335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

geçen gn dşündüm..
mesela ilk gttignde eylüle kadar çok fnaydmm ..
snra bi ara düzeldmm bi arkadşm sevgilisndn ayrılmştı bi ay byunca hep onlaydm bi şklde geçti zaman ..
şu son 60 lara inene kadr yne çok fna deildm yani özlüyodm ama şuan çok farklıym bn..
of anlatamyrmm içim darlanıyo drup drurken aglamk istiyorm ..
snra kızıyorm kndime uzun dnemler napsn bırak sızlanmayı die ama yok olmuyo
 
benim askimda zayif canim=)
64kilocuk sadece bu beni cok üzüyor ama cok yogun calistigi icin yemek yemeye bile firsati olmuyordu dogrudüzgün..
simdi en azindan düzenli yiyorlar felan...
yani önemli olan sagliginin yerinde olmasi kilo fazla önemli degil
bende alisveris yapmak istyiorum aslinda ama para biriktirmem lazim,nikah icin elbise alacam kendime ocaga kadar biriktirmek istiyorum parasini=)
 
iyi akşamlar kıslar nasılsınız?ya ben kendmi hiçiyi hissetmiyorum kafamı kaldıramıyorum bıktım ya sürekli ağrıyor ve uyuşuk bide bugün beyin tomografisi çekerken ilaç yaptılar damardan mahvetti beni ya
 
Selam canlar 11 saatlik dersin ardından aranızda olduğum için mutluyum beynimde karıncalar dolaşıyor şuan şaka gibi. Nasılsınız bakalm? Şafak 55 bgün Samsuna ayak bastık Çoook özledim çoookk.. Bugün bi arkadaşım bi olay anlattı yeni olmuş hemen paylaşıyorum sizle. Anlatan arkadaşmın sözde asker bekliyen sevgilisiyle ilgili. Çocuğu askere yollayıp askerin en yakın arkadaşıyla neler yaptığına duysanız inanmazsınız, benim midem bulandı !! Şuanda beraberlermiş. Şuan buna yorum yaparsam siteden banlanırım o yüzden sadece şunu söylemekle yetinicem, isanlar nasıl bu kadar merhametsiz ve midesiz olabiliyor? Kimbilir ne hale gelmiştir o çocuk. Çoookk yazık çokk... Allah islah etsin. Diyorum ya bizlerden fazla kalmadı biz gerçekten nesli tükenenlerdeniz. Her gece şurda neler konuşuyoruz, şafaklarımızı attırıyoruz gururla. Bişe kalmadı işte bitti sayılır... Allah'ım herkesin kalbine iyilik versin!
 
madem o kdar hazırmş kendini başkalarının kollarına atmaya ne halt ymeye çocuk askere gittktn snra yapmış..
tmam çocuk üzülüp aglıck ama ne mutlu ona ki o kadar basit bi kızdan kurtulmuş çok geç olmadan . !
 

Canım neyin var yaa ? Normal bir baş ağrısı mıı? Benimde bu aralar sürekli ağrıyor başım canım kafaya çok şey takıyoruz ya belki ondandır. Neden çektirdin tomografi ciddi bişi yok dimi?
 
kızlar slm aranızda askerı hakkarıde olan varmı ben uzun donemım ama olsun sonucta hepımız asker beklıyoruz
 
kızlar slm aranızda askerı hakkarıde olan varmı ben uzun donemım ama olsun sonucta hepımız asker beklıyoruz
Selam meral tabikide hepimiz asker bekliyoruz, kısa uzun farketmiyor. Bu topikte askeri hakkaride olan yok sanırım canım.
slm kızlar nasılsınız perişko nerelerde yaaa ne zamandır göremedim onu =(

Selam Gözdem ben epeyce koşuşturma içerisindeydim bayramda ablamın nişanı felan vardı ondan giremedim hayatım. Nasılsın napıyorsunnn ??
 

sagol canım off bırılerını bulmaya calısıyorum bılgı eıdnmek ıcın cook sagolasın
 
hakkarı otluca orayla ılgılıde hıc ıyı seyler duymuyorum ıyıce umıtsızlık yasıyorum safagım 385 bu rakamların ıcınde boguluyorum resmen

Canım benim yaa çok iyi anlıyorum seni Anlamaya çalışıyorum ya da uzun bir zaman haklısın ama sevene zaman "hiç"tir. Zor ama gerçekten kavuşacağın günün hayali insanı biraz olsun rahatlatıyor. Allah sabır versin meralcim. Bana kalırsa yazılıp çizilenlere çok kulak asma benim askerimde Doğuda çok zor günler geçiriyor komutanlarından ve bulunduğu yerden çok mutsuz ama internette felan bazen yanlış şylr yazılabiliyor. Aklına kötü şey getirme Allahın izniyle tamamlayı gelecek canım. Allah bütün askerlerimizi korusun ve sevdiklerine bağışlasın.
 
hakkarı otluca orayla ılgılıde hıc ıyı seyler duymuyorum ıyıce umıtsızlık yasıyorum safagım 385 bu rakamların ıcınde boguluyorum resmen

canım benim zaman dediğin nedirki zor olcak ama geçecek.sen hep iyi şeyler düşün hep hayaller kurki daha kolay olsun.hem otluca hakkında kötü şeler duymadım ben canım yaa içini ferah tutmaya çalış.
 
kızlar slm aranızda askerı hakkarıde olan varmı ben uzun donemım ama olsun sonucta hepımız asker beklıyoruz
ben varııım benim kocacım hakkaride canım çok uzak ya çok özledim aşkımı
hakkarı otluca orayla ılgılıde hıc ıyı seyler duymuyorum ıyıce umıtsızlık yasıyorum safagım 385 bu rakamların ıcınde boguluyorum resmen
canım sen yazanlara bakma perimin de dediği gibi çarpıtılıyor bazen gönlünü ferah tut dualarını eksik etme inşallah bitirir biran önce kavuşursun askerine
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…