- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #6.821
canım 8. yıldönümümüz için sürpriz hazırlıyorum.şafak sayısı kadar kart hazırladım kırmızı,içine güzel şeyler yazıyorum. zor oluyor tabi.skartlar bitince beyaz bir tüle sarıcam,kurdele ile de bağlıcam hepsini tek tek. nikah şekeri gibi olacak.kalp kutu aldım onun içine koyucam.askerim her sabah uyandığında bir tanesini açıp okuyacak. böyle bir şey düşündüm işte
tutiiii çok kızgınım eşime ama pıslıkkkk işte çok özledim şimdi yaa abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
gerçi yazık yavrum fazla bişekilde dedikodusunu yapıp tatlı uykusunda rahatsız etmiş olabilirim ama napımmm gıcık kızdırdı beni ama ona burdan seslenmek istiyorum
GUCCUKK KAFALI BEBİŞİN SENİ ÇOK SEVİYOR VE ÇOK ÖZLÜYOR
çeyiz için incik boncu satan bi yerden düz tül aldım . adama tül istiyorum diyince garip garip batı,uvak yapcem sadı heraldekızlar zaten şu anki şafaktan yapsam 10 tane daha eklememm lazımdı ben paketin eline ulaşacağı günden sonraki zamanı hesaplayıp yaptım
hpimiz kafayı yemediysk adım 335dc deilzaten adım o deil
off kafama çok fna takıldı yarn gidiymde çiçek yollıym bn kndime
gece kuşu ayyy çok romantik yaa bittim vallahi fikrine düşünüyorumda bana birisi byle bişey yapsa mutlu maymun gibi dolaşırdım 50 gün boyunca tuttum süper fikirrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?