335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

az ewwel komşuya bişey götürdüm kolaylık olsun diye tımberland botları giydim kapıyı açtım komşu az içeri gel dedi bir baktım benim botlar wiyuuuuuuuuuuuuuuuuu yok olmuş allahımmmmmmmmmm

benim aşkım 20 sinde geliyor mecburrr doğuda olduğu için konvoy halinde çıkıcaklarmış tek yollamıyorlarmış askerleri güvenlik açısından dedim sağ sağlim gel ne zaman gelersen gel dedim....

Yaa benimkide mi öyle çıkacak acep :26: hayırlısı olsun 2 3 gün farketmezz sağsalim gelsinlerde...

benim aşkım 20 sinde geliyor mecburrr doğuda olduğu için konvoy halinde çıkıcaklarmış tek yollamıyorlarmış askerleri güvenlik açısından dedim sağ sağlim gel ne zaman gelersen gel dedim....

tatlım benimki de 15inde çıkıcaz diyo doğuda olduğumuz için 15inde çıkıcaz burdan dedi :26:

gitti valla aykkabılarım eve çıplak ayak geldim
valla canlarım sizinkileri bilmem ama benimki 20 sinde geliyor allahın izni ile geç olsunda güç olmasın yeterkii...

selenn cim nerden buluyorsun böyle şeyleri yahuu

Merhaba kızlarrr.....Uzun bi aradan sonra herkesi burda görmek yine ne güzel:86:Ne kadar güzel şeyler gelmiş böyle bayıldım:82::98::89::84:

Ben baya baya hastaydım maalesef bronşit oldum:94: ama şükür şu an iyiyim şafak saymıyorum bu ara viole ile aynıydı şafağımız sanırım şafak kaçç viole:81:

benimki direk ağrıdan gelse 18 ınde ucaga atlayıp gelecek fakat ağrı havaalanı hala tadilattaymış bu yuzden erzuruma konvoy gidicekmis erken cıksa bıle 22 sine kadar erzurumda kalıcaz dedı dıger askerleri beklıcez geldıklerınde ısteyen ucakla ısteyen otobusle toplu gıdıcez dedı ...askerıyenın kuralları varmış yanı kafamıza gore tezkere aldık bız gıdıyoruz dıyemiyoruz yani dedi

ya tam kış üstü gitmiş botların ( demek ki daha güzelini alıcaksın P

hangi şeyleri tuticim :)

belki de toplanma yerlerine ulaşmak için şu anda bulundukları yerden çıkıcaklar 15inde.. sonra da ordan ne zaman çıkış verirlerse o zaman gelicekler öyle de olabilir tatlım

geçmiş olsun canım bu aralar herkes hasta ama özledik seni yav

canım ben de çok hastaydım kaç gündür geçen gece acile bile gittk yattım körkütük okula da gidemedim çocuklarım aradılar korkmuşlar öğretmenim noldu diyolar.. yani ben de karıştırdım şafakları canım geçmişe dönüp bi hesap kitap yapmam lazım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…