- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #7.461
kuşumm lütfen kolay hazırla sorularıı ay kıyamam onlara bizm psikolojimizi bozdulr sn onlarnkını bozma emiiselam kızlar nete gelmişken bir selam vereyim dedim dizim başladı ona uçuyorum sonra da yazılısorusu hazırlıcam bir sürü335 moralim bozuk değildi hayatım merak etme. öpüyorum hepinizi
ududub cnm acaba son günler die mi kış geldi die mi acaba gerçektn bitmek bilmiyo bu aralar ya umarm geçici bi drumdur :/
slm kızlarrrrr keyifler nasılll
valla canım ben kendi adıma konuşayımda keyfim yok bugünlerde hem ruhsal hem fiziksel rahatsızım.sen nasılsın?
angelgözde nebilim canım yaa içim çok daralıyor bunalıyor zaman geçmek bilmiyor hiç bir yere sığamaz oldum oraya gidiyorum olmuyor burada duruyorum oda olmuyor nebilim işte saçma sapan birdurumdayım işte
herkese merhabalar,
Bende geldim,sizi geç bulduğuma çok üzüldüm.keşke bende gittiğinden beri akşamları oturup tek başıma savaşmaktansa sizinle birlikt olsaydım en azından özlem duygum hafiflerdi :) olsun geç olsun güç olmasın..
eylül ayından beri yazılanların hemen hemen tümünü okudum.yalnız olmadığımı anlamak çok mutlu etti beni.birazda duygulandım :) aynı duyguları yaşıyoruz.
Allah askerlerimizin ve biz bekleyenlerin yardımcısı olsun.Onlar gelene kadar zaman hızla geldikten sonra ise yavaş geçsin :)
Merhaba kızlar, bu aralar pek keyfim yok; aslında iyi dileklerinize ihtiyacım var
Neyse, inş daha keyifli olarak görüşürüz...
fizy / videomusic.
evet gerçekten okuduklarımdan anladım ve çok sevdim siteyi ve sizleri.siteye de yeni üye oldum..gerçekten terapi gibi insanın aynı duyguları yaşayan arkadaşlara çok ihtiyacı oluyor.başka kimse bizleri anlayamıyor çünkü..
benim askerim çanakkale de
Merhaba kızlar, bu aralar pek keyfim yok; aslında iyi dileklerinize ihtiyacım var
Neyse, inş daha keyifli olarak görüşürüz...
fizy / videomusic.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?