335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

canım çok teşekkür ederim aynı zamanda bugün benim doğum günüm öğretmenler gününde doğdum öğretmen oldum tesadüfe bak sende iyiyki varsın canım benim inşallah bu topicde nice öğretmenler günü geçiririz birlikte öpüyorum seni

inşallah arkadaşım ya herkes çok mutlu olur inşallah sewdiklerine askerlerine kawuşur inşallahh herkess.. bende sakarya fıratta takıldım çok güzel hem mutlu oluyorum hem üzülüyorum.. ama hakkaten gerçek bi asker dizisi.. önceden izlemezdim ama son zamanlarda askerlikle ilgili herşeye takılır oldum..

Ayyyyyy canım benim yaaaaaaaaa. Söyleseydin yaa parti verirdik öncedennnn !!! Sen de Yaysın demek benimde bu Pazar doğumgünümmm. İyikii doğdunn özooşşş iyiki doğduunn özooşşşş iyiki doğdunnn iyiki doğduunn mutlu yıllaaarrrr sanaaaaaa!!! Sen öğretmen olmak için doğmuşsun demekkk Canım benim sevdiklerinle, eşinle geçireceğin çok mutlu bir sene diliyorum sana herşey gönlünce olsun, bu aşkınsız geçirdiğin son doğumgünün olsun! iYİKİ DOĞDUNNN :92::92::13::87:

Evet canım ya asker beklerken algıda seçicilik oluyor önceden ilgii çekmeyen askerlikle ilgili olan herşey gözüne çarpıyor dünya onun etrafında dönmeye başlıyor resmen

perim ya gerçek bi perisin sen insanları mutlu etmöek için varsın deli kız demek aynı burcuz ha yay insanı neşeli olur eğlenceli olur ve sıcak kanlıdır övünmek gibi olmasın ama birazda patavatsızdır sende de var mı bu özellikler canım

öğretmen gününüz ve doğum gününüs kutlu olsunn :) nice senelere öğretmenim :)

Herkese selamlarr nasılsınız kızlarrr geçmişi okuyamadım çok uykum varrr ilk öğretmenlerimizin öğretmenler gününü bende kutluyorum en kutsal meslek bence kızlar izmirdeydim uzun zamandır bugün antalyaya döndük ve dönüşte aydına askerimin ailesinin yanına uğradık ilk defa gittik daha önce onlar antalyaya gelmişlerdi iadeyi ziyaret yaptık herşey güzel geçti ama aşkım yoktu okadar garip oldumki tam oturduğum yerin karşısında annesi kocaman bi resmini bastırıp çerçeveletmiş o vardı bana bakıyodu resimden ağlıcaktım nerdeyse ilk aile ziyaretim aşkımsız oldu yaniii

Canımsın yaa teşekkürlerr arkadaşlarımda böyle iyilik perimiz der bana ayıptır söylemesi Sevdiğim insanların mutluluğuyla mutlu olurum ben Özoşum. Aynen tipik bir Yay kadınıyım, tüm özelliklerini taşıyorum canımm

tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun...
benim kayınvalidemde sınıf öğretmeni ama emekli oldu onuda yarın arayacağım

ayrıcaaaa....
özeleğtimcim doğum günün kutlu ve mutlu olsun sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara ...

Son düzenleme:

allah kavuştursun canımm.. çok üzücü ama dualarımız askerlerimizle.. insan eşi yanında olmayınca kendini eksik hissediyo sanki.. gözleri onu arıyo ama iyi olduğunu bilmek huzur ve mutluluk weriyo.. hayırlı teskereler askerine canım..

ay uykum var uykudan uyuyamıyorum uyuyamayacağım annemi yanıma çağırcam ama utanıyorum kazık kadar oldum napim rüya çok korkunçtu aklıma geldikçe korkudan ağlıyorum ...

Son düzenleme:

Sağol cnm allah hepimizi hayırlı bi şekilde kavuştursun inş. bu arada seni ilk defa görüyorum hoşgeldin aramıza son 55 gün artık baya kolayladık ama şafak azadıkça sıkıştırıyo sanki

mayra tuti ve diğer öğretmenler günümüzü kutlayan arkadaşlar hepinize çok teşekkür burada olmayan viole ve gecekulu adına da çok teşpekkür ederim:87:

mayracım hoşgeldin tatlım hava değişikliği iyi gelmiştir sana az kaldı azcık daha sabır canım...

hoşbulduk canım ewt iyi geldi 3 hafta kaldım bayramdı falan derken 3 hafta bitiverdi tabloma baktıkça mutlu oluyorum artık içim sıkılmıyo bu arada çağır anneni tuticimm annelerimizle son zamanlarımız kısa zaman sonra sadece kocalarımızla uyuyacağız inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…