335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

canım dikkat et kendine bzde iyiyşz ama bu aralar foruma pek uğramıyo kimse tadı yok

gecmis olsun canim dikkat et ama bak ne güzel miss gibi uyumussun helal olsun walla nasil yapiyorsun banada söyle?
ya bilmiyorum sizdede oluyormu ama ben kurulu saat gibiyim her sabah saat tam 8.03de uyaniyorum saate bakiyorum daha erken diye uyumaya calisiyorum ama nafilee, saat 8 bir türlü 9olmuyor..zaman gecmiyor resmen, yatagin icinde bi o yana bi bu yana dönüyom sonrada kalkiyom,bende geec saatlere kadar uyumayi istiyorum=(

selam herkese canlar.. :80:ben bugün daha iyiyim ama yorgun hissediyorum kendimi bilgisayarın başında durmaya bile halim yok ama size bir bakayım dedim geçmişi okudum sporlar bakımlar falan kavuşmaya hazırlıklar başlamış ne güzel :13:

eee normaldir, malum son 2aya giriyoruz artik:78:

benim aşkım 20 sinde geliyor mecburrr doğuda olduğu için konvoy halinde çıkıcaklarmış tek yollamıyorlarmış askerleri güvenlik açısından dedim sağ sağlim gel ne zaman gelersen gel dedim....

Ahhh bir zamanlar neler yerdim gene de incecik kalırdımm.. Ama hstalanıcam bide o yüzden çok fena kek çikolata yemek gerek istedim marketten bisürü çikolata felannnnn yicemmm yeter yaaa canıma yetttiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…