- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #7.481
evet gerçekten okuduklarımdan anladım ve çok sevdim siteyi ve sizleri.siteye de yeni üye oldum..gerçekten terapi gibi insanın aynı duyguları yaşayan arkadaşlara çok ihtiyacı oluyor.başka kimse bizleri anlayamıyor çünkü..
benim askerim çanakkale de
benimki çanakkale eceabatta canım.keşke aynı yerde olsalardı :)
tökezleyenlere çok hak veriyorum.bende sonlara geldikçe azaldı diye mutlu oluyorum ama çok daha fazla zorlanıyorum sanki günler daha yavaş geçiyor.hele saatler alındıktan sonra akşamlar hiç bitmiyor..
her akşam burada olacağım artık:) valla kafayı yemek üzereydim.iyi oldu sizleri bulduğum.gündüzleri pek nete girecek vaktim olmuyor işyerinde ama akşamları burdayım ..
kırklareli vize mi ? benimkinin acemi birliğiydi orası komando tatbikat merkeziydi.oradan dağıtım oldu eceabata
4 kişimiyiz ben çok şaşırmıştım çanakkale çıktığında eceabat varmı?
dedğin gibi hasret yıkıyor insanı
ne güzel.normalde kısa dönemlerin dağıtımı yapılmazmış aslında bizede sürpriz oldu.oradan genelde bursa ve çanakkaleye vermişler dağıttıklarını seniki rahatmıymış peki
ay keşke benimkini bursaya verselerdi ya bursada oturuyoruz çünkü rahat canım bir çok yere göre rahat sayılır
olsun buna da şükür canım :) kaç saat bursayla arası
özendim sana valla ben artık pes ettim.rolleri değiştik artık o bana der oldu sabret az kaldı diye.telefonlarda zor tutuyorum kendimi ağlamamak için.
selene noldu sanıırm onunda sıkıntısı şafak ya da inş.daha büyük bir problm yoktur
gelibolu 4 buçuk saati buluyo canım feribotla karşıya falan geçinceevci çıkarıyorum ayda bir rahat o yönden
VALLA dün ben sinir boşalması yaşayıp telefonda zırladım napım ya dayanamıyorum artık eşimi özledim onunla evimizde olmayı özledm anlıyorum ona yansıtarak kötü yaptım ama dayanamadım sanırım benim artık dayanma noktam incelmiş.hayırlısıyla daha çok sıyırmadan birr bitirsek şu askerliği.
valla selene neoldu bilmiorumki sanırım askerlik şafak onuda vurdu acilen topik olarak toparlanmamız şart biri gelsede bizi toparlasa keşke TUTİİİİİMMMM gel yaa terapiye ihtiyacımız var nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?