335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Selam bebişkolaaarr ben gelince herkes gidiyorr ben gidiyorum herkes geliyor anlamadım ben bu işii Özledim yaaaaa eski hallerimiiziiii ne kuduruoduk bi araaa, erkeklerimiz gelicek diye yayıldık iyicene mutluluktann

ya kızlar benim canım hiç bişe yapmak istemiyo sadece uyumak istiyorum şafak sıkıştırıyo bi uyusam 17 ocakta uyansam ne güzel olurdu

Demin aşkımla knuştum ..
Ölümün insanın karşısına ne zaman çıkcagı hiç belli deilmiş..
bugün bi şehit vermişler!.
Çocugun başına bişey düşmüş yerdeyken görmüş hastaneye kaldırmışlar ,, ne yazıkki kurtulamamş..
allah mekanını cennet etsin sevenlerine Sabır versin..
Doğuda deil die sevinmenin hiçbi anlamı yokmuş eger olucaksa herşekilde oluyomş .!.
Allah herkesi zamanında sag salim kavuştursn ..
o şehitimizin ailesi gelibolu çıktıgında ne kadar mutluydu belkide dogu çıkmadı die
Mekanın cennet olsn şehidim..

offffffffffffff, bu ne şimdi ((
çok üzüldüm cnm. her şeyden önce daha kaç yaşında, ailesi, varsa sevgilisi, hayalleri..
Allah sevdiklerine sabır versin (

Son düzenleme:

Deli gibi ağlıyorum şuanda... Mahvoldum...... Çok çok çok talihsiz bir olay bu. Allah ailesine sabır versinn... Mekanını cennet eylesin mehmetçiğimizin.. off tüylerim ürperdiii yaaa

çok saçma seylere takıyoruz çokkk ..
yok 55 gün nası geçcekmiş yok 400 gün nası geçicekmşş ..
yok kavga ettik şu oldu bu oldu
geçicek işte sag salim gelsinler geçicek ..

Deli gibi ağlıyorum şuanda... Mahvoldum...... Çok çok çok talihsiz bir olay bu. Allah ailesine sabır versinn... Mekanını cennet eylesin mehmetçiğimizin.. off tüylerim ürperdiii yaaa
allahım ne acı yaaaa ölen askerimize allahtan rahmet kederli ailesine baş sağlığı diliorummm allah askerlerimizi korusun sağ sağlim bize kavuştursun inşşş

ölücm aglamaktan birazdn .. artık asker eşi deil şehit eşiym die bi yazı vardı bilmiyorm okudnz mu .
ben getirdim kuzumu biliyomusunuz .elele gittiğim tunceliden naaşını aldım geldim.yüzünü görcem dedim.yok dediler olmaz.hayır dedim o benimm verin kuzum gösterin dedim.gülüyodu kuzum gülüyoduuu.bütün gece mogda beklettiler kuzumu üşüdü kuzum.yalan bunlar yalannnnnnn allahım uyandır beni nolur artık.yeter allahım yeterrr

ben bu tezkere nin çıktığına sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum.çünkü ne getirip ne götüreceğini bilmiyorum.ve benim gibi çoğu insanda bilmiyo sanırım.umarım herşey yolunda gider.bir tek evladımızı bile şehit vermeden çıkarız bu cendereden.çok zor ya çok zor.allah şehit ailelerine sabır versin,güç versin.aynı şey başıma gelse ben yaşayamam herhalde. BUNU YAZDIKTAN BİKAÇ AY SNRA EŞİNİ KAYBETMİŞ GEÇMİŞİNDE GÖRDM ..içinemi dogmuş ya üsttekide cenazesini almaya gittignde yazmşş .. offfffffffffffffffffffff

sizide çok üzdm biliyorm ama dyanamadm

Son düzenleme:
merhaba bayanlar ben asker eşiyim o dediğiniz yazıyı bulamadım okumak isterdişm insan bu işin içinde olunca mahvoluyo anlatılmaz ki her gece eşinin yolunu beklemek arayınca telefonuna ulaşamamak çok kötü sizler neler yapıyorsunuz

Yüzleşmekten korktuğumuz şeyler hayatın en gerçekleri işte. O yazıyı okumuştm ben 335im mahvolmuştum okurkende.. Keşke yaşadığımız dünyada hiç acı olmasaydı herkes hep mutlu olsaydı ama olmuyor işte. Herşey insanlar için. Bazen isyan ediyoruz dünyaya geldiğimize ama hep şükretmeyi bilmeliyiz. Allah gani gani rahmet eylesin şehitlerimize, ailelerine saırların en büyüğünü versin. Ne desek boş ...

evet doğru diyorsun şükretmeyi bilmeliyiz hayatta en büyük korkum oğluşumun babasız büyümesi 1 yaşına değdi bugün ve ilk söylediği kelime BABA

Merhaba arkadaşım, gerçekten çok zor bir sınavdan geçiyoruz, sınanıyoruz. O yazıyı nerde bulursun bilmiyorum ama okumasan daha iyi. Ben okurken o acıyı kalbimde hissettim, psikolojim bozuldu, asker bekleyen birisi olarak okumaman daha iyi olabilir psikolojin açısından çünkü bizim sorumlu olduğumuz bizlerden destek moral alan askerlerimiz var, ama gene de sen bilirsin canım, o ablamaAllah sabırların en büyüğünü versin, şehidimizinde mekanı cennet olsun. Bende her gece camda bekliyorum askerimi, hergün ağlıyorum, mektuplar yazıyorum, günlük yazıyorum, resimlerini öpüp seviyorum..Gururla sabırla bekliyoruum son nefesime kadarda beklerimm... Az kaldı şükür. Senin askerin nerde canm şafak kaç?

evet doğru diyorsun şükretmeyi bilmeliyiz hayatta en büyük korkum oğluşumun babasız büyümesi 1 yaşına değdi bugün ve ilk söylediği kelime BABA

Çok duygulandım canım Allah analı babalı büyütsün oğluşunuu, yerim en onu yaa BABA diyor demek, kameraya çek o halini gelince babişi izlesin ilk sözlerini.. Hç korkma canım, duaların ve sevgin korur kocacını.. Allah askerini sana ve oğluna bağışlasın canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…