335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

gece kuşu ayyy çok romantik yaa bittim vallahi fikrine düşünüyorumda bana birisi byle bişey yapsa mutlu maymun gibi dolaşırdım 50 gün boyunca tuttum süper fikirrrrr

oyy kıyamammm sanaaa oda seni çok sewiyor ve özlüyor cnm az daha sabır herşey süper olcak inşallah...

hahaha duwak yapcan sanmıştır kesin

bak sevdiğim bahar geldi çiçekler açtı
güzün ektiğim ekinler dizimi aştı
elime yaktığım kına kayboldu gitti
bitsin bu ayrılık canıma yetti...

ben bunu da eklerdim walla, "gel tezkeresiz" askerlik mi olur :))

ya tuticim ben çok romantik diilimdir, sevgilim de diildir. ben bu tarz bi hediye yapsam bi kaç güne sevgi sözcükleri yapar; diğerlerine de karikatürler çizerdim :))

selenncim bende romantik değilimdir ama erkek arkadaşım fazlasıyla romantiktir ...bende farklı bir yapıya sahibim birde ben çok gülen erkeklerden hiç hoşlanmıyorum ne alakaysa

Oksijensiz bir ortamda nefes almaya çalışmak gibi bir şeydi,
Sen kokan sokaklarda sensiz dolaşmak.
Şimdi o sokaklarda dolaşmıyorum
Ama kokunu her hissedişimde sen kokan herkese basıyorum küfürü..
K.İskender !

Dudaklarımı yakıyor hasretinin buruk tadı... Ama o hasret ne de güzel acıtıyor biliyor musun... Ne de güzel sızlatıyor ince ince. SENİN YARİN; SABIR EĞLİYORA BÖYLESİ BİR ÖZLEME, BİL Kİ CANINDAN ÇOK SEVİYOR SENİ.BİL Kİ VAKTİNİ, SAATİNİ BEKLİYOR VUSLATLARIN EN GÜZELİNİN...

gece kuşum yawrum o kadar şey yqazdın adamcağıza aralarında bir tanesini dudağına ruj sür öp adamcağız sabah uyanıp kavanozdan madem her gün bir tane açıp okuyacak güne sein öpücüğünle başlasın heee olmamııı ?

Sırrım,yasağım,sebebimsin bu karmaşık dünyada, nefesimsin soluk soluk tertemiz dağ havası gibi içime çektiğim.... Bir çocuk masumiyetiyle beni sürekli gözünden sakınır gibi koruyan anamsın babamsın. Yoldaşımsın sırdaşımsın gönüldaşımsın her derdime ortak olan...Sevdiğimsin..Ruh eşimsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…