- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #7.621
çagloo şuan koptm SHAFUCK! yazıyo ya
bn onu hep almanca kelime sanıyodm bi sesli okudm anca çaktım
iyi akşamlar kıslar nasılsınız?ya ben kendmi hiçiyi hissetmiyorum kafamı kaldıramıyorum bıktım ya sürekli ağrıyor ve uyuşuk bide bugün beyin tomografisi çekerken ilaç yaptılar damardan mahvetti beni ya
Selam canlar 11 saatlik dersin ardından aranızda olduğum için mutluyum beynimde karıncalar dolaşıyor şuan şaka gibi. Nasılsınız bakalm? Şafak 55 bgün Samsuna ayak bastıkÇoook özledim çoookk.. Bugün bi arkadaşım bi olay anlattı yeni olmuş hemen paylaşıyorum sizle. Anlatan arkadaşmın sözde asker bekliyen sevgilisiyle ilgili. Çocuğu askere yollayıp askerin en yakın arkadaşıyla neler yaptığına duysanız inanmazsınız, benim midem bulandı !! Şuanda beraberlermiş. Şuan buna yorum yaparsam siteden banlanırım o yüzden sadece şunu söylemekle yetinicem, isanlar nasıl bu kadar merhametsiz ve midesiz olabiliyor? Kimbilir ne hale gelmiştir o çocuk. Çoookk yazık çokk... Allah islah etsin. Diyorum ya bizlerden fazla kalmadı biz gerçekten nesli tükenenlerdeniz. Her gece şurda neler konuşuyoruz, şafaklarımızı attırıyoruz gururla. Bişe kalmadı işte bitti sayılır... Allah'ım herkesin kalbine iyilik versin!
kızlar benim aşkım çok fazlamı nöbet tutuyor bana mıöyle geliyor.ona termal nöbetini vermişler.günde 8 saat tutuyordu.be gece 12 saat tutacak.anepdeyken 2 aya yakın hiç nöbet tutmadı.biz alışkın değiliz.nöbet saatleri hep böyle mi?
bende haftasonlarımı sıkıntıdan pasta börek yaparak geçiriyorum :) gelişine hazırlık zevkli oluyor ama :)
2 tane buldn muu anammm bndee istiyormm yacanım ya gulme benı napıyım o sıte bu sıte arıyombelkı bı umıt bulurum dıye 2 tanede buldum he aramalara devamm
hemen hemen hepimiz bişeyler yolladk tatlm yolla snde .. eger askern çarşıya çıkabiliyosa istedigini yolla çıktıgnda alsn kargodan .. bakılmasını istemiyosn ..kızlar siz yeni yıl için süpriz yapmayı düşünüyormusunuz.ben bişeler yollamak istiyorum ama oraya herşey gitmez ne yapcam bilemedim
evet bende düşünüyorum ama bizim yılbaşı aynı zamanda onun doğumgünü :):)kızlar siz yeni yıl için süpriz yapmayı düşünüyormusunuz.ben bişeler yollamak istiyorum ama oraya herşey gitmez ne yapcam bilemedim
2 tane buldn muu anammm bndee istiyormm ya
hemen hemen hepimiz bişeyler yolladk tatlm yolla snde .. eger askern çarşıya çıkabiliyosa istedigini yolla çıktıgnda alsn kargodan .. bakılmasını istemiyosn ..
ayy kesn yolla o zaman sen iki özel gün bi kerede bitcek ohhevet bende düşünüyorum ama bizim yılbaşı aynı zamanda onun doğumgünü :):)
hayır merispekcm yılbaşı için deill..
yani normalde doum gnü yıldnümü vs.. yolladk çogumz
kızlar siz yeni yıl için süpriz yapmayı düşünüyormusunuz.ben bişeler yollamak istiyorum ama oraya herşey gitmez ne yapcam bilemedim
çaglocum teşekkürler sanki bana orda bişeyler oluyorda söylemiyormuş gibi geliyordu.8 saat normal ise sorun yok
bende en son evciye gittiğimde şalımı bırakmıştım ona parfümlü parfümlü :) onunla uyuyormuş :)
bi kere en sevdği dergiyi göndermiştim o çok iyi gelmiş gülmüş bayaa
bi de kurabiye hemen bayatlamazya bi tepsi kurabiye yapıp bi kutuya koyup göndermiştim :) gerçekten çok sevinecekleri bişiy bu da
yılbaşında ise takvim yaptırmayı düşünüyorum üzerinde en sevdğimiz resimlerimiz olan.
bende en son evciye gittiğimde şalımı bırakmıştım ona parfümlü parfümlü :) onunla uyuyormuş :)
bi kere en sevdği dergiyi göndermiştim o çok iyi gelmiş gülmüş bayaa
bi de kurabiye hemen bayatlamazya bi tepsi kurabiye yapıp bi kutuya koyup göndermiştim :) gerçekten çok sevinecekleri bişiy bu da
yılbaşında ise takvim yaptırmayı düşünüyorum üzerinde en sevdğimiz resimlerimiz olan.
bende düsündüm canim..malum almanyadayim cikolatisi meshurdur=) bir paket yaptirip icine bolca cikolata koyayim orda hem arkadaslarinada verir dedim..sordum ona önce iyi olur yap dedi, sonra 5dakika icinde ani bir dönüs yapti sakin yollama dedi senden kimseye birsey gelmesini istemiyorum..kim gönderdi dediklerinde nisanlim gönderdi diyemem ben niye senin gönderdiklerini onlarla paylasim diye tutturdu ne yaptiysam ikna edemedim... ama eger baska bir fikriniz olursa bildirin bende gönderirim=)
yok canim ya askerlik bu iste.. hergün yeni birsey cikiyor..usta birligine gittigi ilk gece yasak olmasina ragmen tek basina dag basinda 4saat ardarda nöbet verdiler hosgeldin hediyesi diye.. ama dünden beri rahatiz cok sükür.. senin sevgilin rütbe almadimi??
bende paket göndermistim, icine salimi koydum kokumu sürüp ama askim pakette sakliyor hala ve pakette bodrum katindaki valizinin icinde kilitliymis..komutani görmüs iyi sakla oglum burdakileri biliyon alirlar kaybolur sonra üzülürsün demis..askimda kiyamiyor iste cikarmaya=)
bende düsündüm canim..malum almanyadayim cikolatisi meshurdur=) bir paket yaptirip icine bolca cikolata koyayim orda hem arkadaslarinada verir dedim..sordum ona önce iyi olur yap dedi, sonra 5dakika icinde ani bir dönüs yapti sakin yollama dedi senden kimseye birsey gelmesini istemiyorum..kim gönderdi dediklerinde nisanlim gönderdi diyemem ben niye senin gönderdiklerini onlarla paylasim diye tutturdu ne yaptiysam ikna edemedim... ama eger baska bir fikriniz olursa bildirin bende gönderirim=)
seninki paylaşmayı seviyormuş :) benim kurabiyeleri sevdiği 1 tek arkadaşına vermiş sadece kendisi yemiş 3 gün :) bu arada şalı da mı alırlar yaa ne kadar ilginç anlamıyorum bu insanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?