335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

canım bende bayramda senin gibiydim.acayip bunalmıştım.canım hiç birşey yapmak istemiyordu.bence bu özlemden kaynaklanıyor biz sadece kendimizi avutuyoruz ve günler geçiyor.ben kokusunu bile özledim elini tutmayı sarılmayı özledim.evet uzun dönemler ne yapsın ama sonuç olarak bizde asker yolu bekliyoruz.ben bu durumda çıkmak için sürekli kendime uğraşıcak bişeyler buluyorum.oturup düşünürsem kafayı yiyecemiş gibi oluyorum.sanki kalbimi birileri sıkıyormuş gibi geliyor

canım ınsallah oyle olur telefonuda alınmıs carsısda yok nette yokmus ama canı sagolsunda safagım cook karanlık daha 385 off allahım hepımıze bır an once kavusmayı nasıp etsın hepınız cook sagolun

canım benim zaman dediğin nedirki zor olcak ama geçecek.sen hep iyi şeyler düşün hep hayaller kurki daha kolay olsun.hem otluca hakkında kötü şeler duymadım ben canım yaa içini ferah tutmaya çalış.

evet gıdelı bes gun oldu bıle bıtcek ınsallah ama cok korkuyorum ben nıyeyse alahım hepımızın yardımcı olsun

tmam burda bunalımı şu dkika itibariyle yasakladm..
eskiden ne gzell şarkı türkü söyler eglenirdkk ..
hep sizin yüzünüzdn bunalıma girdm bn
su gelir güldür güldür GEL de yar bnii güldürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar benim aşkım çok fazlamı nöbet tutuyor bana mıöyle geliyor.ona termal nöbetini vermişler.günde 8 saat tutuyordu.be gece 12 saat tutacak.anepdeyken 2 aya yakın hiç nöbet tutmadı.biz alışkın değiliz.nöbet saatleri hep böyle mi?

GECE KUŞU
TUTİ
MİRACLE
RED WİNE
GEVEZE
PERİİSOKO
VİOLE
SELENN
ÖZELEGTM ve şuanda malesf aklıma gelmeyenler nerdesnzzzzzzzzzzzzzz

Son düzenleme:
canım bızım topıge yazmısın kayıp aranıyor gıbı oldu benımkı bıraz ama olsun hakkarı artık gozum kulagım oldu bızım topıkde yok gelıboluda olan canım
hadi yaa burda geliboluda olan wrda kışlaları farklıı nerde bnmkinin arkadşlarının sevgilileri ya bi sordurtym hngi siteye takılıyolr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…