335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Yangınımsın sensiz gecelerde beni yakan, sabrımsın sensiz saatlerde teselli veren, mutluluğumsun, umudumsun uzaklardan bana nefes gibi içimde dolanan, damarımdaki kansın sıcacık içimde dolanan, çarpan kalbimdesin her an her dakika hissettiğim...

Gülüşüne ömrümü böldüğüm bebişim. Gülümse ki kalksın efkarı kalbimin. Yüreğime can gelsin ömrüme bahar. Haydi can dediğim birtanem. Gülümse ben göremesem de hissedeyim.

kızlar fikşir verin bana. şöyle bir düşündüm de bu sürprizi hazrılaken her anınmı fotoluyum görsün ne kadar emek harcadığımı. saçlarım tepeden toplanmış,paçalarım sıvanmış, maymun gibi halimi görsün

Sen yaşadığım ömür, sen her gece rüyama giren biricik sevgilimsin. Sabahlarda beraber uyanmak istediğim, sabahlarımı aydınlatan tek güneşim

Issız çölde bir yudum suyu dünyalara değişmeyen biri gibi ya da yağmuru unutmuş toprağın bulutlara yalvarışı gibi sessizce ama yürekten özledim seni

kızlar olurda söze ihtiyacınız olursa nacizane bişeyler yazar yollarım daha fazla yazıpta sizleri sıkmak istemedim coştumm durmam yoksa hele özlem ve kızgınlık had safhada olunca

canlarmm sizi çok özlicm yarn sabah yola çıkıcz ananemlere gidicz ama fazla kalmıcz sdce 2 3 gn ugrayamıcm buraya
gerçe ananemde internt wr anane dediysm çılgın ananedr o facebook u fln wr belki ugrarm ama fazla deill !.. iyi bayramlar şmdiden hpinizee heran çıkablrm bnları demk istedmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…