- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #7.721
Sağol cnm allah hepimizi hayırlı bi şekilde kavuştursun inş. bu arada seni ilk defa görüyorum hoşgeldin aramıza son 55 gün artık baya kolayladık ama şafak azadıkça sıkıştırıyo sanki
ewett yeniyim hoşbuldukkaskerim 15 aralıkda gidicek kısmetse neresi olduğu belli değil daha.. psikolojilerimiz daha hassaslaştı artık.. şimdiden çok özlüyorum onu
Şafak atar Peri yatar canlar. Hepiniz kendinize çok iyi bakn rüyanızda askerlerinizle buluşun koklaşın.Yarın görüşünceye dek beni özleyin anacıııımmmmmmmmmmmm
canım benim ya dur daha çok erken gitmeden tadını çıkar canım geçmeyecek gibi gelen günler geçiyor merak etme canım özellikler ilk günler çok zorlanıyoır insan sanki yaşamayamazmış gibi falan oluyo sonra mecbur alışıyo canım:26:
ayyy valla uykudan kalktı akşamdan beri zıbarıyorum ben gözlerim şişmiş geçmiş ondan gidemedim
öğretmenler günümü kutlayn herkese teşekkür ediyorumozeleğitimcim senin de kutlu olsun canım ikimizden başka örtmen yok biliyorum ben yanlış mıyıımmmm
Günaydin kizlarr, dersteyim suan gözlerim kapaniyor resmen, ayik kalabilmek icin buraya gelip bakayim bir dedim..
Özelegitimm, canim dogum günün kutlu olsunn, Nice mutlu yillar dilerim sana=)
Vede ögretmenler gününüzde kutlu olsun Viole, Gecekusu, Özelegitim.. Ilk okuldaki ögretmenim aklima gelir her 24 Kasimda.. cok severdim onu oda beni.. Almanyaya gelince arkamdan aglamisti adam, götürmeyin evlatlik verin bana diyordu yaa=( ahh ahh keske verselerdi beni ögretmenime gelmeseydim hic buralara=(
canim cok skiliyor kizlar.. Kac gündür cok kötü durumdayim, Askima belli etmeyim diye sürekli mutlu bir sekilde güle oynaya konusuyorum.. Dün bana cok kizdi, yeter artik biktim bu polyannacilik oyunundan dedi sende ugrasma bu kadar kelimelerle hafiflemiyor dedi, inanilmaz üzüldüm.. Oda böyle konustugu icin cok üzüldü sabaha kadar telefonda konustuk uyumadi=( Dayanamiyorum sanirim artik.. Okul, aile, sinavlar hic birsey umrumda degil konsantre olamiyorum=(
Günaydın asker melekleriiii :92::92::92: Bugün kaçamak yapıp okula gitmedimmKalkıp evimi felan temizledim malum ev hanımı olmak kolay değil Naılsınız bakalım, Çağlom seni görüyorum altta Günaydın arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?