- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #7.681
teşekkür ederim canım asker eşi olamk daha zor seninki nerde askerlik yapıyo senin şafak kaç
biz farklı şehirlerdeyiz tuticimmifasolla cnm kısa dönemmiş geçer hemen cnm yüreğini ferah tut askerinle bol bol vakit geçir benim tek pişmanlığım o aramızda mesafe var fazla görüşemedik memleketinden direk askere gitti yemin töreninde görebildim birde 6 günlük izine geldi o zman gördüm mümkün oldğunca hep yanında ol askerinin olurmu en çok aradığın şey yanındayken vakit geçiremediğine yanıyor insan...
Aynen canım günler geçtikeç basşka bir boyutta yaşamaya başladm bende ne yerdeyim ne gökte ruh gibi duruyorum ayakta. Kıyamam bende onlara yaa Allahım bira önce bir çare bulunsun günahsız mehmetçiklerimiz heba olmasın artık.. Şehit vermeyelim artık nolur yaa.. Kalbim acıyor resmen içim yanıyor.. Hayatımda hiç bencil bi insan olmadım bu askerlik bana o kadar çok şey öğretti ki, sadec kendi askerime değil önce bütün askerleri sonrada benim askerimi koru diye dua ediyorum Allahıma. oof ooff takat kalmadı bende..perim merak etme iyim ben ama en ufak bişey sarsıyor beni oda elde olmuyor canım benim allahın izini ile dualarla yolladık dualarla gelicekler askerlerimiz artık özlem hat safhada sesini duyunca bile heyecanlanıyorum artık sakin ol diyor bana iyiyim ben diyor alt devreler gelmiş diyorki hepsi dah aufak dedi 15 ay yapıcaklar nasıl içim acıyor bilemssin dedi dedim onlarda allahın izini ile bitiricekler dedim inşallah aşkım dedi inşallah 15 ay kısalıda dedi erken kavuşurlar ailelerine,sevdiklerine dedi özlem çok zor burda dedi kıyamam ya hiç birinekıyamam onların
inşalalh görürsün canım rabbim tamammına erdiri inşallah bebeklerinizi görün inşallah
kısa dönem canım.. ama çok korkuyorum belli etmemeye çalışıyorum ama hisseder o biliyorum.. kendi kendimi avutmaya çalışıyorum. bide korkunç şakalar yapması deli ediyo beniumarım tüm askerlerde benim aşkımda hayırlısıyla gider gelirler sağlıklı ve sıhhatli..
benimki ağrı-doğubayazıt ta askerlik yapıyor cnm karakolda... şafak bizim biraz karışık askerim yanlış saydığımı söyledi bana göre 56 ama askerime göre 58 falan en iyisi saymamak hayırlısı ile gelmesini beklemek....
Ağzına sağlık arkadaşımm, inşallah bizede nasip olur o yüce duygu...inşalalh görürsün canım rabbim tamammına erdiri inşallah bebeklerinizi görün inşallah
kısa dönem canım.. ama çok korkuyorum belli etmemeye çalışıyorum ama hisseder o biliyorum.. kendi kendimi avutmaya çalışıyorum. bide korkunç şakalar yapması deli ediyo beniumarım tüm askerlerde benim aşkımda hayırlısıyla gider gelirler sağlıklı ve sıhhatli..
Ağzına sağlık arkadaşımm, inşallah bizede nasip olur o yüce duygu...
Hisseder canım, ses tonundan bile anlar... Amin canım inşallah sağlıkla sıhhatle dönecekler, üzme kendini şimdiden.. Bak biz hep burdayız ne zaman istersen gel, dertleşelim.. Artık tecrübeli sayılırız, halden anlarız arkadaşım hep bekleriz seni..
mifasolla cnm bizde farklı şehirlerdeyiz tatlım bizim ailelerde daha doğrusu benim annem ve erkek arkadaşımın annesi ve babası ile hatta bende erkek arkadaşımın yemin töreninde tanıştık bizde bir tek babam tanışmadı oda allahın izni ile geldiğinde olur...herşey zamanla yoluna girer tatlım ....
inşallah tatlım.. bizde herkes bilio bi tanışmak kısmet olmadı.. o sağ sağlim dönsünde iş tanışmaya kalsın
Sizin için en hayırlısını diliyorum canım, işallah bu son uzak kalışınız olur, sonra bir ömür mutlu olursunuz...teşekkürler arkadaşım.. yeri belli olunca ilk burayla paylaşıcam. ve dua ediyorum inşallah benim memleketime gelir ona yakın olmak yanında olmak destek olmak ahhh ne isterim ki başka allahdan..
Hoşgeldin arkadaşm aramıza, hayırlı tezkereler ve güzel paylaşımlar diliyorumamin canım sağolun hepimizi
Sakarya Fıratı izliyorum ben canım arada hakikaten abartısız gerçek bir askerlik dizisi, Önce Vatanı da çok beğendim ben.. Her hafta bir kutu mendille izliyorum. :84:sakarya fırat dizisini izleyen war mı kızlar? çok süper bi dizi.. çok sewerek izliyorum ben en güzel asker dizisi bence.. diğerleri ya çok abartı geliyo yada çok üzücü.. tawsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?