- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #5.261
ben arayacağım cnm bu saate kadar muhakkak arardı ...
Bence de Tutim sen ara bakalım merak ettim bende yoğundur muhakkak.
bulamadılarrrrrrrr
Ay kıyamam ya bitanem benim komutan görev felan vermiştir bulamadılarsa bölüklerden sorumlu demiştin onlarla ilgileniyordur üzme canını tatlım benimbugün arayamazsa sabahtan mutlaka arar canım fırsatını bulamamıştır.. Kıyamam ya sesini duymak istiyorsun tabikide ama onun da içi içini yemiştir
Hele ben Tuti hele ben,
aklim almiyor bu cocugun yaptigi seyi, sen kalk git cavuslugu birak varmi ya böyle birsey..
2 serseri yüzünden kimseyle ugrasamam ben elimde kalacaklar deyip birakti cavuslugu ve simdi tamda o iki serseri cavus oldu onun basina..
ya ben anlamiyorum gercekten, nasil böyle birsey yapar, allahini seven bana mantikli bir aciklama yapsin cildiracam yemin ediyorum olacak is degil yaa..
Hele ben Tuti hele ben,
aklim almiyor bu cocugun yaptigi seyi, sen kalk git cavuslugu birak varmi ya böyle birsey..
2 serseri yüzünden kimseyle ugrasam ben elimde kalacaklar deyip birakti cavuslugu ve simdi tamda o iki serseri cavus oldu onun basina..
ya ben anlamiyorum gercekten, nasil böyle birsey yapar, allahini seven bana mantikli bir aciklama yapsin cildiracam yemin ediyorum olacak is degil yaa..
ya ben bugün çok fenayım ya sataşacak yer arıyorum adeta...
pms sanırım :)) ya tuticim ben seni göremedimama sedef erbil'e benzettiklerine göre güzelsin [/QUOTE
selenn'cim teşekkür ederim cnm
perim iyi geceler balımmmmm sende askerini gör rüyandaaaa
yine dalmısım aynada yüzüm ağlar
yine dalmışım elimde fotoğraflar
yine aylardan Kasım
sanki sende kaldı bir yarım
her nefesim her anım,
sanadır canım.
pofffff ilk yıldnümümüz ama aşkm yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?