335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Özoşummmmmmm be şahsen çok iyiyimmmm yeni geldim evime bendeee, sen nasılsın tatlışş? Kocacın gitti miii ? Hasret giderdiniz mi bol boolll ?

Özoşummmmmmm be şahsen çok iyiyimmmm yeni geldim evime bendeee, sen nasılsın tatlışş? Kocacın gitti miii ? Hasret giderdiniz mi bol boolll ?

canım sizi iyi gördüpüme sevindim valla kocam la çok hasret gideremedik daha öncede söylemiştim bizim düün yok daha nişanlı gibi takılıyoruz askerden gelince düğün yapacaz inşallah perşembe teslim olacak şafak şu an 67 sizinkinden tam on gün fazla canım

özoşm iyiki gelmiş ya bnde bikaç gnde olsa izne gelmesini isterdm valla (
geçn telde knuşuyorz aşkm zatn dyanamıyrm deme dio adama ocakta izin kullandırtcm ya

özocum hoşgeldin meleğim ...155 gün geçti 60 gün su gibi geçer tatlım...

kızlar benimki komutanını kafalamış cep telinden yakalandığı için komutanı ceza vermekten vazgeçmiş hehehe oh beee

kızlar benimki bugün bişey dedi kgm diye bişey varmış ordan belli oluyormuş terhis tarihleri şafak doğan güneş hadi ben gidiyorum diye çantanı alıp çıkamıyorsun dedi güvenlik açısından doğuda olanlar konvoy halinde gelicekmiş mesela benimki konvoyla erzuruma gidicek ağrı hava alanı tadilatta olduğu için erzurumda askerlik yapan askerlerler toplu gelcez dileyen uçakla dileyen otobüsle dedi benimki 20 sinde terhisoluyor ama kgm erkende bırakabilirmiş geçte...aman sağ sağlim gelsinlerde yeter...

şaka gibi yaaa daha geçen gün kastamonuda yemin törenindeydk perimle 155 gün den başladık saymaya benim şafak oldu 57 maaşallahhh günler çabuk geçiyor aralığıda atlattıkmı askerlik bitmiştirrrr...337 dönem torunlara allah sabır güç kuvvet versin bizimkiler teslim edecekler onlara silahlarını ay ne duygusal ya

ya tutim bnde anlamıyorm hiç geçmiyo gbi geliyo ama gittigi gün dün gbi aklmda..
otobüse bindirmem fln snra yemn treninden snra görmeye gttgmde bni ylcularken fln hpsi an an aklımda ..
biz hiç geçmiyo desekte geçiyoo :))

özocum sorma allah yüzümüze güldü...

aaaaaa kızlar size ne anlatacam bugün benimki çarşı izinindeyken bişey anlattı koptum...
kısa dönem askerleri komutan toplamış toplam 6 kişiler zaten demişki komutan aranızda yüzücü yada dalgıç varmı diye benimki yüzme konusunda çok iyidir ama ses etmemiş aralarında bir çocuk komutanım ben dalgıçlık kursuna gitmiştim falan demiş komutanı demişki tamam o zaman benim odamdaki akvaryum temizlenecek bir el at demiş hahahahaha

ahahaha ya bu komutanlar dayaklık
tutim sen ne ara meslek deiştirdn ay koptm psikolog yazıyo anam dedm bu başka tutimi
ay nse bn çıktm öptm szii grüşürzz yarn

335 cnm oysaki size daha çabuk geçmesi lazım okul gibi uğraşınız var ben evde tembellik yapıyorum bana hiç geçmemesi lazım ama oluyor ya arada bazen banada hiç geçmiyormuş gibi geliyor dönüp arkaya baktığımda hala aynı yerdeyiz gibi geliyor bazen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…