- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #7.541
kuşkam ne kadar güzel olmuş ellerine sağlık çok beğenicek eminim
valla bn de beğendim canım kaç gece sabahlara kadar uğraştım valla. süper bir jest ,vaktin varsa yap derimgecekuşum bayıldım fikrine yaaa süper olmuş hatta bir an yapmayı düşündüm bende acayip jest olur kocama ayyy böcüküm benm yaa kurban olurum ben ona yaa
çıkar kız çıkar kendimizi şımartalımm eccükkkkendime pay çıkarmasam ölürdm üzgünm
emegine saglkk :)))
bu sürpriz harika olmuş :) çok güzel bayıldım :) ama geçmişte kaçırmışım herhalde ne var içlerinde
teşekkür ederim bitanem siz beğenince daha çok mutlu oldum ben de. çok özledim seni.iyisin değilmi?faceye koymucn mı nişan fotolarını?Kuşummmm bayıldımm acaip tatlı olmuşlar yaa ellerine sağlıkkk müthişşş!!! çok mutlu olucak askerin bunu alınca eminimmmm. Violem çok geçmiş olsun bu arada acil şifalar diliyorum
evet ya şu askerlik.. iyice yıprandık ben şu kpssye de çok stres yapmıştım çok üzüldüm falan işte çıktı acısı inşallah geçer biran önce
tatlım bi gece araştırma hastanesinde tuttular sabaha kadar 3 tüp kan alındı ultrasonla bakıldı falan bişey bulamadılar mideni üşütmüşsün diyolar ben de anlamadım neden hatta gebelik testi bile yaptırdım ne olur ne olmaz diye ama hiç bişey çıkmadı
geçmş olsun mide bulantın geçsin de diğeri yavaş yavaş geçer bulantı çok kötü bişiy
kpps stresin de mi var bide şafağa ek olarak
teşekkür ederim bitanem siz beğenince daha çok mutlu oldum ben de. çok özledim seni.iyisin değilmi?faceye koymucn mı nişan fotolarını?Kuşummmm bayıldımm acaip tatlı olmuşlar yaa ellerine sağlıkkk müthişşş!!! çok mutlu olucak askerin bunu alınca eminimmmm. Violem çok geçmiş olsun bu arada acil şifalar diliyorum
evet ya şu askerlik.. iyice yıprandık ben şu kpssye de çok stres yapmıştım çok üzüldüm falan işte çıktı acısı inşallah geçer biran önce
tatlım bi gece araştırma hastanesinde tuttular sabaha kadar 3 tüp kan alındı ultrasonla bakıldı falan bişey bulamadılar mideni üşütmüşsün diyolar ben de anlamadım neden hatta gebelik testi bile yaptırdım ne olur ne olmaz diye ama hiç bişey çıkmadı
geçmş olsun mide bulantın geçsin de diğeri yavaş yavaş geçer bulantı çok kötü bişiy
kpps stresin de mi var bide şafağa ek olarak
yap yap biz de yardımcı oluruz saana güzel sözler falan.sevinir askerin de.valla nebilim yapacam sanırım kocişime değer zaten bir çok gece geç vakitlere kadar ayaktayım yaparım sanırım hem vakit geçirmiş olurum hemde bebişimin çok hoşuna gider ee her hafta mektup her hafta mektup birazda değişik bişeyler yapayım dimi
süper olmuş :) emeğine sağlık bu ona çok iyi gelicektir nikah şekeri gibi kızz :)
teşekkür ederim bitanem siz beğenince daha çok mutlu oldum ben de. çok özledim seni.iyisin değilmi?faceye koymucn mı nişan fotolarını?
sende mi kpss mağdurusun ben gibiii
ewet ewet yalanda hazır gelin marifetli özel olsn die byle yaptılar
at parayı bi kenara
yok hazırlanayım diyorum ama olanlardan sonra cesaret edemiyorum yada bahane yaratıyorum bilmiyorum..
iyi geceler canım gelişmelerden haberdar et bizi de.kızlar ben şafak attırıp kaçacam malum yarın hastaneye gidecem benim için dua edin umarım kötü bşey çıkmaz..
Kendinize çok dikkat edin hepinizi çok çok öpüyorum allah rahatlık versin herkese bol bol askerlerinizle rüyalar diliyorum
VEEEEEEEEEEEEEEEEE ŞAFAĞIM 55 SAMSUNN (HEY GİDİ SAMSUN HEYYY 24 SAAT MİSAFİRİZ SENDE SONRAMI İSTESENDE DURMAYIZ)
kuşkam ben kpss maduruyum evet:100:
kızlar ben şafak attırıp kaçacam malum yarın hastaneye gidecem benim için dua edin umarım kötü bşey çıkmaz..
Kendinize çok dikkat edin hepinizi çok çok öpüyorum allah rahatlık versin herkese bol bol askerlerinizle rüyalar diliyorum
VEEEEEEEEEEEEEEEEE ŞAFAĞIM 55 SAMSUNN (HEY GİDİ SAMSUN HEYYY 24 SAAT MİSAFİRİZ SENDE SONRAMI İSTESENDE DURMAYIZ)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?