335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Tutim ben sana bakır kahveyi ya da karameli de çok yakıştırırım ama enişte platin seviyor demiştin o yüzden değiştirme istersen gerçi onlar seviyorum der sonra değişiklik yaparsın daha güzel olmuş derler. Her halimizi sevdikleri için Bu arada Tutiyi yakından görmüş biri olarak kesinlikle çok güzel olduğunu söylemeliyim. Hatun Taşşş yakıodu walla yemin töreninde hahah

tamda istediğim renkleri öylemişsin perim...teşkkür ederim cnm o senin gözlerinin güzelliği
bu arada sen kendine bak bide esmer bombaaaaa bayanlar biz peri ile bizzat karşılaştık aşklarımızın yemin töreninde peri benden daha güzel ama

Ya ben geçende bi renge boyadım acaip gögelenme oldu saçımda kahve siyah gbi delirdim yarın gidip kestane alıp boyicam tekrar.

arada deişiklik istiyo insan bnde kuaföre gittim bakırla çikolata kahve istiyorm die tutturdu saçını açmadan yapamam bnde tutturdm açtırmam die
kndim alıp karıştırcm ne çıkarsa bahtıma güzel olmassa aşkm gelene kadar siyah yparm

hahah Tutim benim çok mersi bebişim bu böyle uzar gider o yüzden diyorumki sen sarışın bombasın bende esmer çıtırım hahahahh

ben elmayı hiç sevmem...
ananem bugün elma almış ananem maaşallah cildi kaymak gibidir ben cildimi elmaya borçluyum sende ye dedi elma sevmeyen ben bugün 4 tane elma yedim hahahah

Son düzenleme:

Tatlım sein hatların yumuşak ve yüzün bebek yüz kategorisine girdiğinden siyahtan uzak dur derim. Sana yumuşak tonlar kahvelelr çok güzel olur. Bnim nacizhane fikrm

selam canlar
birazdan kuzenlerim gelicek bebek sevicem yupppi
miracle canım benim de kredim var 3 ayda bir ödüyorsun taksit yapılıyor yavaş yavaş ödersin sıkma canını.
sınavımı merak edenlere sesleniyorum
büyük bir ihtimal bu sene de kaldım ben ama ne olur ne olmaz,, umut fakirin ekmeğiymiş
87 netim var ama bana yetmeyecek puanlar 10 gün sonra açıklancakmış inşallah olur zor da olsa içimde bir umut var hala.
tuticim sarışın da güzelsin aama sana karamelin daha çok yakışacağını düşünüyorum. hem saların sarıdaki gibi yıpranmaz tatlım.
ayy tek tek alıntı yapamadım bişi kaçırmadım inşallah.ç
nasılsınız görüşmeyeli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…