335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

her pzartesi hukuk dersm wr aynı yere oturuyorm ..
en son 70 yazmışmm sıraya ok çıkarmşm 56 yazmşm .. ay gördm bi sevindirk oldm bak ne çabk geçmiş işte die
bdhaki hukuk dersnde 49 kalckkkkkkkkkkkk :)))

selam kızlar nete gelmişken bir selam vereyim dedim dizim başladı ona uçuyorum sonra da yazılısorusu hazırlıcam bir sürü335 moralim bozuk değildi hayatım merak etme. öpüyorum hepinizi

selam kızlar nete gelmişken bir selam vereyim dedim dizim başladı ona uçuyorum sonra da yazılısorusu hazırlıcam bir sürü335 moralim bozuk değildi hayatım merak etme. öpüyorum hepinizi
kuşumm lütfen kolay hazırla sorularıı ay kıyamam onlara bizm psikolojimizi bozdulr sn onlarnkını bozma emii dizin neymş bugnde hç gzl bişy yokta nese

ududub cnm acaba son günler die mi kış geldi die mi acaba gerçektn bitmek bilmiyo bu aralar ya umarm geçici bi drumdur :/

ayy ne bilim canım yaa acayip zor geliyor ite kaka gidiyor günler yapmam gereken okadar çok projelerim varki onları bile yapasım yok başlıyorum yarım bırakıyorum her işimi araştırdımda depresyon belirtileriymiş bunlar.ayrıca son 10-15 gündür elimin baş ve işaret parmağı çok uyuşuk sanki his yok gibi bakalım dua edin bana yarın doktora gidecem umarım kötü bişeycikler çıkmaz..

angelgözde nebilim canım yaa içim çok daralıyor bunalıyor zaman geçmek bilmiyor hiç bir yere sığamaz oldum oraya gidiyorum olmuyor burada duruyorum oda olmuyor nebilim işte saçma sapan birdurumdayım işte

herkese merhabalar,
Bende geldim,sizi geç bulduğuma çok üzüldüm.keşke bende gittiğinden beri akşamları oturup tek başıma savaşmaktansa sizinle birlikt olsaydım en azından özlem duygum hafiflerdi :) olsun geç olsun güç olmasın..
eylül ayından beri yazılanların hemen hemen tümünü okudum.yalnız olmadığımı anlamak çok mutlu etti beni.birazda duygulandım :) aynı duyguları yaşıyoruz.
Allah askerlerimizin ve biz bekleyenlerin yardımcısı olsun.Onlar gelene kadar zaman hızla geldikten sonra ise yavaş geçsin :)

canım hoş geldin sefa getirdin topiğmize valla seninde anladığın kadarıyla okuduklarından biz burda tek yürek olup askerlerimizi beraberce bekliyoruz.saolsun burdaki arkadaşlarr hepsi birbirinden tatlı ve şeker insanlar.zor zamanımda mutlu anımda kısacası her anımda kendimi burda bulur oldum bir nevi terapi gibi topiğimiz.senin askerin nerde canım Allah kavuştursun inşallah

karanlık bir gece de yine düştün peşime
yanlızlığın son noktasına geldi yüreğim
hasret dolu bekleyişlerin
yarına umutla bakan gözlerimin feryadı bu
bitsin artık bu hasret gel ne olursun
yaralı bir kuş misali kanadı kırık yorgun bedenim
o tatlı gülüşünün ve gözlerinin isyanı olsun bu haykırış
bitmek tükenmek bilmeyen arayışlarımın tek sahibisin
hadi gel artık , yeter artık
sensiz geçirdiğim günlerin hesabını sor artık
haykır dünyaya isyan et vur dök kır ama GEL ARTIK

evet gerçekten okuduklarımdan anladım ve çok sevdim siteyi ve sizleri.siteye de yeni üye oldum..gerçekten terapi gibi insanın aynı duyguları yaşayan arkadaşlara çok ihtiyacı oluyor.başka kimse bizleri anlayamıyor çünkü..
benim askerim çanakkale de

canım hoşigeldin benimkide çanakkalede gelibolu senin merkez mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…