335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

peri git nikah tarihi al katılıyorm bn çagloo ya ohh ablanla çifte düğün nişan yapın bişeyler ahahaha

aynen öyle olmuş çaglom...

perim seni çok iyi anlıyorum hiç birşey planlı programlı gitmiyor demi...herşeyde hayır vardır tatlım...

Aynen öyle başkalarının himayesi altında yaşıyoruz Tutim aylardır. Ne sabır kaldı ne akıl. Bitse de gitsek ...

ahh perim ahhh..
Kastamonu yakti bizi zaten, ne olduysa ordan geldi..
Bizde Sivas dedik, sürgün yeri cikti..
hergün yeni yeni kurallar,sacma sapan isler geliyor agzin acik kaliyor resmen..
cekilecek cilemiz varmis..
dualarimizi eksik etmeyelim onlardan, biz burda böyleyken onlarin ne halde olduklarini düsündükce icim sizliyor..bize cok ihtiyaclari var..hersey güzel olacak unutmamaliyiz.. son 68 perim bitiyor iste..

Tutim,merak etme gülüm.. biz Kastamonuda azmi duyduk o mesgul sesini?? 4bucuk saat arayip ulasamadigim gün oldu hic unutmam.. Pes ettikmi??? Hayirrrrr, aramaya devam.. Onlar pes edecek=)

Bunu kesinlikle okuyun kizlarr:

Felek, bağrımı kan etmeden, gönlüm açılıp serpilmedi;
Beni böyle ağlatıp inletmeden sevindirmedi.

Kılmadan zulm ile yüz parça su yaralı göğsümü,
Bu bahçede, gül gibi, bir anlık bile güldürmedi.

Şükür ki, felek muradımı verdi de; ümitsiz kılıp,
Bu aşk ve sevgi isinde beni pişman eylemedi.

Dert yokmuş kimsede; yoksa, ask feyzi tabibi
Kimde dert gördü de, o derde derman eylemedi?..

İnsanoğlu sabırsızdır; yoksa zaman
Hangi isi yavaş yavaş kolaya döndürmedi?..

Gözyaslarımın seli yeryüzünü kapladı, ama mutluyum;
Çünkü o sel, sabrımın binasını viran eylemedi...

Aşk alış verisinde, dosta kavuşma kazancını elde ettim;
Ey Fuzuli! Canana canini veren, asla ziyan eylemedi...

tabikiiiii atarr perimmm, attiririz bir saatcik kaldi=)

Çok duygulandım... Eline sağlık bitanem

anam geveze de gelmişşş
teşekkür ederim çağlocum.kuşlar dedi ki banaaaaa,çağlo çok alışveriş yapıyo ama aldıklarını size göstermiyovay hainn vayy dedim ben de
perimm özledim kız seni bi yanak ver bakimmm

hihii evet canim son 5günde 2ayakkabi 2canta 1pantolon 2kazak aldim her disari ciktigimda gözüme birsey carpiyor napam=D

335dc cnm aynı bende senin gibiyim...

bu arada kızlar duydunuzmu çarşı izini kullanamayan askerler erken terhis olabilirmiş...

Bunu hiç duymadım zaten bizim arada kitleyip 1 ay çıkartmadıkları bile olsada çarşımız var sözde :88:

Canım zorunlu izin mevzu bizde yok ama böyle zorunlu izin kullandırmaları çok saçma herkesin kendine göre planları var.İnşallah istediğiniz gibi olur canımm

Oyy canım benim geldim gelmez olur muyum kuşum :82:

Eline sağlık canım çok güzel

İstediğin yanak olsun Kuşitom al hepsi senin olsun azcıkda askerime bırak amma :18:

perim bilmiyorum garanti veremiyorum yapıştım mı bırakmam
çağloo nakit fazla geldi heralde,zira benim maaşş pufff
tutim yine kaybolmuş misafiri mi geldi ki

Şu ikonu Gece kuşumlar o kadar bütünleştridimki yazısı eksik gibi oluyor bunu koymayınca acaip tatlı oluyor bu sana yaa güleceğim yoksa da gülüorum sen bunu koyuncaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…