- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #6.041
Selam Duqicimm evet Batmandayız şükürrGerçekten Çağlonun anlattığı olay çok ilginç.
kızlar ben uyuyayım artık ya uykumda yok ama gözlerim yoruldu hepinize tatlı rüyalar iyiyki varsınız
duqi cnm çok teşekkür ederimmmmmmmmmmmm....
Ben de yatıyorm canlar iyi geceler hepinizee öpüyorummm
biz de görüşemeik bugün canım yaaa hastaydı yavrumm nasıl oldu ki acabaselam canlar...
perim benimkide aramadı tatlım bugün hiç bende seviyorum sizi cnmmm...
başarılar canımben geldmmm ama çok yorgunm geçmişi yarımyamalak okudumm :93:
yarn matematk vizem var off dha ona çalışmalıymmm
bu hafta çok yogunm pek uğrayamıcm burayada
ama son 73
ben de istiyorum markasını malum sigara kullanıyorum lazım olurAradı şükür. Sabahtan beri hiç oturmamışlar hep ayaktaydım dedi sesi çok kötü geliyordu öğlen nöbetten gelince yemek bitmiş gene :2: bikaç espiri yaptım zorla gülecek hali bile yoktu. bende öğlen gidip kendime makyaj malzemesi aldım biraz kendime geliyim diye. Tutim o beğendiğimiz lig glosstan aldım ben akadaşım çok beğendi diye ona vermiştim pembe inanılmaz bişe yaaBidefavori diş beyazlatıcımdan aldım kızlar dişlerinde sararma problemi olan varsa şiddetle tavsiye ederim resmen mucize bir ürün. Bembeyaz yapıyor dişlerimii parlak bir beyaz böyle mükemmell
bize de göster nasıl oldun merak ettimmAynı anda aramasalar üzülürdümm zatenBen saçlarımı boyicaamm dişlerimi beyazlatıcam banyomu yapıp gelicem kızlarrr çok heyecanlıymm
ağzım açık kaldı resmen ne biçim bir insanlık bu yaaaaKizlar ya askim az önce bir olay anlatti agzim acik kaldi resmen..
Onun asker arkadaslarindan birinin nisanlisi, ordaki baska bir askerle gizli gizli görüsmeye baslamis düsünebiliyormusunuz=S
Adam arkadasinin cep telefonundan nisanlisini aramis bir kere, sonra nisanlisida baska birgün o numarayi geri aramis nisanlisiyla konusmak icin ama iste cocuk burda degil felan demis ve sonra artik kiz hergün aramis ve diger cocukla konusuyormus kac zamandir..
Sizce kim bu durumda suclu?? Asker cocukmu yoksa kizmi??
Bence kiz 100% suclu, sonucta o asker elin adami yani, umurundami sanki diger cocugun duygulari, ama kizin bunu nisanlisina yapmis olmasi kesinlikle affedilmez bana göre.. Dogrusu affetmis cocuk, kiz demiski seninle konusmak icin ariyordum o yüzden konustum felan, bence bu gecerli bir sebep degil..
Tüylerim diken diken oluyor walla düsününce bile, ne midesiz insanlar var..
hooşgeldin ududubslm kıslar bende geldmmmmm
nasılsınız bakim ben çok hastayımmmm
ant içişini yesinlerkizlarr ben yatiyorum, pilim bitti walla bugün kan verdim ondanmi acaba
yarin aksam gec saatlere kadar aranizda bulunup safagi attiracagima ant icerim
iyi geceler, en güzel rüyalari diliyorum hepinizee
piskoya bağlamak yok geçiyo bak sıkma canınıpericim yav bugün çok sıkıcı sanki forum bile öyle baksana ya sanki bugün zaman durdu gibi canım sıkılıyo günler geçmeyecek gibi of of
gel ben çıkartıyım bebeğim kıyamam sana benhahahah peri ço alemsin
ya midemde feci gaz var bu gaz tüpte bile yoktur....
batman resmi hhahahaha koptum yaaaay koptum kendimeee yaa, gerçekten önce batman resmi yüklemeye çalıştım olmadı bende bizim bildiğimiz batmanı koydum
hay akllını seveyim ben seninCanım bi mahsuru yoksa ismini söyler misin yada rumuz felan da olur ama sana ozelegitimcim demek cok tuhaf oluyor ondann
Allah korusun söyleme öyle şeylerbugünde anneme dedimki acaba kistmi var annem hasta hasta beni sinir etme allah korusun dedi ne bilim dedim aklıma herşey geliyor artık yaniayyy allah muhafaza
hele şükürrrrrrrrrrtamam kız reyhan
iyi geceler duqiKızlar hepinize iyi gecler şafak atmış batmana gitmşizz çok şükür.
Caglomm yatmış ama valla benim aklım almadı bu işi yaa şaka gibi resmen..
Nasıl yapabilir bir kız bunu hemde nişanlı olarak pess yaa
Tutim anneciğin hasta sanırım anladığım kadarıyla Rabbim acil şifalar versin..
Canım gaz probleminde geçer inşallah dikkat et ayaklarını falanda koru..
kızlar ben uyuyayım artık ya uykumda yok ama gözlerim yoruldu hepinize tatlı rüyalar iyiyki varsınız
Ben de yatıyorm canlar iyi geceler hepinizee öpüyorummm
kızlar bize nazar mı değdi ne?geçen akşam çok hastalandım ben sabaha kadar istifra ettim sonra dayanamadım acile gittik yediğim bişeyden zehirlenmişim iğne yaptılar hemen bi de hap falan verdiler yatıyorum dünden beri çok kötüydüm bugün kendime gelebildim daha geçmişi okuyamadım okucam ama canlar
kızlar bize nazar mı değdi ne?geçen akşam çok hastalandım ben sabaha kadar istifra ettim sonra dayanamadım acile gittik yediğim bişeyden zehirlenmişim iğne yaptılar hemen bi de hap falan verdiler yatıyorum dünden beri çok kötüydüm bugün kendime gelebildim daha geçmişi okuyamadım okucam ama canlar
çok geçmiş olsun canım şimdi nnasılsın?kızlar bize nazar mı değdi ne?geçen akşam çok hastalandım ben sabaha kadar istifra ettim sonra dayanamadım acile gittik yediğim bişeyden zehirlenmişim iğne yaptılar hemen bi de hap falan verdiler yatıyorum dünden beri çok kötüydüm bugün kendime gelebildim daha geçmişi okuyamadım okucam ama canlar
merhaba canımmiyabalar arkadaslarrrr
Selam kizlarrr=)
daha yeni okuldan geldim bir yandan kahvaltimi yaparken bir yandanda gecmisi okudum..
Violecimm coook gecmis olsun, igne yaptilarmi?
Çok üzüldüm violem dikkat et kendine aman ya gerçekten nazar mı deydi ne oldu herkese bişiler oluyorrkızlar bize nazar mı değdi ne?geçen akşam çok hastalandım ben sabaha kadar istifra ettim sonra dayanamadım acile gittik yediğim bişeyden zehirlenmişim iğne yaptılar hemen bi de hap falan verdiler yatıyorum dünden beri çok kötüydüm bugün kendime gelebildim daha geçmişi okuyamadım okucam ama canlar
Oyyyy şekercim gelmiş yaaaaaa nasılsın gözdemmm ??miyabalar arkadaslarrrr
selam huuuuuuuuu
violem çok geçmiş olsun canımmm...
kuşkammmm benimkinden bugünde ses yok :S dün gece aradı ama bugün ses yok ...
selayım diğer tarafa gelicem en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?