- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #6.121
şimdiden mutluluklar dilerim canımm çok sevindimmmmAblamın 2. evliliği olacak Tutim ilkinde hiç gülmedi yüzü, ama bu defa çok mutlu Allah yüzüne baktı resmen en ümitsiz olduğu anda kahramanı çıkageldi. O kadar mutluyumki ablam o benim ya canımın öbür yarısı melek gibi tertemiz bir kalbi vardır. İnşallah bu defa çok çok mutlu olucakkk, teyze olmak istiyorum bennCanım bence normal fitnessa git, ama pilates istiyorsan topu ve cdsi satılan yerler var, Ebru Şallının topu satılıyor büyük marketlerde felan onunla Cdsini al mis gbi yap evde. Ben öyle yapıyorum dışarı sırf pilatese giderssen sıkılırsın bence ama normal fitnessta kafana göre hoca eşliğinde çalışabilirsin
bence bu çok güzelli.çağlom bu renk nasıl mesela boyaylım ikimizde beğenirsen Loreal Excellence Creme Saç Boyası 4.35 KARAMEL KAHVE Saç Boyası - En ucuz fiyatlar @ Kararyeri.com
iyi geceler çağllocumo kadar ant ictim gece burda sizinle safak attiracam diye ama canim cok skildi kizlar, uyumak sart oldu..
bugünüde böyle bitirelim bakalim, yarin bizi neler bekliyor Allah büyüktür..
herkese cook güzel bir uyku, ve tatli rüyalar diliyorum, iyi geceler..
geldim bebem geldimmmmAa kızlr nereye gittiniz cumartesi bugün gelin az kopalım yaa:92: Gece Kuşum sende ne muhabbet ettin kuzeninla haa gel gayrıı :92:
canım hala geçmedi mi?hahahah koptum yazdıklarınıza perim,özeleğtimcim...
bu arada kelebeğim ben kiraz sapı suyunu çok afedersin midemde gaz olduğu için içiyorum zayıflamak için değil tatlım yanlış anlama kilo sorunum yok dahada zayıflarsam safinaz gibi olurum heralde
canım hala geçmedi mi?
ya kızlar şu buluşma fotolarına baktım fena dağıldım ben yaa.
toparlanmam lazım çok duygulandım
geçmişi yarım yamalak okuyabildmmm
dün bi nişana gittik ayy ne kadar özendim anlatamam bu askerlik bni kıskanç biri yaptı yaa
bu arada kendi kendime nazar degdirdm bi haftadr yarm saat fln knuşuyodk dgünde ne gzell dedmm iki gndür toplasn 5 dk knuşmuşuzdr
bn bu hafta çok az gelebilicm ynınızaa hem ewde misafir var hem snaw haftam 4 snwm wr
size bnsiz iyi eglenceler
fazla eglenmeyn yoksaaaaaaaaaaaaaaaa
bide bidee kırıkkaleye selamlar olsnnnnnnnnnn
oyyyy kıyamam ben size perimmmmm biraz olsun hasret gidermiş kadar olmuşsundur çarşıya çıkınca bana öyl oluyor göremesemde onun dışarı çıkıp farklı hava soluması beni mutlu ediyor az kaldı zaten bayramdan sonra 1.5 ayımız kalıyor sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaa bekle bizi KAVUŞMA hürgeneral sevgilisi olcaz
oyyyy kıyamam ben size perimmmmm biraz olsun hasret gidermiş kadar olmuşsundur çarşıya çıkınca bana öyl oluyor göremesemde onun dışarı çıkıp farklı hava soluması beni mutlu ediyor az kaldı zaten bayramdan sonra 1.5 ayımız kalıyor sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaa bekle bizi KAVUŞMA hürgeneral sevgilisi olcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?