335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Sağol cnm allah hepimizi hayırlı bi şekilde kavuştursun inş. bu arada seni ilk defa görüyorum hoşgeldin aramıza son 55 gün artık baya kolayladık ama şafak azadıkça sıkıştırıyo sanki

ben daha bugün geldimm :) askerim daha asker olmadı gidicek ama artık o duygu yoğunluğu içerisindeyiz ikimizde allah kawuştursun canım sizide :)

mayram çooooooooook haklısın cnm cesaret geldi annemi uyandırıp yanıma yat dicem babam duymaz inşallah hehehehe....oh cnm ne güzel kafanı dağıtmışsın bende 1 günlüğüne şileye gittim inanki 1 gün bile ananemle dedemle geçirmek o kadar iyi geldi ki bana kafama estikçe gidicem valla tontonlarımın yanına...

özeleğtim canım pastayı yemiş kadar oldum ben canım ehehe teşekkürler tatlım düşünmen yeter....

mifasolla saol cnm çoook teşekkür ederim...

tekrardan iyi geceler canlar....

Son düzenleme:
Şafak atar Peri yatar canlar. Hepiniz kendinize çok iyi bakn rüyanızda askerlerinizle buluşun koklaşın. Yarın görüşünceye dek beni özleyin anacıııımmmmmmmmmmmm

ewett yeniyim hoşbuldukk askerim 15 aralıkda gidicek kısmetse neresi olduğu belli değil daha.. psikolojilerimiz daha hassaslaştı artık.. şimdiden çok özlüyorum onu

canım benim ya dur daha çok erken gitmeden tadını çıkar canım geçmeyecek gibi gelen günler geçiyor merak etme canım özellikler ilk günler çok zorlanıyoır insan sanki yaşamayamazmış gibi falan oluyo sonra mecbur alışıyo canım:26:

Şafak atar Peri yatar canlar. Hepiniz kendinize çok iyi bakn rüyanızda askerlerinizle buluşun koklaşın. Yarın görüşünceye dek beni özleyin anacıııımmmmmmmmmmmm

tatlı rüyalar canımm :)

kızlarr bende giderr :) uykusumm geldi.. hepisiniss askerlerinisi göresinis rüyanısda emi :) tatlı rüyalarr :)

Merhaba kızlar...Bayramda tatile gittik ailecene burda yoktum sayfalar ilerlemiş ama okuyacak halim yok sonra okurum...Bayramda şafak falan saymadım ama baya az kaldı 2 aydan düştük artık şafak falan saymak istemiyorum son 10 sayıcam sadece

ah canımm yaa biz farklı şehirlerdeyiss zaten şimdiden yüzüne gözüne hasretim aşkımın o zaman naaparım belki sesinide zor duyucam ooof gitsede hemen geliwerse

hohoyttttt kuşunuz geldi hanımmmmmmmmm:92:
bendeki gelişe de bak helegeçmişe gidemedim kızlarrr nasılsınızz bakıyım?
geçmişi bana bi özet geçiverseniz sevaba girersinizz valla billatutim geldim hoşgelmişşşkuzum nasıl geçti 1 günlük kaçmmağın?
geçmişe gidemeyince göremedim. sonradan gelenler gördü mü sürpriz fotolarıı ,özellikle tutim sen?

kuşum öğretmenler günün kutlu olsun önceki sayfalarda bol bol öğretmenler günümüzü kutladılar bi teşekkür et canım kızlara geçmişe gidemedin tam gününde

ayyy valla uykudan kalktı akşamdan beri zıbarıyorum ben gözlerim şişmiş geçmiş ondan gidemedim
öğretmenler günümü kutlayn herkese teşekkür ediyorumozeleğitimcim senin de kutlu olsun canım ikimizden başka örtmen yok biliyorum ben yanlış mıyıımmmm

canım viole vardı birde yanlış hatırlamıyorsam teşekkür ederim canım kutlama faslı yarında devam eder okulda heheh

Günaydin kizlarr, dersteyim suan gözlerim kapaniyor resmen, ayik kalabilmek icin buraya gelip bakayim bir dedim..
Özelegitimm, canim dogum günün kutlu olsunn, Nice mutlu yillar dilerim sana=)
Vede ögretmenler gününüzde kutlu olsun Viole, Gecekusu, Özelegitim.. Ilk okuldaki ögretmenim aklima gelir her 24 Kasimda.. cok severdim onu oda beni.. Almanyaya gelince arkamdan aglamisti adam, götürmeyin evlatlik verin bana diyordu yaa=( ahh ahh keske verselerdi beni ögretmenime gelmeseydim hic buralara=(
canim cok skiliyor kizlar.. Kac gündür cok kötü durumdayim, Askima belli etmeyim diye sürekli mutlu bir sekilde güle oynaya konusuyorum.. Dün bana cok kizdi, yeter artik biktim bu polyannacilik oyunundan dedi sende ugrasma bu kadar kelimelerle hafiflemiyor dedi, inanilmaz üzüldüm.. Oda böyle konustugu icin cok üzüldü sabaha kadar telefonda konustuk uyumadi=( Dayanamiyorum sanirim artik.. Okul, aile, sinavlar hic birsey umrumda degil konsantre olamiyorum=(

Günaydın asker melekleriiii :92::92::92: Bugün kaçamak yapıp okula gitmedimm Kalkıp evimi felan temizledim malum ev hanımı olmak kolay değil Naılsınız bakalım, Çağlom seni görüyorum altta Günaydın arkadaşım

Canım Çağlom yaa kıyamam ben sizee, arada böyle patlamalar yaşanıyor sonra elden bişe gelmeyince tekrar özlem dolu günlere dönmekten başka çare kalmıyor ama bu durum hafifliyor günler geçtikçe bak şurda 54 gün kaldı Çağlom hmencecik geçecek kapanacak bu yaralar üzülmeee

günaydin perimm, bende kacamak yapmayi cok istedim ama askim izin vermedi gidecen diye tutturdu.. evde oturunca kafamda binbir türlü sey kuruyorum en iyisi yine okul.. cok durgun,yorgun hissediyorum kendimi son zamanlarda..
sen nasilsin gülümm?? hersey yolundami??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…