335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

aynen öyle olmuş benimki gül gül öldüm koğuşta dedi adam kabara kabara ben dalgıçım dedi akvaryum temizledi dedi geldi koğuşa itinayla akvaryum temizlenir diye bağırdı herkes tekrar koptu dedi

bizim şafak kaç hiç bi fikrim yok aşkım bugün haftaya kesin tarih belli olucak biletlerimizi alıcaz dedi ama bakalım..

Selam canlarım herkese mutlu ve hemencecik geçecek bir gün diliyorum. Ben erkenden uyandım sınavıma gittim geldim bikaç saat aram var. Şafağımız 56 Siirt. Askerime iyi bak Siirt fazla kalmayacağız sendee :)

Selam Özoşcum selam Musurcum, diğer güzeller nerdesinizz ? ohh ne güzel kocişlerle hasret giderdiniz benimde aşkıma kavuşmama 12 gün kaldı inşallahhh

valla özel eğitimcim bence çok ii oldu olsun yaa o da geçer arada görmek hasret gidermek ii oluyoo geçiririz onu da perisoko Allah kavuştursun seninde askerine inşş ii vakit geçirirsiniz

selam perim canım evci mi çıkaracaksın izin mi alacak
Canım Cumadan babası çıkaracak bende Cumartesi sabahtan gidecem askerimin doğum gününde
valla özel eğitimcim bence çok ii oldu olsun yaa o da geçer arada görmek hasret gidermek ii oluyoo geçiririz onu da perisoko Allah kavuştursun seninde askerine inşş ii vakit geçirirsiniz

Geçer canım nedirki 10 gün en azından şuan için size moral oldu bundan sonrası daha kolay geçer sizin için. Teşekkürler canım ayrıca çok sağol.

selam kıslar ben geldim dün çok fenaydım malum piskopata bağlamıştım saatlerce bir eşşeklij edip kocişime ağladım napım yaa sona yaklaştıkça daha bir zor olmaya başladı bide havalar çok soğudu benim ellerimde çok üşür onları ısıtacak kocişim yok yanımda çok zoruma gider oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…