- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #6.801
ududub bnm en kızdıgm 15 ay ypan adamlar napsn ? bikaç gn geçsn sylicm bn içimde kalırsa olmazz :76:
bn nie sinir yptım şuan aramz iyi aslnda ama içimde kalmş iştee
walla tuticim bu gece yazdıklarının bi kısmını cidden kopyalayıp mailime aldım, 335 canım sende yap. çünkü ben ne kadar kızsam da bazen tutamıyorum kendimi. ama dediğim gibi maalesef bazen böyle olmalı.
tutim artık böylee
normalde çok kıymt bilen biridir bn yapsm o iki ypar ama bu askerlk bnm ömrümü yedi deişti adam ya ://:
neyse kızlar bir derdimi söledim sizinde kafanızı yordum ama fikirleriyle bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim kızlar allah razı olsun hepinizden..
tuticim bu akşam mesleğini yerine getiriyosun resmen
ududub bnm en kızdıgm 15 ay ypan adamlar napsn ? bikaç gn geçsn sylicm bn içimde kalırsa olmazz :76:
bn nie sinir yptım şuan aramz iyi aslnda ama içimde kalmş iştee
kızlar sürprizimi hazırlarken ara ara bakıyorum yazdıklarınıza.Sadece şunu düşünün,gerisi boş....
şu an askeriniz yanınızda olsa sımsıkı sarılmaz mısınız?????
kızlar sürprizimi hazırlarken ara ara bakıyorum yazdıklarınıza.Sadece şunu düşünün,gerisi boş....
şu an askeriniz yanınızda olsa sımsıkı sarılmaz mısınız?????
gece kuşu ben biraz forumdan uzak kaldımda hayırdır ne hazırlıyosun enişte beye ne süprizi meraklandım kıss
damardan girerim tabi alla alla daha 2 gün önce hepimiz mızmızlanmıyor muyduk özledik die. şimdi nelerin telaşındasınız ayol. bırakınb bunlar hayallaerinize sarılınya ama canım sende çok damardan girdin, kaç tane kaldı söylesene bende bakıyım sana bi şiler?
şafağın az kalmasını inan hiç bu kadar istememiştimbnce 50 tane olsn becım
5 gn snra yolla 5 gn snra gider 50de başlasn okumaya yeter o kadr
sen benim nefesim,aşkı anlatan sesimsin;
hiç batmayan güneşim hayattaki tek eşimsin...
kuşkam tülü nerden buldun kız benim cibinliğim vardı kullanmıyorum onun tülünümü kesip biçsem ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?