- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #7.701
KUŞUMMMMMMMMMMM burda değilsin ama bugün senin gününn. Öğretmenler günün kutlu olsun canım arkadaşımmm, ÖZOŞUUUMMMMMMMMMMM sen burdasınn şüküüürrr Öğretmenler günün kutlu olsun canım beniimmm. Topiğimizin iki meleğii !!! İyiki sizler varsınız sayenizde daha aydın kültürlü gençler yetişiyor hakkınız ödenmez ! Sağolun varolunn, herşeyin güzeli sizinle olsunnn
Sizin için en hayırlısını diliyorum canım, işallah bu son uzak kalışınız olur, sonra bir ömür mutlu olursunuz...
Sakarya Fıratı izliyorum ben canım arada hakikaten abartısız gerçek bir askerlik dizisi, Önce Vatanı da çok beğendim ben.. Her hafta bir kutu mendille izliyorum. :84:
inşallah arkadaşım ya herkes çok mutlu olur inşallah sewdiklerine askerlerine kawuşur inşallahh herkess.. bende sakarya fıratta takıldım çok güzel hem mutlu oluyorum hem üzülüyorum..ama hakkaten gerçek bi asker dizisi.. önceden izlemezdim ama son zamanlarda askerlikle ilgili herşeye takılır oldum..
canım çok teşekkür ederim aynı zamanda bugün benim doğum günüm öğretmenler gününde doğdum öğretmen oldum tesadüfe bak sende iyiyki varsın canım benim inşallah bu topicde nice öğretmenler günü geçiririz birlikte öpüyorum seni
perim ya gerçek bi perisin sen insanları mutlu etmöek için varsın deli kız demek aynı burcuz ha yay insanı neşeli olur eğlenceli olur ve sıcak kanlıdır övünmek gibi olmasın ama birazda patavatsızdır sende de var mı bu özellikler canım
Herkese selamlarr nasılsınız kızlarrr geçmişi okuyamadım çok uykum varrr ilk öğretmenlerimizin öğretmenler gününü bende kutluyorum en kutsal meslek bencekızlar izmirdeydim uzun zamandır bugün antalyaya döndük ve dönüşte aydına askerimin ailesinin yanına uğradık ilk defa gittik daha önce onlar antalyaya gelmişlerdi iadeyi ziyaret yaptık herşey güzel geçti ama aşkım yoktu okadar garip oldumki tam oturduğum yerin karşısında annesi kocaman bi resmini bastırıp çerçeveletmiş o vardı bana bakıyodu resimden ağlıcaktım nerdeyse ilk aile ziyaretim aşkımsız oldu yaniii
öğretmen gününüz ve doğum gününüs kutlu olsunn :) nice senelere öğretmenim :)
allah kavuştursun canımm.. çok üzücü ama dualarımız askerlerimizle.. insan eşi yanında olmayınca kendini eksik hissediyo sanki.. gözleri onu arıyo ama iyi olduğunu bilmek huzur ve mutluluk weriyo.. hayırlı teskereler askerine canım..
teşekkür ederim canım sen aramızda yenisin değil mi hoşgeldin canım askerin nerede
mayracım hoşgeldin tatlım hava değişikliği iyi gelmiştir sana az kaldı azcık daha sabır canım...
canlar ben yatıyorum hepiniz allaha emanet olun malum yol yorgunuyum çok uykum geldi hepinizi öpüyorum...rüyanızda askerlerinizi görün ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?