335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Bu mektup konusu açılınca bile sinirleniyorum yaa:95:Bir mektup bile yollamadı,tek bir mektup o yollamadan bende asla yollamıcam dedim ve yollamıyorumm

yardımcı olabiliyorsam ne mutlu ana cnm sadece kendizi düşünn erkeğinize çok kaptırmayın kendiinizi bir yerde onlar korkmalı sizi kaybetme korkusu olmalı onlarda...

tutim artık böylee
normalde çok kıymt bilen biridir bn yapsm o iki ypar ama bu askerlk bnm ömrümü yedi deişti adam ya ://:

aslında değişmemiştir fakat bulunduğu ortam onu sıktığı için bize yansıtıyorlar...

neyse kızlar bir derdimi söledim sizinde kafanızı yordum ama fikirleriyle bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim kızlar allah razı olsun hepinizden..

canım allah sendende razı olsun ne demek biz hepimiz birbirimize yardımcı oluyoruz burda konuşarak derdimizin dermanı oluyoruz...sen yeterki içini ferah tut ...

tuticim bu akşam mesleğini yerine getiriyosun resmen

benim asıl mesleim bu olmalı tekrar öss ye mi girsem ne

kuşkam karabataam yaz sen paso aşkım,bebeğim, kokunu özledim
canım sevgilim ben seni yerim diye 60 tane kağıda ne yazdın öyle beeee

ududub bnm en kızdıgm 15 ay ypan adamlar napsn ? bikaç gn geçsn sylicm bn içimde kalırsa olmazz :76:
bn nie sinir yptım şuan aramz iyi aslnda ama içimde kalmş iştee

valla canım benim inan bende düşünüorum onu onlar neyapsın ozaman hepten mahvolsun insanlar onların hiç ama hiç kolay değil.valla bilmiorumda lu içimizde kalanlar bir gün bir yerde çıkacak ama dur sen umarım kötü çıkış yapmaz

kızlar sürprizimi hazırlarken ara ara bakıyorum yazdıklarınıza.Sadece şunu düşünün,gerisi boş....
şu an askeriniz yanınızda olsa sımsıkı sarılmaz mısınız?????

sarılmakmı anowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww ah ahhhhhhhh yanıdma olmasa bile evinde uyuyor olması bile beni mutlu ederdi koğuş yataklarında uyumasından iyidir kıyamam ben ona...

gece kuşu ben biraz forumdan uzak kaldımda hayırdır ne hazırlıyosun enişte beye ne süprizi meraklandım kıss

canım 8. yıldönümümüz için sürpriz hazırlıyorum.şafak sayısı kadar kart hazırladım kırmızı,içine güzel şeyler yazıyorum. zor oluyor tabi.skartlar bitince beyaz bir tüle sarıcam,kurdele ile de bağlıcam hepsini tek tek. nikah şekeri gibi olacak.kalp kutu aldım onun içine koyucam.askerim her sabah uyandığında bir tanesini açıp okuyacak. böyle bir şey düşündüm işte

ya ama canım sende çok damardan girdin , kaç tane kaldı söylesene bende bakıyım sana bi şiler?
damardan girerim tabi alla alla daha 2 gün önce hepimiz mızmızlanmıyor muyduk özledik die. şimdi nelerin telaşındasınız ayol. bırakınb bunlar hayallaerinize sarılın
bnce 50 tane olsn becım
5 gn snra yolla 5 gn snra gider 50de başlasn okumaya yeter o kadr
şafağın az kalmasını inan hiç bu kadar istememiştim
sen benim nefesim,aşkı anlatan sesimsin;
hiç batmayan güneşim hayattaki tek eşimsin...

bnu hemen yazıyorum canım çok beğendimmm

tutiiii çok kızgınım eşime ama pıslıkkkk işte çok özledim şimdi yaa abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
gerçi yazık yavrum fazla bişekilde dedikodusunu yapıp tatlı uykusunda rahatsız etmiş olabilirim ama napımmm gıcık kızdırdı beni ama ona burdan seslenmek istiyorum
GUCCUKK KAFALI BEBİŞİN SENİ ÇOK SEVİYOR VE ÇOK ÖZLÜYOR

kuşkam tülü nerden buldun kız benim cibinliğim vardı kullanmıyorum onun tülünümü kesip biçsem ne

çeyiz için incik boncu satan bi yerden düz tül aldım . adama tül istiyorum diyince garip garip batı,uvak yapcem sadı heralde kızlar zaten şu anki şafaktan yapsam 10 tane daha eklememm lazımdı ben paketin eline ulaşacağı günden sonraki zamanı hesaplayıp yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…