- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #7.741
ya kizamiyorumki ona zaten..üzüldügüm konu sadece onun bu durumda olmasi ve benimde elimden hicbirsey gelmemesi..nefret ediyorum caresizlikten..ben binbir yabancinin yardimina kosar mutlaka bir care bulurum ama kendi yaramiza ilac bulamiyorum..Canım Çağlom yaa kıyamam ben sizee, arada böyle patlamalar yaşanıyor sonra elden bişe gelmeyince tekrar özlem dolu günlere dönmekten başka çare kalmıyor ama bu durum hafifliyor günler geçtikçe bak şurda 54 gün kaldı Çağlom hmencecik geçecek kapanacak bu yaralar üzülmeee
Ben uzun dönemim cnmmm ay sus kız yüreğimemi indircen ne yenisiii aklımçıktı yerinden :18::18:şafak174 atarsaamerhaba angel senin askerin yenimi gidecek :18:
canım benimm teşekkür ederim. ayy ozeleğitimin doğum günü mü bugün)eğer öyleyse nice yıllara cannım.Günaydin kizlarr, dersteyim suan gözlerim kapaniyor resmen, ayik kalabilmek icin buraya gelip bakayim bir dedim..
Özelegitimm, canim dogum günün kutlu olsunn, Nice mutlu yillar dilerim sana=)
Vede ögretmenler gününüzde kutlu olsun Viole, Gecekusu, Özelegitim.. Ilk okuldaki ögretmenim aklima gelir her 24 Kasimda.. cok severdim onu oda beni.. Almanyaya gelince arkamdan aglamisti adam, götürmeyin evlatlik verin bana diyordu yaa=( ahh ahh keske verselerdi beni ögretmenime gelmeseydim hic buralara=(
canim cok skiliyor kizlar.. Kac gündür cok kötü durumdayim, Askima belli etmeyim diye sürekli mutlu bir sekilde güle oynaya konusuyorum.. Dün bana cok kizdi, yeter artik biktim bu polyannacilik oyunundan dedi sende ugrasma bu kadar kelimelerle hafiflemiyor dedi, inanilmaz üzüldüm.. Oda böyle konustugu icin cok üzüldü sabaha kadar telefonda konustuk uyumadi=( Dayanamiyorum sanirim artik.. Okul, aile, sinavlar hic birsey umrumda degil konsantre olamiyorum=(
teşekkür ederim musurcumslmm kızlar öğretmenlerin öğretmenler gü
nü kutlu olsun öncelikle özel eğitim naptın gitimi askerin
selamlar..önce,bütün öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum..daha iyi şartlarda,hakettiğiniz değeri görerek çalışmanız dileğimle..
fazla geçmişe dönüp bakamadım ama gördüğüm kadarıyla vakit azaldıkça gerilimler de fazlalaşmışhepsi geçeck,o büyük kavuşma günü bi gelsin,hepsi nasıl da unutulacak...
ben bir haftadır sesini duyamadım .ben özledim yarimi,ağlasam ayıp mıdır
selamlar..önce,bütün öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum..daha iyi şartlarda,hakettiğiniz değeri görerek çalışmanız dileğimle..
fazla geçmişe dönüp bakamadım ama gördüğüm kadarıyla vakit azaldıkça gerilimler de fazlalaşmışhepsi geçeck,o büyük kavuşma günü bi gelsin,hepsi nasıl da unutulacak...
Selam bebişkolaaayyyyyyyyyyyBugün diyete başlayalı 1 ay oldu ve 3 kilo vermişim çok mutluyumm ki bayramda neler yedim yanii hiç ummuyordum. İstediğim herşeyi yedim hergün çikolata yedim balık et tavuk yedim sabahları omlet yedim yani istediğim herşeyi yedim ama ekmek ve kolayı bıraktım, yersem köy ekmeği yiyorum o da çok lezzetli. Şimdi geldim eve tavuklu çorba yapıyorum hava buz gibi yağmurlu böyle havalarda çorba çok güzel oluyor Gene sınavlarım var hiç bitmek bilmedi kii. 12 ders alınca böyle oluyor hiçç bitmiyor. Ama hepsinin üstesinden gelicem Allahın izniyle aşkım geldiğinde notlarım açıklanıcak emeklerimizin karşılığını alıcazzzz. :88:
Canımm ben gidince gelmişsin bi buluşamadık hadi gellllllllll :88:perişkommmmmmmm
Selamlar hayatcım seni ilk kez görüyorum öncelikle aramıza hoşgeldin. Ayrıca ben sana kıyamam yaa 1 hafta oldu demekkk dayan canım arar askerin inşallah ne yakın zamanda. Sen arayamıyor musun ?selamlar..önce,bütün öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum..daha iyi şartlarda,hakettiğiniz değeri görerek çalışmanız dileğimle..
ah canim yaa, bir hafta iskence gibi gelir insana=(
allah sabir versin hepimizee=(
bu arada hep sevdigim türküleri paylasiyorsun sende, türkü dinleyince icim huzur doluyor benim sürekli radyom acik..öyle güzel ifade ediyorlarki insanin duygularini..
yarasinn perimmm=)
bende kilo almak icin ugrasiyorum ama olmuyor dogrudüzgün yemek yedigimde söylenmez ama iste yapmaya calisiyorum elimden geleni.. ne güzel yemekler yapiyorsun sen..benim bildigim tek corba mercimek onuda yapmaya üseniyorum=/ 2aydir ayni yemekleri yemekten mahfoldu zavallicik midem=(
ayin 7de oruclar basliyor 12gün aldigim 2kiloyuda veririm=D
herkese çelammmmmmmmmmmmmmmmmm
kuşkam senin süprüsü ben göremedimmm hangi sayfada kaldııııııı???
perim kilo vermiş gözün aydın cnmmm
cağlom ah ahhhhhh az kaldı cnm azcık daha sabret...
bende az evvel eve geldim o kadar dalgınımki takside ipod umu düşürmüşüm ühüüüüü içide aşkımla resimlerimiz,şarkılarımız videolarımız vardı
Canımm ben gidince gelmişsin bi buluşamadık hadi gellllllllll :88:
Selamlar hayatcım seni ilk kez görüyorum öncelikle aramıza hoşgeldin. Ayrıca ben sana kıyamam yaa 1 hafta oldu demekkk dayan canım arar askerin inşallah ne yakın zamanda. Sen arayamıyor musun ?
Benmde boyuma göre gayet ideal kilom bebişim ama şöyle incecik olmak istiyorum boy 1.73 kilo 62 şuan 57 felan olsam süperdi o hallerimBen 6 senedir yalnız yaşadığımdan her türlü yemeği yapıorum Çağlom dolma sarma kuru fasülye ne istersen bide çok meraklıyım tabi çok seviyorum yemek yapmayı. Beklerim bigün evimee 335KD ziyafetineee
şuan aşkımla konuşuyorum bi kişi şehit olmuş oların birliğinde şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyyyyy allah rahmet eylesin cnmmmşuan aşkımla konuşuyorum bi kişi şehit olmuş oların birliğinde şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?