335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

tamam kuşkam karameli sevgilim geldiği zaman yapacağım 14 şubatta karamel olucam...
peki acaba yaza saçımı açtırmak istersem karamelden platine dönmek kolay olurmu bilen varmı???

Tatlım sein hatların yumuşak ve yüzün bebek yüz kategorisine girdiğinden siyahtan uzak dur derim. Sana yumuşak tonlar kahvelelr çok güzel olur. Bnim nacizhane fikrm

anammm teşekkr ederm bebek yüz demek
şmdi çikolata kahveyle başlıcm yawaş yawaş çaktırmadan kızıl yapcm kendimi
kmse anlamıcak

eet 335dc bencede perim haklıııı uzak dur siyah bende çok isterdim ama cesaret ister sarı gibi oda...
kuşkam 335dc i bende gördüm ihihihihihi hade meraktan çatla emi...bu arada yeğenini benim için öpppp

esmerler sarışınlar kahveler muhabbet almış başını gitmiş ben şunu anladım ki hepimiz bunalımın dibine vurmuşuz ben de geçenlerde kestane kızıl yapmıştım... eheh yalnız değilmişim demek ki benim gibi sizde de bi saç baş değiştirme olayı varmış :13:

violem ben bugün boy aynasının karşısına baktım resmen kusur arıyorum kendimde 55 kg yum hala fazlam var diyorum göğüslerime taktım fena slikon taktırsammı yok burnumumu yaptırsam hoş burnumda kötü değil bunalım adama herşeyi yaptırıyor birde ben regl iken çok kusur buluurm kendimde beğenmem kendimi...bişey yemicem diyorum ama yinede yiyorummm 3 paket jelibon ve 1 paket milka çikolata yedim..aşkım beni ne zaman arasam bişeyler yiyorum bana dediği aşkım geldiğimde seni nasıl göreceğim çoook merak ediyorum diyor hoş kg problemim yok 55 den yukarı çıkamıyorum...

tutiii bnmkide diyo aşkm sen kesin kilo aldn saklıyosn bnden die
ama kıyamam dün knuştuk işte hamileliktn fln aşkm o zamn sen melek anne olcaksn o kilolar sayılmaz dedi ağlıcaktm

tutiii bnmkide diyo aşkm sen kesin kilo aldn saklıyosn bnden die
ama kıyamam dün knuştuk işte hamileliktn fln aşkm o zamn sen melek anne olcaksn o kilolar sayılmaz dedi ağlıcaktm

ay süper yaaaa maaşallah bende sırf bazen neşelensin diye aşkıma senden harika bir baba olur dedim sendede süper anne olur diyor ay o günleri bir an önce yaşamak istiyorum sevdiğim adamın çocuğunun taşımak süper bir duygu olsa gerek tabe doğum zamanı yaklaşınca 3.5 atarız

bnde bu korku varken doğuramam kan grünce bayılıyorm
bn ilk gece kaçmayıda dşünüyorm artk bnm adam 5 sene beklemiş tutuşmş olurr kovalar bni sokakta hahaha

tamam kuşkam karameli sevgilim geldiği zaman yapacağım 14 şubatta karamel olucam...
peki acaba yaza saçımı açtırmak istersem karamelden platine dönmek kolay olurmu bilen varmı???

Tatlım beni bi arkadaşım platinden sarıya geçti 3 yıkama sonra tekrar platine döndü saç hiç merak etme canm akınca alttaki rengine dönüyor hemen

kızlar acil yardım. aranızda tam olarak bizimkilerin terhis tarihini bilen var mı? benim kocişe sööylememişler daha bişey.merak ediyoruz.bir de yol izni felan var ya nasıl oluyor tam siz biliyor musunuz?

esred cnm hesaba bakılarak benim aşkım 5 gün izin kullandı ama komutanı 18 ocakta terhis olucaksın demiş ocağın 22 sinde terhis olması gerekirken.2 gün yol izini var fakat ağrı jandarma komutalığından belge bekliyorlarmış terhis günü ile ilgili...seninkinin yol izni ne kadar onu komutanlar bilir cnm...ama normalde ağustosun 10-11-12 sinde gidenelr için 15-16-17-18-19-21-22tarihleri arası terhis günüdür...

Son düzenleme:
saolun kızlar.eşim 12 agustosta teslim oldu 7 gün dağitım izni kullandı.ikameti kiliste hala.istanbul kilis arası 1200 km.sanırım 2 gün yol izni oluyormus.daga onlara kesin terhis tarihi söylenmemiş.ah ah bitseydi hayırllısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…