- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #7.661
Merhaba arkadaşım, gerçekten çok zor bir sınavdan geçiyoruz, sınanıyoruz. O yazıyı nerde bulursun bilmiyorum ama okumasan daha iyi. Ben okurken o acıyı kalbimde hissettim, psikolojim bozuldu, asker bekleyen birisi olarak okumaman daha iyi olabilir psikolojin açısından çünkü bizim sorumlu olduğumuz bizlerden destek moral alan askerlerimiz var, ama gene de sen bilirsin canım, o ablamaAllah sabırların en büyüğünü versin, şehidimizinde mekanı cennet olsun. Bende her gece camda bekliyorum askerimi, hergün ağlıyorum, mektuplar yazıyorum, günlük yazıyorum, resimlerini öpüp seviyorum..Gururla sabırla bekliyoruum son nefesime kadarda beklerimm... Az kaldı şükür. Senin askerin nerde canm şafak kaç?
Çok duygulandım canım Allah analı babalı büyütsün oğluşunuu, yerim en onu yaa BABA diyor demek, kameraya çek o halini gelince babişi izlesin ilk sözlerini.. Hç korkma canım, duaların ve sevgin korur kocacını.. Allah askerini sana ve oğluna bağışlasın canım...
Canım benim yaa, en zoru seninki gerçekten Allah büyük sabır versin sana.. En şerefli görevi yapıyor ama senin yalnızlığın ve yaşadığın korkular hiç geçmiyor. Anlayabiliyorum. Bu şerefli mesleği seçtiyse eşin bize saygı duymak önünde eğilmek düşer, onlar olmasa biz napardık ? Sabır arkadaşım başka yapılacak pek birşey yok. Batı oluşu biraz daha rahatlatıyordur seni, bebişinizle avun canım benim kocan elbet dönecek yuvasına nöbetten. Benim askerim Diyarbakırda nöbet timinde. Elim hep yüreğimde benim de... Çok kötü şartlarda askerlik yapıyor. Şafağımız da 20 dakika sonra 54 oluyor arkadaşım..canım benim eşim asker astsubay yani ömür boyu o korkuyla yaşıyorz doğudaydık batıya çıktı tayinimiz ama ölüm yazıldıysa alnımıza burdada bulur sadece ölüm değilki hiçbir akşam plan yapabiyorsun kesin bir olay oluyo ve gidiyo bebeğim bügün 1 yaşına değdi ama babamız yok nöbette sizn allahtan bitecek ama biz ömür boyu bekleyeceğiz ve oğlumun ilk kelimesi baba demesi seninki nerde yapıyo senin safak kaç
çok şey kaçırdın cnm yaaaa aliii resmen özür diledi cemileden cemilede eve geri aldı adamı yaaa ben bu cemileye de çok kızıomBen de çok kızıyorum ona, bugün izleyemedim askerime günlük yazdım :)
Ben okuyorum canım son senem, askerimi bekliyorum okul ev, ev okul başka hayatım yok.. Hayatımı aşkım gelene kadar askıya aldım. Henüz evli değiliz canım ama yaza nişanımız olacak kısmetse.. İnşallah o günleri görürüz.amin canım cümlemizinkini sen neler yapıyorsun evlimisiniz
Bebeğim benim hoşgeldin, bu yazıyı ilk okuduğumuzda da mahvolmuştuk, malesef üzülmekten dua etmekten sabır dilemekten başka bişey gelmiyor elden. Gülüm bak stres yapma nolur üzme kendini yaa, onlar olmadan geçirdiğimiz günlerin acısı kötü çıkıyor biliyorum, herşeyin başı üzüntü Allah korusun... Dua edip sabredip kalan günlerimizi de Allahın izniyle bitiricez canımsın üzülme lütfen, iyi gelmez sana şuanselam canlarım kaderdaşlarım...2 gündür şile'deydim bu akşam döndük...
ama hiç güzel haberler okumadım 335 dc min anlattığı olay derinden sarstı beni bir kez daha silkelendim bundan sonra yok 59 yok 7 hafta kalmış diye saymıyacağım .en ufak bişeyi şikayet etmeyeceğim hayırlısı ile gelsinler ölümün nerden geleceği belli olmuyor allah şehit olan mehmetciğimizin ailesine sabır versin mekanı cennet olsun...
strets yasak bana ama öyle strest oldumki şuan çok kötüyüm birde sabaha karşı aşırı korkunç bir rüya gördüm hala etkisindeyim çok kafama taktım allahım hepimiz hakknda hayırlısını nasip eylesin...
Canım benim yaa, en zoru seninki gerçekten Allah büyük sabır versin sana.. En şerefli görevi yapıyor ama senin yalnızlığın ve yaşadığın korkular hiç geçmiyor. Anlayabiliyorum. Bu şerefli mesleği seçtiyse eşin bize saygı duymak önünde eğilmek düşer, onlar olmasa biz napardık ? Sabır arkadaşım başka yapılacak pek birşey yok. Batı oluşu biraz daha rahatlatıyordur seni, bebişinizle avun canım benim kocan elbet dönecek yuvasına nöbetten. Benim askerim Diyarbakırda nöbet timinde. Elim hep yüreğimde benim de... Çok kötü şartlarda askerlik yapıyor. Şafağımız da 20 dakika sonra 54 oluyor arkadaşım..
Hoşgeldin aramıza arkadaşım. Şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum sana. Uzun dönemmi gidecek askerin? Korma canım dua et bol bol, iyi düşünki iyi olsun.. Destek ol müstakbel eşine ve askerine..benim aşkımda gidio kızlararalıkda.. daha nere olduğuda belli diil gelince ewlenicez kısmetse.. çok korkuyorum şu zamanda başına bişey gelicek diye ben onu çok sewiyorum
Ben okuyorum canım son senem, askerimi bekliyorum okul ev, ev okul başka hayatım yok.. Hayatımı aşkım gelene kadar askıya aldım. Henüz evli değiliz canım ama yaza nişanımız olacak kısmetse.. İnşallah o günleri görürüz.
Bebeğim benim hoşgeldin, bu yazıyı ilk okuduğumuzda da mahvolmuştuk, malesef üzülmekten dua etmekten sabır dilemekten başka bişey gelmiyor elden. Gülüm bak stres yapma nolur üzme kendini yaa, onlar olmadan geçirdiğimiz günlerin acısı kötü çıkıyor biliyorum, herşeyin başı üzüntü Allah korusun... Dua edip sabredip kalan günlerimizi de Allahın izniyle bitiricez canımsın üzülme lütfen, iyi gelmez sana şuan
bilalim aramıza hoşgeldin cnm rabbim eşini ve tüm mesleği asker ola askerlerimizi korusun geçen gece bunu düşündüm ben en uak bişyde özlem duyarken rkek arkadaşıma mesleği askerlik olan asker şleri ne yapsın diyorum kendi kendime rabbim hepsini korusun bebeğinin yeni yaşını kutlarım allahım size uzun ömürler versin...
Hoşgeldin aramıza arkadaşım. Şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum sana. Uzun dönemmi gidecek askerin? Korma canım dua et bol bol, iyi düşünki iyi olsun.. Destek ol müstakbel eşine ve askerine..
korkma diyeceğimde demek basit ama yaşamak zor rabbimden dualarını eksik etme kalbini ferah tut bizimde burdan dönüşümüz diyarbakır tuceli şırnak ne yapalım buda bizim kaderimiz diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?