335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

teşekkür ederim canım asker eşi olamk daha zor seninki nerde askerlik yapıyo senin şafak kaç

benimki ağrı-doğubayazıt ta askerlik yapıyor cnm karakolda... şafak bizim biraz karışık askerim yanlış saydığımı söyledi bana göre 56 ama askerime göre 58 falan en iyisi saymamak hayırlısı ile gelmesini beklemek....

kızlar ben yıkıldım şu an ..beynim uyuştu resmen çok üzüldüm diyecek söz bulamıyorum.nefes alamıyorum sanki
Allah mekanını cennet etsin ailesine sevenlerine sabır versin..
Allahım kazalardan belalardan korusun onları,bizleri,herşeyin hayırlısın versin sağ sağlim kavuştursun hepimizi..

biz farklı şehirlerdeyiz tuticim öğrenciyken tanışmıştık öyle başladı ben memleketim eskişehire geldim oda kendi memleketine gitti ancak net ve telefonda görüşebiliyoruz şu aralar bide özlem bindi üstüne aileleride tanıştıramadık o askerden gelince dio bizim taraf onu çok özlüyorum şimdiden

Aynen canım günler geçtikeç basşka bir boyutta yaşamaya başladm bende ne yerdeyim ne gökte ruh gibi duruyorum ayakta. Kıyamam bende onlara yaa Allahım bira önce bir çare bulunsun günahsız mehmetçiklerimiz heba olmasın artık.. Şehit vermeyelim artık nolur yaa.. Kalbim acıyor resmen içim yanıyor.. Hayatımda hiç bencil bi insan olmadım bu askerlik bana o kadar çok şey öğretti ki, sadec kendi askerime değil önce bütün askerleri sonrada benim askerimi koru diye dua ediyorum Allahıma. oof ooff takat kalmadı bende..
inşalalh görürsün canım rabbim tamammına erdiri inşallah bebeklerinizi görün inşallah

[

gelmesini beklemek....
rabbim sizleri sevdiklerinize sağlılklı bir şekilde kavuştursun sizlere eş acısı yaşatmasın sizlerle konuşmak çok güzel ama bebişim uyanmadan bende yatayım allaha emanet olun sevdiklerinizle birlikte gönlünüzü ferah tutun öptüm askerr yolu bekleyen canlar sizi

inşalalh görürsün canım rabbim tamammına erdiri inşallah bebeklerinizi görün inşallah
Ağzına sağlık arkadaşımm, inşallah bizede nasip olur o yüce duygu...

Hisseder canım, ses tonundan bile anlar... Amin canım inşallah sağlıkla sıhhatle dönecekler, üzme kendini şimdiden.. Bak biz hep burdayız ne zaman istersen gel, dertleşelim.. Artık tecrübeli sayılırız, halden anlarız arkadaşım hep bekleriz seni..

mifasolla cnm bizde farklı şehirlerdeyiz tatlım bizim ailelerde daha doğrusu benim annem ve erkek arkadaşımın annesi ve babası ile hatta bende erkek arkadaşımın yemin töreninde tanıştık bizde bir tek babam tanışmadı oda allahın izni ile geldiğinde olur...herşey zamanla yoluna girer tatlım ....

perim harfiyen katılıyorum sana 15 ay düşmeli kesinlikle...benimde erkek kardeşim var mühensilik okuyor ve sanırım mühendisler 12 ay yapıyor ben duydum yıkıldımmmm ben kardeşime çok bağlıyımdır 2 gün ayrı kalayım 2 gözüm 2 çeşme ağlarım allahım sen hepsine güç kuvet ver yarabbim...

secretlove17022010 canım seninle tanışmadık sanırım a allah kavuştursun sizide...

teşekkürler arkadaşım.. yeri belli olunca ilk burayla paylaşıcam. ve dua ediyorum inşallah benim memleketime gelir ona yakın olmak yanında olmak destek olmak ahhh ne isterim ki başka allahdan..

bilalim her zaman gel yanımıza muhabbet edelim olurmu ...siz yani eşin ve meslekdaşları bizim için çok değerlisiniz bu vatan onlar sayesinde huzurla uyuyabiliyor...allah hepsinden razı olsun onlara güç kuvvet dayanma gücü versin bebişinide öpüyorum iyi geceler canım...

sakarya fırat dizisini izleyen war mı kızlar? çok süper bi dizi.. çok sewerek izliyorum ben en güzel asker dizisi bence.. diğerleri ya çok abartı geliyo yada çok üzücü.. tawsiye ederim

KUŞUMMMMMMMMMMM burda değilsin ama bugün senin gününn. Öğretmenler günün kutlu olsun canım arkadaşımmm, ÖZOŞUUUMMMMMMMMMMM sen burdasınn şüküüürrr Öğretmenler günün kutlu olsun canım beniimmm. Topiğimizin iki meleğii !!! İyiki sizler varsınız sayenizde daha aydın kültürlü gençler yetişiyor hakkınız ödenmez ! Sağolun varolunn, herşeyin güzeli sizinle olsunnn

teşekkürler arkadaşım.. yeri belli olunca ilk burayla paylaşıcam. ve dua ediyorum inşallah benim memleketime gelir ona yakın olmak yanında olmak destek olmak ahhh ne isterim ki başka allahdan..
Sizin için en hayırlısını diliyorum canım, işallah bu son uzak kalışınız olur, sonra bir ömür mutlu olursunuz...
amin canım sağolun hepimizi
Hoşgeldin arkadaşm aramıza, hayırlı tezkereler ve güzel paylaşımlar diliyorum
sakarya fırat dizisini izleyen war mı kızlar? çok süper bi dizi.. çok sewerek izliyorum ben en güzel asker dizisi bence.. diğerleri ya çok abartı geliyo yada çok üzücü.. tawsiye ederim
Sakarya Fıratı izliyorum ben canım arada hakikaten abartısız gerçek bir askerlik dizisi, Önce Vatanı da çok beğendim ben.. Her hafta bir kutu mendille izliyorum. :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…