- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #6.181
benim aşkım 20 sinde geliyor mecburrr doğuda olduğu için konvoy halinde çıkıcaklarmış tek yollamıyorlarmış askerleri güvenlik açısından dedim sağ sağlim gel ne zaman gelersen gel dedim....
benim aşkım 20 sinde geliyor mecburrr doğuda olduğu için konvoy halinde çıkıcaklarmış tek yollamıyorlarmış askerleri güvenlik açısından dedim sağ sağlim gel ne zaman gelersen gel dedim....
az ewwel komşuya bişey götürdüm kolaylık olsun diye tımberland botları giydim kapıyı açtım komşu az içeri gel dedi bir baktım benim botlar wiyuuuuuuuuuuuuuuuuu yok olmuş allahımmmmmmmmmm
az ewwel komşuya bişey götürdüm kolaylık olsun diye tımberland botları giydim kapıyı açtım komşu az içeri gel dedi bir baktım benim botlar wiyuuuuuuuuuuuuuuuuu yok olmuş allahımmmmmmmmmm
birbirinden güzel asker sevgililerine, topuz yapımı
http://farm2.static.flickr.com/1108/5146161170_da16dd46a1_o.jpg
tatlım benimki de 15inde çıkıcaz diyo doğuda olduğumuz için 15inde çıkıcaz burdan dedi :26:
gitti valla aykkabılarım eve çıplak ayak geldim
valla canlarım sizinkileri bilmem ama benimki 20 sinde geliyor allahın izni ile geç olsunda güç olmasın yeterkii...
selenn cim nerden buluyorsun böyle şeyleri yahuu
Merhaba kızlarrr.....Uzun bi aradan sonra herkesi burda görmek yine ne güzel:86:Ne kadar güzel şeyler gelmiş böyle bayıldım:82::98::89::84:
Ben baya baya hastaydım maalesef bronşit oldum:94: ama şükür şu an iyiyim şafak saymıyorum bu ara viole ile aynıydı şafağımız sanırım şafak kaçç viole:81:
anam kimleri görüyorum gevezee gelmiş kız konuşsanaaaaaa nerdeydin bakiiiimm
Merhaba kızlarrr.....Uzun bi aradan sonra herkesi burda görmek yine ne güzel:86:Ne kadar güzel şeyler gelmiş böyle bayıldım:82::98::89::84:
Ben baya baya hastaydım maalesef bronşit oldum:94: ama şükür şu an iyiyim şafak saymıyorum bu ara viole ile aynıydı şafağımız sanırım şafak kaçç viole:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?