335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

çok güzel bir kitap :) aklıma getirdin tekrar okumak istioyurm.evet ayazı meşhurmuş oraların bide benimkisi montsuz gitmişti çarşıyada askeriyenin verdiği montla çıkarmıyorlarmış allahtan havalar iyi gidiyor.mont götürmeyi bahane edip gidebilirim.. :)
canım kulübeyimi arıcaksın uyumuştur büyük ihtimal

imkanın varsa koş wlla cnm bnide al olmazmı :))
ya kulube deil santral gbi biyer orayıda fazla aramk istemiyorm bişy derler die ama off nden aramadıkı şmdii

peri gördm seni

Son düzenleme:
canım endişelenme valla uyumuştur aynı şey benimde başıma gldi.
ama illede için rahat etmezse ara tabikide 2 dk sor merak ettim de
geçen çanakkalede depremi duyduğumda sabah 8 de arayıp askerin birine iyimisiniz bişiy yok dimi ben çok etkilendim deyip kapatmıştım :) benimkini vermek istediler iyiyseniz gerek yok demiştim halaa gülüyorum kendime

ahaha koptm şuan iyiysenz gerek yk he
o gun bn duymadn bnmki aramıştı bni sabh 6 da nbetten dönmüş merk etmiym die aramş uyku sersemi knuşmştm bişylr

ahaha koptm şuan iyiysenz gerek yk he
o gun bn duymadn bnmki aramıştı bni sabh 6 da nbetten dönmüş merk etmiym die aramş uyku sersemi knuşmştm bişylr

onlar bizim gibi panik değiller ben ağlamaklıyım o akşam aramış beni diyoki yerimden bile kalkmadım zaten prefabrik yapı yıkılsa elimi uzatsam çıkarım uykumu bozamam o yüzden dior bana :)

beğendiniz mi bakıyım hee sölieyyinnn?bi de şey yaptım aynı bunlar gibi 30 tane foto çektim sürprizin yapılış aşamalarını,kağıt yazarken,tül keserken,kurdele bağlarken vs.. bunları slyat yaptım müzikli ve cd yaptım onu da koydum.

violecm geçmiş olsn dkkat et ama kndineeeee kocişin gldignde dha enerjk bulsn sni
saol canım valla bi duysa kızar bana neden kendine bakmıyosun der
evet ya şu askerlik.. iyice yıprandık ben şu kpssye de çok stres yapmıştım çok üzüldüm falan işte çıktı acısı inşallah geçer biran önce
zaten stresin ilk vurduğu yer miğde.doktora göründünmü?
tatlım bi gece araştırma hastanesinde tuttular sabaha kadar 3 tüp kan alındı ultrasonla bakıldı falan bişey bulamadılar mideni üşütmüşsün diyolar ben de anlamadım neden hatta gebelik testi bile yaptırdım ne olur ne olmaz diye ama hiç bişey çıkmadı
fotoları düzenliyorum hemen
merakla bekliyorum kuşkam
Selam canlar geçmişi okuyamıyorum hemen muhabbete dalıyorumm şafağı attırıp yatcam zatennnn öpüyorum hepiniziiiiiiii
canım daha bitmedi mi sınavların senin?:18:

gecekuşum bayıldım fikrine yaaa süper olmuş hatta bir an yapmayı düşündüm bende acayip jest olur kocama ayyy böcüküm benm yaa kurban olurum ben ona yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…