335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

selammmm tekrar ben geldimmmm...
ayyyy perim ablan nişanlanıyor demek darısı senin başına cnm elbise konusunda haklısın bende çok kolay beğenemem tarzıma uygun bişey bulmam hayli zaman alır inşallah kafana göe bulursun bişey...

kızlar size bişey sorucam ben spora başlayayım diyorum askerim gelene kadar sizce pilatesmi,fitness mi daha iyi ???

Ablamın 2. evliliği olacak Tutim ilkinde hiç gülmedi yüzü, ama bu defa çok mutlu Allah yüzüne baktı resmen en ümitsiz olduğu anda kahramanı çıkageldi. O kadar mutluyumki ablam o benim ya canımın öbür yarısı melek gibi tertemiz bir kalbi vardır. İnşallah bu defa çok çok mutlu olucakkk, teyze olmak istiyorum benn Canım bence normal fitnessa git, ama pilates istiyorsan topu ve cdsi satılan yerler var, Ebru Şallının topu satılıyor büyük marketlerde felan onunla Cdsini al mis gbi yap evde. Ben öyle yapıyorum dışarı sırf pilatese giderssen sıkılırsın bence ama normal fitnessta kafana göre hoca eşliğinde çalışabilirsin

ayy cnmm olsunn öle deme ama daha zor olcak benm için gelcek 12 gün sonra geri gidecek bide sonradan bak siz tamamen kavuşacaksınız aşklarınıza ben hala gün saycam ((((

şafaklar atıyor yawaş yawaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş sararıp solan yapraklar yeşermeye başladı bende sizdede öyle oluyormuuuuuuuuuuuuuuu???

az kaldı azzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 335 kral devre geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

Ya ben hep 60 ı 1 ay gibi düşünüp acaip seviriyorum sanki 60lara düşünce çok mutlu olucamm inşallah 1gün gibi arçabuk geçer hepimizeee gerçekten az kaldıı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…