335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

off sende mi evlisin yaa sizin için çok daha zor tabi.haklısın.ama az kaldı arkadaşlarr kaç günü devirdik biz
ben 2 ay demiyorum 1 ay 3,5 hafta kaldı

evet canım bende evli olarak asker yolu bekleyenleyenlerdenim zorrluğunu ne sen sor ne ben söyleyim ne bilim yaa azaldıkça daha zor geçmeye başladı gel tezkere gel tezkere bitsin bu gurbet...

bu arada şafak 54 diyorum ben ama benimki 56 diyor ben tam 156 günden hesaplamıştım ama 159 muş. 17 ocak diyor sizde de öyle mi
yani haftasonunu orada geçrmezler cumadan bırakabilirler diyorum ama

kızlaar nabersiniz bakalım bugün ben hastalıktan bi başımı kaldıramıyorum sürekli başka hastalıklarım çıkıyo sinir oluyorum.. eşime de söyleyemiyorum üzülücek diye çok zor çoook....

demek misafirlerden biri sendinnnnnnnnnnn nie gelmedn bkıym uzaktan takipledin bizii hee snde çanakkaleymşsn ilk okudm kalbm nası çarptı hy allhm snkı aşkıma kavusturcaksn :) ama tutmadı bnmki geliboluda :)

Merhaba kızlar, bu aralar pek keyfim yok; aslında iyi dileklerinize ihtiyacım var
Neyse, inş daha keyifli olarak görüşürüz...

fizy / videomusic.
selencmm noldu sna ayy hayırdr inş. bu ne hiç byle deildik biz ya :/

yok canım cumadan bırakmazlar bizde öle düşünüyorduk ama tam 17 ocak akşam 12 den sonra yada 18 ocak sabah 9 gibi bırakırlar bakarsınız bir süpriz olur cumadan bırakırlarmış amann düşünemiyorum ne bayram olur yani uzun lafın kısası şafak atarsa 55 samsun canımcım

kızlaar nabersiniz bakalım bugün ben hastalıktan bi başımı kaldıramıyorum sürekli başka hastalıklarım çıkıyo sinir oluyorum.. eşime de söyleyemiyorum üzülücek diye çok zor çoook....

viole hoşgeldin canım valla topik dökülüyorr genel olarak ruhsal olarak sıkıntıdayız.hayırdır senin neyin var valla kocişler gitti biz iyicene marazladık

tüh yaa süper olurdu halbuki ne olurki cumadan bıraksalar sevindirseler bizleri

canım çok geçmiş olsun ciddi bir hastalığın yoktur umarım.genelde böyle oluyor zaten bi yerden bi hastalık geldimi peşpeşe geliyor

viole hoşgeldin canım valla topik dökülüyorr genel olarak ruhsal olarak sıkıntıdayız.hayırdır senin neyin var valla kocişler gitti biz iyicene marazladık

sorma canım ya geçen gece sabaha kadar kustum yine huy kaptı iyice midem.. bi de şimdi öksürük başladı gıcık yapıyo bi de ağzımda yara çıktı kocaman yok yok yani üff sinir oluyorum kendime

özlemek..yokluğunda varlığını hissedip gönlündeki sızıyı dinlemektir..bir an bile aklından cıkarmayıp özlemiyle yaşamaktır..düşlerinde görüp elini boşluğa uzatmakır özlemek..özlemek yokluğunun varlığına sahip olmaktır
MELEĞİM uyuyosundur şimdi tıpkı bebekler gibi masum ve tatlı..Rahat uyu bebeğim ben burda dualarım ve sevgimle tıpkı bıraktığın gibi seni bekliyorum..

sorma canım ya geçen gece sabaha kadar kustum yine huy kaptı iyice midem.. bi de şimdi öksürük başladı gıcık yapıyo bi de ağzımda yara çıktı kocaman yok yok yani üff sinir oluyorum kendime

tatlım çok geçmiş olsun yaa bunların hepsi sıkıntıların birikimi bence genel olarak çok stres yaptık artık ee vücut normal olarak bukadar sıkıntıya tepki verir oldu Rabbim acil şifalar versin canım dikkat et kendine

ah çnakkale ömrümü yedi wlla :) evet bian aynı yer die heveslendm ama saglk olsn :)
gelibolu die bi kitap var buket uzunerin bilmiyorm dydunuzmu.. o kitap bnde 2 3 senedr wr okumk ksmet olmamştı..
aşkım oraya gitti 2bçuk günde bitirdm baya kalın bi kitaptı ..
off ama kötü oldm snra gelibolunun ayazı çok fnaymş kıyamam bitaneme
bugn aramadı ayrıca arasammı acaba kızlar ya uyuyakalmş olablrmi acaba :/ uzun zamandr hergn arıyodu ilk oldu :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…