- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #7.581
hoşgeldnn çaglommm
snde hayat
bnm moralm bozk bugn aşkım kilo vermş arkadşları dedii
iyi akşamlar kıslar nasılsınız?ya ben kendmi hiçiyi hissetmiyorum kafamı kaldıramıyorum bıktım ya sürekli ağrıyor ve uyuşuk bide bugün beyin tomografisi çekerken ilaç yaptılar damardan mahvetti beni ya
Selam meral tabikide hepimiz asker bekliyoruz, kısa uzun farketmiyor. Bu topikte askeri hakkaride olan yok sanırım canım.kızlar slm aranızda askerı hakkarıde olan varmı ben uzun donemım ama olsun sonucta hepımız asker beklıyoruz
slm kızlar nasılsınız perişko nerelerde yaaa ne zamandır göremedim onu =(
Selam meral tabikide hepimiz asker bekliyoruz, kısa uzun farketmiyor. Bu topikte askeri hakkaride olan yok sanırım canım.
Selam Gözdem ben epeyce koşuşturma içerisindeydim bayramda ablamın nişanı felan vardı ondan giremedim hayatım. Nasılsın napıyorsunnn ??
sagol canım off bırılerını bulmaya calısıyorum bılgı eıdnmek ıcın cook sagolasın
Anladım canım bizde Diyarbakır var Ağrı varHakkaride nerde yapıyor canım ?
hakkarı otluca orayla ılgılıde hıc ıyı seyler duymuyorum ıyıce umıtsızlık yasıyorum safagım 385 bu rakamların ıcınde boguluyorum resmen
hakkarı otluca orayla ılgılıde hıc ıyı seyler duymuyorum ıyıce umıtsızlık yasıyorum safagım 385 bu rakamların ıcınde boguluyorum resmen
ben varııımkızlar slm aranızda askerı hakkarıde olan varmı ben uzun donemım ama olsun sonucta hepımız asker beklıyoruz
canım sen yazanlara bakma perimin de dediği gibi çarpıtılıyor bazen gönlünü ferah tut dualarını eksik etme inşallah bitirir biran önce kavuşursun askerinehakkarı otluca orayla ılgılıde hıc ıyı seyler duymuyorum ıyıce umıtsızlık yasıyorum safagım 385 bu rakamların ıcınde boguluyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?