335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

geçmiş olsun canım umarım kötü bişey yoktur iyi düşün iyi olsun.. rüyanda askerini gör canım iyi geceler

Canlarimmm ben geldim, ugrayamiyorum ne zamandir, inanilmaz stresliyim..
günler git gide dahada zorlaniyor ve can yakiyor, üstüne birde baska olaylar binince insanin sinirleri alt üst oluyor..
neyse hersey güzel olacak elbet=)
sizler nasilsinizzz??

_Hayat_ canim cok sevdigim bir türkü bu, günlerdir dilimden düsmüyor bende yazmistim=)
sende iyisin umarim, aramizda yenisin galiba?? Nerede askerin??

merhaba çağlo evet yeniyim..tunceli yolu gözlüyorum..dediğin gibi günler yaklaştıkça daha çok özlüyor insan..ne bayrm ne tatil ne yılbaşı falan hiçbiri heyecan vermiyor telefonda sesini duymak kadar:)

merhaba çağlo evet yeniyim..tunceli yolu gözlüyorum..dediğin gibi günler yaklaştıkça daha çok özlüyor insan..ne bayrm ne tatil ne yılbaşı falan hiçbiri heyecan vermiyor telefonda sesini duymak kadar:)

Tunceli haa, yakinmis askima=)
benimde nisanlim Sivasta.. Rahattir insallah askerin??
Cok dogru söylüyorsun, hic birseye sevinemiyor insan..
yilbasina girerken uyumayi düsünüyorum bu sene, gecen seneyi hatirladikca kendimi yiyip bitirecem cünkü biliyorum bunu..
Allah sagsaglim kavusturmayi nasip eder insallah, cok özledik, cok bekledik, bitsin artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…