- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #6.081
bayrama gelmeyenler için çok az benimki bayrama gelecek ama ben onu bir ay sonra evci çıkarrm nasılsa sonrada bir ayı kalır
iyi aksamlar tüm güzellere
nese,hüzün,özlem,hastalik,cosku,sabir,bekleyis dolu bir günü daha ardimizda birakmaya hazirmiyiz??
yani bir baska dille: ARE YOU REAAADYYYYY???:129:
Yeappp baby !!! I'm exactly ready for the nightt !!Kırıkkaleee bekle geliyoruzz
kızlar ben asker yolu beklerken iyice kendimi saldım hiç bakmıyorum saçıma başıma kiloma dikkat etmiyorum hiç bişeyin zevki yok sizde benim gibi misiniz alışverişi bile sevmiyorum artık
yeahh yeah yeahh:82:
seviyorum ülkemin 81 ilinide farkli farkli, artik cok daha anlamli her biri:81:
kesinlikle hepimiz ayni durumdayiz sanirim, bende saclarimi boyatacaktim karamel tonlarina ama vazgectim icimden gelmiyor hic, ama sonrada diyorumki belki böyle bir degisiklik iyi gelir
kararsizim yani, alisveris yetenegimi komple kaybetmisim zaten, hic kislik kazagim yok dogru düzgün ama evden cikmaya üsendigim icin alamiyorumda:18:
yarin pazar eger acik alisveris yeri bulursam gidip bakicam ama, bence artik birseyleri degistirmenin zamani geldi, nede olsa safaklar 81e düsüyor atarsa
miyabaaaaaaaaaaaaaaa...
Bende ilk insan gibiydim ama yavaş yavaş kendime gelmem gerek anca gelirim 1 aya dün saçlarımı boyadım dişlerimi beyazlattım kaşlarımı aldırdım misler gibi oldum zayıflıyorumda yavaş yavaş. Az kaldı askerlerimizin gelmesinee onca sıkıntıdan sonra bizi gördüklerinde yüzlerinde güller açmalı her halükarda açıcak zaten ama döndüklerinde daha güzel görseler onca özlemin üstüne bin kat daha fazla aşık olurlar. Değişiklik iyi geliyor kızlar mutlaka tavsiye ederim, benim kaşlarm inceydi mesela yaşından büyük görünüyordum o yüzden kaşlarımı kalınlaştıdım çok güzel oldular küçük kız gibi oldum :96:
@ozelegitim
Casting Crème Gloss: Creme Coloration ohne Ammoniak von L'Oréal Paris
ben bu rengi daha bi begendim sanki=D
canım güzel renk daha önce bi benzerine ben boyamöıştım biraz daha koyu giriyo tabiki ama yıkandıkça güzel oluyo:87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?