- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #7.641
ya kızlar benim canım hiç bişe yapmak istemiyo sadece uyumak istiyorum şafak sıkıştırıyo bi uyusam 17 ocakta uyansam ne güzel olurdu
Demin aşkımla knuştum ..
Ölümün insanın karşısına ne zaman çıkcagı hiç belli deilmiş..
bugün bi şehit vermişler!.
Çocugun başına bişey düşmüş yerdeyken görmüş hastaneye kaldırmışlar ,, ne yazıkki kurtulamamş..
allah mekanını cennet etsin sevenlerine Sabır versin..
Doğuda deil die sevinmenin hiçbi anlamı yokmuş eger olucaksa herşekilde oluyomş .!.
Allah herkesi zamanında sag salim kavuştursn ..
o şehitimizin ailesi gelibolu çıktıgında ne kadar mutluydu belkide dogu çıkmadı die
Mekanın cennet olsn şehidim..
Demin aşkımla knuştum ..
Ölümün insanın karşısına ne zaman çıkcagı hiç belli deilmiş..
bugün bi şehit vermişler!.
Çocugun başına bişey düşmüş yerdeyken görmüş hastaneye kaldırmışlar ,, ne yazıkki kurtulamamş..
allah mekanını cennet etsin sevenlerine Sabır versin..
Doğuda deil die sevinmenin hiçbi anlamı yokmuş eger olucaksa herşekilde oluyomş .!.
Allah herkesi zamanında sag salim kavuştursn ..
o şehitimizin ailesi gelibolu çıktıgında ne kadar mutluydu belkide dogu çıkmadı die
Mekanın cennet olsn şehidim..
perişkom nerdesi kızım sen ledim seni benSelam bebişkolaaarr ben gelince herkes gidiyorr ben gidiyorum herkes geliyor anlamadım ben bu işiiÖzledim yaaaaa eski hallerimiiziiii ne kuduruoduk bi araaa, erkeklerimiz gelicek diye yayıldık iyicene mutluluktann
allahım ne acı yaaaa ölen askerimize allahtan rahmet kederli ailesine baş sağlığı diliorummm allah askerlerimizi korusun sağ sağlim bize kavuştursun inşşşDeli gibi ağlıyorum şuanda... Mahvoldum...... Çok çok çok talihsiz bir olay bu. Allah ailesine sabır versinn... Mekanını cennet eylesin mehmetçiğimizin.. off tüylerim ürperdiii yaaa
perişkom nerdesi kızım sen ledim seni ben
Yüzleşmekten korktuğumuz şeyler hayatın en gerçekleri işte. O yazıyı okumuştm ben 335im mahvolmuştum okurkende.. Keşke yaşadığımız dünyada hiç acı olmasaydı herkes hep mutlu olsaydı ama olmuyor işte. Herşey insanlar için. Bazen isyan ediyoruz dünyaya geldiğimize ama hep şükretmeyi bilmeliyiz. Allah gani gani rahmet eylesin şehitlerimize, ailelerine saırların en büyüğünü versin. Ne desek boş ...
merhaba bayanlar ben asker eşiyim o dediğiniz yazıyı bulamadım okumak isterdişm insan bu işin içinde olunca mahvoluyo anlatılmaz ki her gece eşinin yolunu beklemek arayınca telefonuna ulaşamamak çok kötü sizler neler yapıyorsunuz
iim cnm öle bir geçer zamanki topiğin de aliye kızıodumGözdem yazdım sana gerileyen sayfalarda koşturuyordum canım benim ablamın nişaı sınavlar derken gelemedim bikaç gün. Ben de özledim seni tatlım nasılsın bakalım? :))
evet doğru diyorsun şükretmeyi bilmeliyiz hayatta en büyük korkum oğluşumun babasız büyümesi 1 yaşına değdi bugün ve ilk söylediği kelime BABA
iim cnm öle bir geçer zamanki topiğin de aliye kızıodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?