335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

selam kızlar ne güzel çarşı iznine çıkmış askerleriniz çok sevindim :)) benimki çıkamadı bide bayramda annesi evci çıkarıcaktı komutanlar gıcıklık yapmış gece nöbet tutarsın gündüz görüşürsün diyolarmış ((( sevinmiştim kafası dağılacak diye morali bozulmuş hepten ((

huu huuu yne bn geldm :94:
ders yapıyorm slaytların arasındn sizi takip ediyorm ama merak etmeynn
bize bu hafta çarşı izni yok o yüzdn hediyesini kargoyla askeriyeye yollıcm okunck artk mektuplarm ama yapckk bişey yok gnünde gitsn istiyorm ...
bide bseyy sorcmm 24 saat gitme süresi varmş bn cuma günü elinde olsn istiyorm ... salı yollasam çarşamba orda olsa olur dmii ?? belki geç werirler bekletirler askeriyede garanti olsn salı yollıym ?

pazartesiden yollasan dahada iyi olur hatta=)
bizim paketimiz bir hafta gec verildi askimin eline, ve dedigin gibi mektup okunmustu ici kontrol edilmisti felan..heryerde farkli olabilir tabi ama bence pazartesi yollasan daha yüksek ihtimalle cumaya elinde olur..

pfff ne die hemen vermiyolar sanki yaa :// p.tesii okulum wr ama yemek arasında kargoya gderm o zaman napıym artık

Canım ben mektubumu APS ile yollamıştım 2 sonra eline ulaştı aşkımın ama sen kargo yollicaksın sanırım. Kargolar birliğe erken teslim edilse bil içerde askerie verilmesi uzun süebilir o yüzden erkenden yolla garanti olsun

canım askerine söyle direk kendi alsın mektubu sonra götürüp bölük komutanına açtırsın benim askerim öyle yapıyo böylece içindekini komutana okuyamıyo sadece açıp veriyo bide askeriyde ptt oluyoya o yüzden daha kolay oluyomuş aklında olsun bide bende paartesi yolladım pttyle prembe gitti internetten takip edebiliyosun kargonu

335dcm bide şunu ekliyim benm aşkım nizamiyeciydi ben postayı yolladığımda o yüzden direk o aldı komutanlardan önce. Sen süpriz mi yapıcaksın. Yapmicaksan askerine söyle nizamiyedeki arkadaşına söylesin benim kargom gelirse haber ver diye.

sürprz olsn istiyodm bn aslında direk versinler diyodmda belliki olmıck artk ://
mayracm çıkamıcakkı bu hafta çarşıya kendi nerdn alcak anlamadm ://
nese bna bi numara vermişti askeriyenin zorda kalırsn ara die komutanlar arıyomş normalde orayı arıyp bilgi alıym kaç gn snra eline geçr .. ama granti olsn p.tesi yollıcm bn

bn bi nizamiyeyi arıymm diyim sürprz yapcm asker kardeş hemen ver bnmkine postayı

canım askeriyenin içinde ptt oluyo zaten askerlerin mektup atabilmesi için mektuplarda oraya gidiyo zaten ama jandarma olarak falan yapıyosa belki yoktur orda ptt ama varsa direk oraya gidiyo onu öğren bence ama sen tabikide paartesi gönder ne olur ne olmaz:26:

gitti askimmm gitti
off böyle vedalasmak cok zor yaaa, hic kapatmasin istiyom o kamerayi, illa tutturdu kahvalti yapmadin kahvaltini yap diye kamerada acik karsisinda kahvalti yaptim öyle nasil izledi kurban oldugum
dedim köylülerle araniz nasil seviyorlarmi askeri, dedi nefret ediyorlar bizden, daha önce bir asker köyden bir kiza tecavüz etmis diye
iste insanlarin güveni sarsilmis diyor askeriyeye karsi,ne aci birsey aslinda..
off offf, son 71 Allahim sagsaglim geri getirseydi ya onlari bize

ya bu çocuk bna kameraa açmıyoo of sinir oluyormmmmm !! sizinkilern gttigi cafeler kalabalk deilmi yaa :///
bu aradaa nizamiyeyi aradm ((aşkm duysa çok kızar )) kargocu geldiginde askeri çagırır o kendi gelir alır kargosunu dedii

canim dogrudur kalabalik olur tabi bugün pazar, askerler carsi izninde coluk cocugun okulu yok internt cafeler tiklim tiklimdir..

ben geldim aşkım benimde gitti 1 saat önce biz maalesef web camda konuşamıyoruz oranın intrneti yavaşmış benimde açmamı istemiyor beni görecekeler diye ödü patlıyor hahaha canım benim ya

Son düzenleme:
selam kaderdaşlarrr çiçekler böcekler çıtırlaarrrrrrr
çok fena uyumuşum ben yaa yataktan kalktığımda saat 4e geliyordu,
dün temizlikte çok yoruldum heralde,bi de grip olacak gibiyim.
her yanım dökülüyor.
siz nasılsınızz bakayımmm???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…