- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #6.101
hoşbuldum canlarım...
caglom saglıgım suan maasallah bır sorun yok amma annem kafaya taktı bıraz daha kendıme geleyım dedi seni check up a sokcam dedi yandık
bende saldım çayıra mevlam kayırayım diplerimgeldi kaşlarım çoğaldı bayrama kadar silkelenip kendime geleceğim ojesiz gezmeyen ben 2 aydır oje sürmüyorum
ama kafaya koydum fitness e başlıcam saçlarımı yaptırıcam solaryuma gircemmmmmmmmmmmmmm aşkım gelcek tekrar aşık olcak bana
birazdan küçük sırlar başlıcak sırf kıyafetleri için izliyorum/B]
Siyah gene çağlom son boyadığımda hafif kahverengiler olmuştu şimdi onları yok ettim daha canlı bir siyah oldu hoş ben koyu kestaneye boyuyorum ama siyah oluyor. Saçımda her rengi denedim en güzel bu oluyor bana. Birde bakır yapmıştım bi arao da çok hoştu ama dip boyasından bıktım kuaföre saçtığım paraya yanıyorum artık akıllandım 2 kutu boyayı döküyorum saçıma misler gibi oluyorohhh ne güzel, ne renk yaptin saclarini? siyahmi hala?
hoşbuldum canlarım...
caglom saglıgım suan maasallah bır sorun yok amma annem kafaya taktı bıraz daha kendıme geleyım dedi seni check up a sokcam dedi yandık
bende saldım çayıra mevlam kayırayım diplerimgeldi kaşlarım çoğaldı bayrama kadar silkelenip kendime geleceğim ojesiz gezmeyen ben 2 aydır oje sürmüyorum
ama kafaya koydum fitness e başlıcam saçlarımı yaptırıcam solaryuma gircemmmmmmmmmmmmmm aşkım gelcek tekrar aşık olcak bana
Siyah gene çağlom son boyadığımda hafif kahverengiler olmuştu şimdi onları yok ettim daha canlı bir siyah oldu hoş ben koyu kestaneye boyuyorum ama siyah oluyor. Saçımda her rengi denedim en güzel bu oluyor bana. Birde bakır yapmıştım bi arao da çok hoştu ama dip boyasından bıktım kuaföre saçtığım paraya yanıyorum artık akıllandım 2 kutu boyayı döküyorum saçıma misler gibi oluyorAşkım gittiğinden beri saçlarım nasıl uzadı yaa Off sabah aşkıma bebek gibi ağlama numarası yapıyordum sonra birden gerçekten ağlamaya başladım Deliriyorum ben sanırımmm :92:
İhmal etme Tutikom sağlığınııı aynen varya bendee solaryuma giricem pazartesi ablamın nişanı içinn dün ilk kez ellerime french yaptım aylar sonraSaçımı düzlştirdim insan olduğumu farkettim ya dışarda akıp giden bir hayat var kızlarrr erkeklerimiz geldiklerinde bizleri bıraktıklarından çok daha iyi görmek isterlerrr
Aa kızlr nereye gittiniz cumartesi bugün gelin az kopalım yaa:92: Gece Kuşum sende ne muhabbet ettin kuzeninla haa gel gayrıı :92:
Canım kopalım hadi
Ararımm dırırıdırırıdııır ararım dırırıdıırıırıdırıır ararııım senii her yerdee, sorarııımm ıssııız gecelerde Askeriiiimm nerdeee ???Cevap : Nöbette !!!
perim sen harbi koptun kendine gel tamda şafak attı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?