335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

canım ya gulme benı napıyım o sıte bu sıte arıyom belkı bı umıt bulurum dıye 2 tanede buldum he aramalara devamm

çagloo şuan koptm SHAFUCK! yazıyo ya
bn onu hep almanca kelime sanıyodm bi sesli okudm anca çaktım

hahaha yok canim yari türkce yari ingilizce o=D
almancada bunu ifade edebilecek böyle güzel bir kelime bulamadim daha=P

ay canim cok gecmis olsun..
bende iki hafta önce ayni durumdaydim, kafamda bir sislik vardi cok agriyordu..tomografi cektirdim bende tam bir saat o tabut gibi aletin icindeydim damardan bir sey verdiler sanki icim hava doluyordu damarlarim sisti hepsi felan, cok iyi anliyorum yasadigini o yüzden..
sen neden cektirdin?? önemli birsey yoktur umarim??

ah perim ahh..ne insanlar var bu dünyada.. Allahim bizlerden uzak götürsün böylelerini..ama elbet döner birgün yaptigi ona.. ne denirki baska..

canim 8saat nrmal, benim nisanlimda 8 saat tutuyordu simdi koguscu oldugu icin 2saate düstü..
ama 12 saat normal degil.. eger suan bayramdan dolayi izine gidenler olduysa geri kalan askerler arasinda bir sekilde paylastiriliyor nöbet saatleri mecburen.. örnegin benim askimin 2saatti nöbeti dünden beri ama bugün bir asker cep telefonuyla yakanladigi icin 15gün cezaevine gönderilmis diye simdi yine onun nöbetlerinide tutmak zorunda..

bende haftasonlarımı sıkıntıdan pasta börek yaparak geçiriyorum :) gelişine hazırlık zevkli oluyor ama :)

ben yaptığım ve beğenilenleri bi defterde topluyorum.malum evlilik için bi nevi hazırlık oluyor.onada senin için pasta börek yapmayı öğreniyorum,hepsini sana yapcam dedim çok mutlu oldu

kızlar siz yeni yıl için süpriz yapmayı düşünüyormusunuz.ben bişeler yollamak istiyorum ama oraya herşey gitmez ne yapcam bilemedim
hemen hemen hepimiz bişeyler yolladk tatlm yolla snde .. eger askern çarşıya çıkabiliyosa istedigini yolla çıktıgnda alsn kargodan .. bakılmasını istemiyosn ..

evet bende düşünüyorum ama bizim yılbaşı aynı zamanda onun doğumgünü :):)
ayy kesn yolla o zaman sen iki özel gün bi kerede bitcek ohh
bn atkı ördm bde saat almştm bikaçda yazı yazdm ..
çok mutlu olduu özellikle atkı onu çok mutlu etti saate hiçgrek yktu aşkm dio.. kokumu sıkmıştm üzerinee hala kokuyo aşkm kokluyorm hergn dioo .. tavsiye ederm :)

bende en son evciye gittiğimde şalımı bırakmıştım ona parfümlü parfümlü :) onunla uyuyormuş :)
bi kere en sevdği dergiyi göndermiştim o çok iyi gelmiş gülmüş bayaa
bi de kurabiye hemen bayatlamazya bi tepsi kurabiye yapıp bi kutuya koyup göndermiştim :) gerçekten çok sevinecekleri bişiy bu da
yılbaşında ise takvim yaptırmayı düşünüyorum üzerinde en sevdğimiz resimlerimiz olan.

kızlar siz yeni yıl için süpriz yapmayı düşünüyormusunuz.ben bişeler yollamak istiyorum ama oraya herşey gitmez ne yapcam bilemedim

bende düsündüm canim..malum almanyadayim cikolatisi meshurdur=) bir paket yaptirip icine bolca cikolata koyayim orda hem arkadaslarinada verir dedim..sordum ona önce iyi olur yap dedi, sonra 5dakika icinde ani bir dönüs yapti sakin yollama dedi senden kimseye birsey gelmesini istemiyorum..kim gönderdi dediklerinde nisanlim gönderdi diyemem ben niye senin gönderdiklerini onlarla paylasim diye tutturdu ne yaptiysam ikna edemedim... ama eger baska bir fikriniz olursa bildirin bende gönderirim=)

çaglocum teşekkürler sanki bana orda bişeyler oluyorda söylemiyormuş gibi geliyordu.8 saat normal ise sorun yok

yok canim ya askerlik bu iste.. hergün yeni birsey cikiyor..usta birligine gittigi ilk gece yasak olmasina ragmen tek basina dag basinda 4saat ardarda nöbet verdiler hosgeldin hediyesi diye.. ama dünden beri rahatiz cok sükür.. senin sevgilin rütbe almadimi??

bende paket göndermistim, icine salimi koydum kokumu sürüp ama askim pakette sakliyor hala ve pakette bodrum katindaki valizinin icinde kilitliymis..komutani görmüs iyi sakla oglum burdakileri biliyon alirlar kaybolur sonra üzülürsün demis..askimda kiyamiyor iste cikarmaya=)

canım kurabiye ve takvim gerçekten çok iyi fikir.hatta takvime bayıldım ama sadece 17 ocağa kadar olacak.son günler biraz daha zor geçiyormuş ya.bakar bakar mutlu olur.

canım biz rütbe alamadık.antepe gidince bizim rütbe durumu uzadı.kilse bi döndü ki herkes rütbesini almış.hediye ile ilgili fikirlerimizi gerçekten paylaşalım.çok değişik ve hoş fikirler çıkabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…