olduğunu belirtirsen bi sene erteliyorlar. ben ertelettim.
eskiden enflasyon zamanında ne güzel geri ödüyorlarmış. arkadaşımın ablası borçlarını bi aylıgının bı kısmı
yla ödemişti, düşün yani ne kadar değer kaybetmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…