335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

artık her daim bekleriz seni burda.senin askerinle benim askerim birraz birbirine yakın yerdeymiş benimkde kırklareli vizede canım.nasıl rahatmışmı askerin orada?

benimki çanakkale eceabatta canım.keşke aynı yerde olsalardı :)
tökezleyenlere çok hak veriyorum.bende sonlara geldikçe azaldı diye mutlu oluyorum ama çok daha fazla zorlanıyorum sanki günler daha yavaş geçiyor.hele saatler alındıktan sonra akşamlar hiç bitmiyor..

Keske zor günlerimde yanimda olsan...
Kendimi nasil hissettigimi bilsen...
Gecicek hepsi, kavusacagiz desen..
Eskisi gibi sevgini göstersen...

Birakmasan beni böyle ici buruk...

Nilüfer - Cok Uzaklarda

Caddelerde rüzgar, aklımda aşk var
Gece yarısında, eski yağmurlar
Şarkı söylüyorlar, sesiz usulca
Özlediğim şimdi çok uzaklarda

Deli dolu günler, hayat güzeldi
Kahkalarıyla günler geçerdi
Ellerim uzanmaz, dokunamam ki
Özlediğim şimdi çok uzaklarda

O da özlüyormuş, benim bir tanem
Çok üşüyormuş, ben olmayınca
Öyle yazıyor, son mektubunda

O da özlüyormuş, benim bir tanem
Hep ağlıyormuş, ben olmayınca
Öyle yazıyor, son mektubunda

her akşam burada olacağım artık:) valla kafayı yemek üzereydim.iyi oldu sizleri bulduğum.gündüzleri pek nete girecek vaktim olmuyor işyerinde ama akşamları burdayım ..
kırklareli vize mi ? benimkinin acemi birliğiydi orası komando tatbikat merkeziydi.oradan dağıtım oldu eceabata

anladım canım güzel yerlerdeler ama hasret kötü işte bu forumda dört kişi olduk çanakkalede askerlik yapan en çok çanakkale var

yeri rahatmış karakolda.ben çok şükrediyorum uzakta yada doğuda bir sınır karakolunda değil en azından Allah orada olanlarına ve bekleyenlerine büyük sabırlar versin.
ama dioki cennettede olsam askersin sonuçta diyor.
vize çk daha iyi ama otogardan 2 saatte ordasın
bu caddelerde rüzgar şarkısını geçen hafta dinleye dinleye gözlerimi şişirmiştim :)

evet canım benimki komando tatbikat merkez komutanlığında acemi birliğindede ordaydı ondan sonrada orada kaldı canım..bak nerdeyse aynı yerde askerlik yapacaklardı görüyonmu?
genel olarak bizde akşamları burada oluyoruz saat gece yarısı olunca hep beraber şafak attırıyoruz keyifli yer yani burası arada bir sıyırsakta

evet ilk kez vize okadar kalabalık 700 kişi kadar kısa dönem almış ve genel olarak hepsi akdeniz ve marmara tarafına dağıtılmış genelde çanakkale ve tekirdağ tarafına çok asker göndermişler.benim eşim orada rahat desinatör genelde komutanın odasında ufak tefek sıkıntılar hariç rahat yani 40 tane kısa dönem asker var tabi nekadar rahat olsada askerlik özgürlükleri kısıtlı bunalmışlar fazlasıyla bide şafak sıkıştırmaya başlamış her telefonda gececek aşkım rahat ol bebeğim sabır bebeğim demekten dilimde tüy bitti vallahi ama napalım onlarda haklı ZORRRRRR

özendim sana valla ben artık pes ettim.rolleri değiştik artık o bana der oldu sabret az kaldı diye.telefonlarda zor tutuyorum kendimi ağlamamak için.
selene noldu sanıırm onunda sıkıntısı şafak ya da inş.daha büyük bir problm yoktur

VALLA dün ben sinir boşalması yaşayıp telefonda zırladım napım ya dayanamıyorum artık eşimi özledim onunla evimizde olmayı özledm anlıyorum ona yansıtarak kötü yaptım ama dayanamadım sanırım benim artık dayanma noktam incelmiş.hayırlısıyla daha çok sıyırmadan birr bitirsek şu askerliği.
valla selene neoldu bilmiorumki sanırım askerlik şafak onuda vurdu acilen topik olarak toparlanmamız şart biri gelsede bizi toparlasa keşke TUTİİİİİMMMM gel yaa terapiye ihtiyacımız var nerdesin

off sende mi evlisin yaa sizin için çok daha zor tabi.haklısın.ama az kaldı arkadaşlarr kaç günü devirdik biz
ben 2 ay demiyorum 1 ay 3,5 hafta kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…