- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #6.521
ayni durumdayiz perimm.. bizimde daha belli hicbirsey yok zorunlu izinle ilgili..bölük komutani yerinde yok hic yoksa askim üniversiteden aldigi belgeyi vericek ve sonra sivas merkezden haber vericekler belki gitmesine gerek kalmaz.. ama daha öncede anlatmistim 331. dönemler askimin oldugu yerdeyken son bir hafta kala göndermisler zorunlu izine gelmisler birde alt devrenin gelmesini beklemisler 3gün gec cikmislar.. yani istedigimiz kadar hesap yapip safak saysakta bir anda böyle yapilabiliyor..enistenin calisiyorsa isinden bir belge alabilirsin, veya gidip nikah tarihi alabilirsin eger gelmek istemiyorsa yani=)
Ahh Çağlom herşeyin ilki bizi buluyor artık şaşıramıyorum bile. Ktamonu ilk kez pilot bölge seçiliyor, Diyarbakırda ilk kez kısa dönem erlere zorunlu izin kulladırıyorlar. Önceden hiç olmamış böyle bişe. Genel Kurmayın onaylamsası gerekiyormuş ondan onay bekliyorlar inşallah onaylamazbayram sonrasıda bir dolu sınavım ve projem var. Ne güzel hepsi bitince doğumgününde ben gidecektim aşkıma artık o da yalan oldu... Hiçbirşey planladığımız gibi gitmiyor. Aşkım çalışmıyor Çağlom mezun olur olmaz askere gitti. Nikah tarihi almam mümkün değil, sağol canım inşallah ikimiz içinde en hayırlısı olur.
tutimm eniste koguscu olmus yani=) benim askimda olacak haftaya, oda cok rahat bir görev diyor..gündüz uyuyorsun gece nöbete gidenleri kaldiriyorsun ve kontrol ediyorsun silahlari, üstleri tamammi diye..
merak etme canim yanliz kalmiyacagindan emin olabilirsin=) ben 25subata kadar askimdan ayri olacagim icin buralardayim hala=)
selencim cok güzel seyler paylamissin, tesekkür ederim canimmm=)
diger tüm kizlar iyi aksamlar hepinize, umarim iyisinizdir?=)
peri git nikah tarihi al katılıyorm bn çagloo ya ohh ablanla çifte düğün nişan yapın bişeyler ahahaha
aynen öyle olmuş çaglom...
perim seni çok iyi anlıyorum hiç birşey planlı programlı gitmiyor demi...herşeyde hayır vardır tatlım...
Atar mı ??? .................
Bunu kesinlikle okuyun kizlarr:
Felek, bağrımı kan etmeden, gönlüm açılıp serpilmedi;
Beni böyle ağlatıp inletmeden sevindirmedi.
Kılmadan zulm ile yüz parça su yaralı göğsümü,
Bu bahçede, gül gibi, bir anlık bile güldürmedi.
Şükür ki, felek muradımı verdi de; ümitsiz kılıp,
Bu aşk ve sevgi isinde beni pişman eylemedi.
Dert yokmuş kimsede; yoksa, ask feyzi tabibi
Kimde dert gördü de, o derde derman eylemedi?..
İnsanoğlu sabırsızdır; yoksa zaman
Hangi isi yavaş yavaş kolaya döndürmedi?..
Gözyaslarımın seli yeryüzünü kapladı, ama mutluyum;
Çünkü o sel, sabrımın binasını viran eylemedi...
Aşk alış verisinde, dosta kavuşma kazancını elde ettim;
Ey Fuzuli! Canana canini veren, asla ziyan eylemedi...
tabikiiiii atarr perimmm, attiririz bir saatcik kaldi=)
hohoyttt ben geldimmm
Merhaba kızlarBen geldim geçmişe biras bakıyım
anam geveze de gelmişşş
teşekkür ederim çağlocum.kuşlar dedi ki banaaaaa,çağlo çok alışveriş yapıyo ama aldıklarını size göstermiyovay hainn vayy dedim ben de
perimm özledim kız seni bi yanak ver bakimmm
335dc cnm aynı bende senin gibiyim...
bu arada kızlar duydunuzmu çarşı izini kullanamayan askerler erken terhis olabilirmiş...
Selam canlaaarrr giremedim dün sınavlarla boğuşuyorum çok fena dünde sunumum vardı 100 aldımmmözledim sizlerii hepiniz iyisinizdir umarım. Ben 5 dakika öncesine kadar çok iyiydim ama askerimin heralde zorunlu izin verecekler diyişiyle alt üst oldum. Neden yapıyorlar buu yaa tam sevgilim alışmıştı orayaa şimdi gene adapte sorunu yaşayacak en ters olay ise şu oldu ben ablamın nişan dolayısıyla Mersine gidiyorum ve bayram yani ailemin yanına gidicem. Off deliricem yaa istemiyoruz zorunlu izin olmamsın lütfenn...
çok iyi olur hakediyorlar valla tutim inan çok meraklandım yaa ama ii olmana sevindm bebeğim. peri görüyorum seni alttan alttan bakıyon335 kuzum aç kalma dikkat et kendine
ozeleğitim,mayra violee size de selamlarrr
gevezee gelcek mi acaba bugün?
Bunu kesinlikle okuyun kizlarr:
Felek, bağrımı kan etmeden, gönlüm açılıp serpilmedi;
Beni böyle ağlatıp inletmeden sevindirmedi.
Kılmadan zulm ile yüz parça su yaralı göğsümü,
Bu bahçede, gül gibi, bir anlık bile güldürmedi.
Şükür ki, felek muradımı verdi de; ümitsiz kılıp,
Bu aşk ve sevgi isinde beni pişman eylemedi.
Dert yokmuş kimsede; yoksa, ask feyzi tabibi
Kimde dert gördü de, o derde derman eylemedi?..
İnsanoğlu sabırsızdır; yoksa zaman
Hangi isi yavaş yavaş kolaya döndürmedi?..
Gözyaslarımın seli yeryüzünü kapladı, ama mutluyum;
Çünkü o sel, sabrımın binasını viran eylemedi...
Aşk alış verisinde, dosta kavuşma kazancını elde ettim;
Ey Fuzuli! Canana canini veren, asla ziyan eylemedi...
hihii evet canim son 5günde 2ayakkabi 2canta 1pantolon 2kazak aldim her disari ciktigimda gözüme birsey carpiyor napam=D
İstediğin yanak olsun Kuşitom al hepsi senin olsun azcıkda askerime bırak ammaanam geveze de gelmişşş
teşekkür ederim çağlocum.kuşlar dedi ki banaaaaa,çağlo çok alışveriş yapıyo ama aldıklarını size göstermiyovay hainn vayy dedim ben de
perimm özledim kız seni bi yanak ver bakimmm
Bunu hiç duymadım zaten bizim arada kitleyip 1 ay çıkartmadıkları bile olsada çarşımız var sözde :88:
Canım zorunlu izin mevzu bizde yok ama böyle zorunlu izin kullandırmaları çok saçmaherkesin kendine göre planları var.İnşallah istediğiniz gibi olur canımm
Gevezem hoşgeldin, gerçekten çok saçma canım şart koşuyorlar yani herşeyi, inşallah dediğin gibi hayırlısı olur tatlımm
Oyy canım benim geldim gelmez olur muyum kuşum :82:
Eline sağlık canım çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?