- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #7.521
ah çnakkale ömrümü yedi wlla :) evet bian aynı yer die heveslendm ama saglk olsn :)
gelibolu die bi kitap var buket uzunerin bilmiyorm dydunuzmu.. o kitap bnde 2 3 senedr wr okumk ksmet olmamştı..
aşkım oraya gitti 2bçuk günde bitirdm baya kalın bi kitaptı ..
off ama kötü oldm snra gelibolunun ayazı çok fnaymş kıyamam bitaneme
bugn aramadı ayrıca arasammı acaba kızlar ya uyuyakalmş olablrmi acaba :/ uzun zamandr hergn arıyodu ilk oldu :/
imkanın varsa koş wlla cnm bnide al olmazmı :))çok güzel bir kitap :) aklıma getirdin tekrar okumak istioyurm.evet ayazı meşhurmuş oraların bide benimkisi montsuz gitmişti çarşıyada askeriyenin verdiği montla çıkarmıyorlarmış allahtan havalar iyi gidiyor.mont götürmeyi bahane edip gidebilirim.. :)
canım kulübeyimi arıcaksın uyumuştur büyük ihtimal
ahaha koptm şuancanım endişelenme valla uyumuştur aynı şey benimde başıma gldi.
ama illede için rahat etmezse ara tabikide 2 dk sor merak ettim de
geçen çanakkalede depremi duyduğumda sabah 8 de arayıp askerin birine iyimisiniz bişiy yok dimi ben çok etkilendim deyip kapatmıştım :) benimkini vermek istediler iyiyseniz gerek yok demiştim halaa gülüyorum kendime
ahaha koptm şuaniyiysenz gerek yk he
o gun bn duymadn bnmki aramıştı bni sabh 6 da nbetten dönmüş merk etmiym die aramş uyku sersemi knuşmştm bişylr
saol canım valla bi duysa kızar bana neden kendine bakmıyosun derviolecm geçmiş olsn dkkat et ama kndineeeee kocişin gldignde dha enerjk bulsn sni
evet ya şu askerlik.. iyice yıprandık ben şu kpssye de çok stres yapmıştım çok üzüldüm falan işte çıktı acısı inşallah geçer biran öncetatlım çok geçmiş olsun yaa bunların hepsi sıkıntıların birikimi bence genel olarak çok stres yaptık artık ee vücut normal olarak bukadar sıkıntıya tepki verir oldu Rabbim acil şifalar versin canım dikkat et kendine
tatlım bi gece araştırma hastanesinde tuttular sabaha kadar 3 tüp kan alındı ultrasonla bakıldı falan bişey bulamadılar mideni üşütmüşsün diyolar ben de anlamadım neden hatta gebelik testi bile yaptırdım ne olur ne olmaz diye ama hiç bişey çıkmadızaten stresin ilk vurduğu yer miğde.doktora göründünmü?
merakla bekliyorum kuşkamfotoları düzenliyorum hemen
canım daha bitmedi mi sınavların senin?:18:Selam canlar geçmişi okuyamıyorum hemen muhabbete dalıyorumm şafağı attırıp yatcam zatennnn öpüyorum hepiniziiiiiiii
ahaha pekte uykucu cıktı enişte yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?