335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Boşuna çekilmedi bunca acı, dayan ne olur biraz daha dayan, bu yalnız geçen akşamları sana unutturmak boynumun borcu Kırıkkale selam olsun sana Askerlerimize iyi bakk !!! :98:

İlgin bir olay. KADIN OLDU ASKER ARKADAŞIYLA EVLENDİ.
O, aslan gibi bir askerdi... Güneydoğu'da, PKK teröristleriyle savaşan timin komutan yardımcısıydı. Çıktığı operasyonlarda defalarca çatışmaya girdi ve takdirnameyle terhis oldu.

Askerlik öncesi kendini kadın gibi hisseden S.D., radikal bir kararla bıçak altına yatarak kadın oldu. Ve, asker arkadaşıyla nikâh masasına oturarak, evlendi. S.D.'nin inanılması zor hikâyesini, Kadir Çelik yönetimindeki Objektif programı perşembe gecesi 00.45'te ekrana getirecek.

'ASLAN GİBİ ÇARPIŞMIŞ'

Konuyla ilgili olarak programın yapımcısı ve sunucusu Kadir Çelik'le görüştüm. "Çok hassas bir konuyu işliyorsunuz. Özellikle askerler cephesinden eleştiri almaktan korkmuyor musunuz?" diye sordum. Açık yüreklilikle yanıtladı: "Biz tamamen bir insan hikâyesini anlatıyoruz.

Daha önce transseksüellerin iş bulamamalarıyla ilgili 1- program yapmıştık. Bu arkadaş bizi aradı ve hikâyesini anlattı. Bu işin askerlikle ilgisi, sadece birlikte görev yaparken tanışmış olmalarından ibarettir. Bu kişi, ameliyatla kadın olmadan önce gidip, Güneydoğu'da aslanlar gibi çarpışmış. Asıl, vatan için çarpışmaktan korkanlar deşifre edilmeli, onlar utanmalı..."

Kadir Çelik'in verdiği bilgiye göre S.D. eşiyle birlikte askerde çektirdiği fotoğrafları yatak odasında başucundan ayırmıyor ve zaman zaman kocasıyla birlikte fotoğraflara bakıp, askerlik günlerini yad ediyor. Perşembe akşamı FOX ekranları, "tarihi" bir programa ev sahipliği yapacağa benziyor.

'Kocamla eski günleri anıyoruz'

S.D.'NİN inanılmaz hikâyesi, perşembe akşamı Kadir Çelik'in hazırladığı Objektif programında ekrana gelecek. Eski Güneydoğu gazisi, yeni ev kadını S.D., askerdeki fotoğraflarını başucundan eksik etmediğini söylüyor. S.D., zaman zaman kocasıyla birlikte eski fotoğraflarına bakıp, askerlik günlerini yad ediyor.

Sabah

hahahah koptum yazdıklarınıza perim,özeleğtimcim...

bu arada kelebeğim ben kiraz sapı suyunu çok afedersin midemde gaz olduğu için içiyorum zayıflamak için değil tatlım yanlış anlama kilo sorunum yok dahada zayıflarsam safinaz gibi olurum heralde

Evet Tutimm bende şok oldum habere askerde de rahat yok Gerçekten inceciksin senn bende 2 saattir spor yapıyorum 1 haftada 1 kilo verebildim sadece o kadar dikkat etmeme ve spor ypmam rağmen anlamadım bişe bu işten valla.

kızlar size bişey sorucam ben spora başlayayım diyorum askerim gelene kadar sizce pilatesmi,fitness mi daha iyi ???[/QUOTE]
fitness diyorum canım daha eğlenceli hem.
şimdiden mutluluklar dilerim canımm çok sevindimmmm
bence bu çok güzelli.
iyi geceler çağllocum
Aa kızlr nereye gittiniz cumartesi bugün gelin az kopalım yaa :92: Gece Kuşum sende ne muhabbet ettin kuzeninla haa gel gayrıı :92:
geldim bebem geldimmmm
canım hala geçmedi mi?
ya kızlar şu buluşma fotolarına baktım fena dağıldım ben yaa.
toparlanmam lazım çok duygulandım

Günaydinn canlarima=)
Gece askim 4bucukta aradi nöbetten gelince, dayanamamis birton özür diledi, kiyamam ben ona yaa dayanamaz hiic bana=)
simdi aradi yine carsiya cikmis, bu halle beni görecegi icin utaniyorum kendimden ama banyo yapip hazirlanamam iki saat görmem lazim onu hemen,cok özledim=)
bu arada dün burda sac boyasindan o kadar cok bahsetmisizki sabaha kadar rüyamda sac boyadim yaa ne sacma bir rüyaydi bütün bir gece sürdü=D

canım hala geçmedi mi?
ya kızlar şu buluşma fotolarına baktım fena dağıldım ben yaa.
toparlanmam lazım çok duygulandım

ayy canim bende dün ciktim forumdan girdim yatagima cep telefonumda bir sunum hazirlamaya basladim tüm fotograflarimizdan, bugün bilgisayarda devam edicem.. en sevdigimiz müziklerin fon müzigi olarak yapicam, her sayfadaki resimin anisini veya güzel sözleri ekliyecem sonra bir cdye yükleyip yazdigim günlügün arasina koyacam, gelince izlesin.. hem bende her canim skildiginda oturur izlerim, bir kac saglam gözyasi esliginde=)

geçmişi yarım yamalak okuyabildmmm
dün bi nişana gittik ayy ne kadar özendim anlatamam bu askerlik bni kıskanç biri yaptı yaa
bu arada kendi kendime nazar degdirdm bi haftadr yarm saat fln knuşuyodk dgünde ne gzell dedmm iki gndür toplasn 5 dk knuşmuşuzdr
bn bu hafta çok az gelebilicm ynınızaa hem ewde misafir var hem snaw haftam 4 snwm wr
size bnsiz iyi eglenceler
fazla eglenmeyn yoksaaaaaaaaaaaaaaaa
bide bidee kırıkkaleye selamlar olsnnnnnnnnnn

canım kıskançlıkların normal takma kafaya
Fazla özletme kendini bişr hafta sonra şafaklar bayaaaaaa atmış olur sen geldiğinde canım sınavların güzel geçsinde biz hep burdayız:87:

günaydın kader arkadaşlarım...
bende aşkımın mesajı ile uyandım çarşıya çıkmış yemekteyiz 45 dk sora nete gelcem dedi damladım hemen nete o gelene kadar size bakayım dedim...
Herkese keyifli ,mutlu pazarlar...

Günaydın canlar bende sabah kalktım güzel bir yürüyüş yaptım sonra mutfak alışverişine gittim sebzelerim bitmişti, bide bugün roka, balık yapıcam kendime en sevdiğim şeyy. Aşkımın abisi gitti yanına 3 hafta sonra çarşıya çıkabildi hasret gideriyorlar şimdi. Ben göremicem kameradan sevgilimii, faceden msglar atmış bide kendi hattından aradı bi fena oldum. Duvarıma yazdıklarımı görmüş çok duygulanmış canım benim yaa. Askere gidecek arkadaşına öğüt vermş sevgilinle iyice hasret gider diye. Burda çok zor oluyor, deli gibi özledim tahmin bile edemezsin demiş. Kurban olduğumun yaratıığııı :98:

oyyyy kıyamam ben size perimmmmm biraz olsun hasret gidermiş kadar olmuşsundur çarşıya çıkınca bana öyl oluyor göremesemde onun dışarı çıkıp farklı hava soluması beni mutlu ediyor az kaldı zaten bayramdan sonra 1.5 ayımız kalıyor sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaa bekle bizi KAVUŞMA hürgeneral sevgilisi olcaz

bunu her söylediginde,

ben ezelden beridir hür yasadim hür yasarim, hani cilgin bana zincir vuracakmis sasarim, kükremis sel gibiyim bendimi cigner asarim, yirtarim daglari enginlere sigmam tasarim.

diyesim geliyor, cok seviyorum istiklal marsimizi yaa

Gerçekten öyle Tutim o çarşıya çıkıyor hava oluyor bn burda deli gibi mutlu oluyorum bu günüm rahat geçiyor biraz olsun, rahatça bikaç lokma bişey yiyorum o da yedi diye..Bide sesi mutlu geliyordu abisiyle diye içim rahatladı birazz.. Özledim hemde çok özledimm ezberledim beklemeyiiiii Gerçekten az kaldıı yaaa yaşama sevncim askerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…