- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #7.601
merhaba kızlar bende geldim :) nasılsınz
geçen gn dşündüm..
mesela ilk gttignde eylüle kadar çok fnaydmm ..
snra bi ara düzeldmm bi arkadşm sevgilisndn ayrılmştı bi ay byunca hep onlaydm bi şklde geçti zaman ..
şu son 60 lara inene kadr yne çok fna deildm yani özlüyodm ama şuan çok farklıym bn..
of anlatamyrmm içim darlanıyo drup drurken aglamk istiyorm ..
snra kızıyorm kndime uzun dnemler napsn bırak sızlanmayı die ama yok olmuyo
ben varııımbenim kocacım hakkaride canım çok uzak ya çok özledim aşkımı
canım sen yazanlara bakma perimin de dediği gibi çarpıtılıyor bazen gönlünü ferah tut dualarını eksik etme inşallah bitirir biran önce kavuşursun askerine
hakkarı otluca orayla ılgılıde hıc ıyı seyler duymuyorum ıyıce umıtsızlık yasıyorum safagım 385 bu rakamların ıcınde boguluyorum resmen
canım benim zaman dediğin nedirki zor olcak ama geçecek.sen hep iyi şeyler düşün hep hayaller kurki daha kolay olsun.hem otluca hakkında kötü şeler duymadım ben canım yaa içini ferah tutmaya çalış.
canım allah hem sana hemde ona sabır versin.işallah zaman sizin için su gibi akıp geçer.
ay zaten zayıftı çaglom yaa( off valla gerildm yeter ya gelsinlerr
iyi akşamlar kıslar nasılsınız?ya ben kendmi hiçiyi hissetmiyorum kafamı kaldıramıyorum bıktım ya sürekli ağrıyor ve uyuşuk bide bugün beyin tomografisi çekerken ilaç yaptılar damardan mahvetti beni ya
bnde bi dier topigi yoklym bakıym orda gelibolu wrmı
bakıp glyrm
secretm erittiler aşkımı anamm bi gelsn yedircmm bn onaaa bol boll :)))
183 boy var zatn zayıftı şmdi kemige dönmüştür bi gelsn kas yapcm bn ona
hadi yaacanım bızım topıge yazmısın kayıp aranıyor gıbı oldu benımkı bıraz ama olsun hakkarı artık gozum kulagım oldu bızım topıkde yok gelıboluda olan canım
bi gelsin valla ellerimle pasta,börekler yapıcam.hemde ellerimle yedircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?