335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

birazdan küçük sırlar başlıcak sırf kıyafetleri için izliyorum/B]

aman haaa aksatma sakin sagligini,nerden ne cikacagi belli olmuyor, annen cok dogru söylemis..
bende televizyon izlemek istiyorum artikkk ama taa 2haftaya kadar ancak bu hayalim gerceklesecek gibi görünüyor=(

gece gelirim canlarrrrr biraz anneme bakayım olurmu ??? kiraz sapı suyu içiyorum artık dün içtim bayağ iyi geldi eskiden anneme gülerdim kiraz saplarını kurutup saklıyor diye şimdi kendim içiyorum annem nee olduuuu bakıyorum içiyorsun demeye başladı

ohhh ne güzel, ne renk yaptin saclarini? siyahmi hala?
Siyah gene çağlom son boyadığımda hafif kahverengiler olmuştu şimdi onları yok ettim daha canlı bir siyah oldu hoş ben koyu kestaneye boyuyorum ama siyah oluyor. Saçımda her rengi denedim en güzel bu oluyor bana. Birde bakır yapmıştım bi arao da çok hoştu ama dip boyasından bıktım kuaföre saçtığım paraya yanıyorum artık akıllandım 2 kutu boyayı döküyorum saçıma misler gibi oluyor Aşkım gittiğinden beri saçlarım nasıl uzadı yaa Off sabah aşkıma bebek gibi ağlama numarası yapıyordum sonra birden gerçekten ağlamaya başladım Deliriyorum ben sanırımmm :92:

İhmal etme Tutikom sağlığınııı aynen varya bendee solaryuma giricem pazartesi ablamın nişanı içinn dün ilk kez ellerime french yaptım aylar sonra Saçımı düzlştirdim insan olduğumu farkettim ya dışarda akıp giden bir hayat var kızlarrr erkeklerimiz geldiklerinde bizleri bıraktıklarından çok daha iyi görmek isterlerrr

tuticim ılkın cok gecmıs olsun annecigine acil şifalar diliyorumm
şu kiraz sapının suyunu senın gıbı incecik bi hatun nıye ıçerki?? debakım...

Düstüysek kalkariz, daha ölmedik ya
Büyük yeminlerden vazgeçip dönmedik ya
Benim bir günüm geçmez ki seni görmeden
Birtanem, birakma kendini al kalbini gel hemen !!! Çok seviyorum bu şarkıyı bu aralarr. :98:

benim saclarim hem cok dökülüyor hemde cok gec uzuyor ya, kivirciklar incecikler felan..her banyodan sonra jilet vurasim geliyor dibine kökten kurtulim diye.. cok seviyorum saclarimla ugrasmayi ama yavrucum gittiginden beri düzlestirmedim bile dogrudüzgün, taramadan kurutuyorum fönle direk görme halimi
benimde askim az önce aradi, birazcik firca kaydi eve gelecem dedigim saatten 1saat sonra geldim diye, sonra pisman oldu sana bunu söylemem bile haksizlik sen ne yaptigini biliyorsun ama iste merak ediyorum sadece dedi ve uyumaya gitti saat 2-4 nöbeti varmis..moralim bozuldu yaa, kiziyorum kendime keske hic gitmeseydim diye..essegim ben gercekten pööfff bitsin bu artik yaaa

Son düzenleme:
o kadar ant ictim gece burda sizinle safak attiracam diye ama canim cok skildi kizlar, uyumak sart oldu..
bugünüde böyle bitirelim bakalim, yarin bizi neler bekliyor Allah büyüktür..
herkese cook güzel bir uyku, ve tatli rüyalar diliyorum, iyi geceler..

Canını skma Çağlom boşuna sçlama kendini napıyorsun sanki 1 saatçik geç gitmişsin bi daha olmaz olur biter. Bende 2,5 ay sonra ilk kez zorunlu olrak elbise bakma için çıktım bugün hiç içimden gelmiyor çünkü askerlerimiz bnu biliyor kendini suçlu hissetme sakın tatlım.

Kızlar şuna bakın yaa bebeğim olursa odasını böyle yapma istiyorummmm. Ya düşünsenize bizim bebeklerimiz olucakk askerlerimiz baba olucak içim içime sığmıyor düşündükçeee

Eklentiler

• $99004v.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 28
:92:
Canım kopalım hadi

Yar saçların lüle lüle yar benziyor beyaz güle
O yar benim hayatımdır ölürüm de vermem ele
Yar yar aman yar yar aman yar yüreğim oldu keman
Kavuşmamız yar ne zaman yar ne zaman yar ne zaman

Yar gülleri beyaz beyaz yarimde naz ben de niyaz
Aşk faslına başlamadan geçti bu yaz geçti bu yaz
Yar yar aman yar yar aman yar yüreğim oldu keman
Kavuşmamız yar ne zaman yar ne zaman yar ne zaman:87:

Ararımm dırırıdırırıdııır ararım dırırıdıırıırıdırıır ararııım senii her yerdee, sorarııımm ıssııız gecelerde Askeriiiimm nerdeee ??? Cevap : Nöbette !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…