335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ya kizamiyorumki ona zaten..üzüldügüm konu sadece onun bu durumda olmasi ve benimde elimden hicbirsey gelmemesi..nefret ediyorum caresizlikten..ben binbir yabancinin yardimina kosar mutlaka bir care bulurum ama kendi yaramiza ilac bulamiyorum..

Bende idare ediyourm canım iyi olmak için büyük çaba sarfediyorum ama artık herşey özlem, keder, en uç seviyeye geldi kendi yaralarımızı ancak onlar dönüncesarabilicez canm benm az kaldı gerçekten.

selamlar..önce,bütün öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum..daha iyi şartlarda,hakettiğiniz değeri görerek çalışmanız dileğimle..

fazla geçmişe dönüp bakamadım ama gördüğüm kadarıyla vakit azaldıkça gerilimler de fazlalaşmış hepsi geçeck,o büyük kavuşma günü bi gelsin,hepsi nasıl da unutulacak...
ben bir haftadır sesini duyamadım .ben özledim yarimi,ağlasam ayıp mıdır

canım benimm teşekkür ederim. ayy ozeleğitimin doğum günü mü bugün)eğer öyleyse nice yıllara cannım.
[/url][/IMG]

slmm kızlar öğretmenlerin öğretmenler gü
nü kutlu olsun öncelikle özel eğitim naptın gitimi askerin
teşekkür ederim musurcum

teşekkür ederim hayatçım.ağla ağla tutma içinde gözyaşlrını,tuttukça daha da yaralar seni. gel sen koy omzuma başını bakimm

gece kuşummmmm
ögretmenim canm bnm canm bnm seni bn pek çok pek çok severimmmmmmm
Özelegtmm ve viole canm ögretmenlerimmm sizinde ögretmenlr gnünüz kutlu olsn :)))
özoşş doum gnünde kutlu olsnn :)

Selam bebişkolaaayyyyyyyyyyy Bugün diyete başlayalı 1 ay oldu ve 3 kilo vermişim çok mutluyumm ki bayramda neler yedim yanii hiç ummuyordum. İstediğim herşeyi yedim hergün çikolata yedim balık et tavuk yedim sabahları omlet yedim yani istediğim herşeyi yedim ama ekmek ve kolayı bıraktım, yersem köy ekmeği yiyorum o da çok lezzetli. Şimdi geldim eve tavuklu çorba yapıyorum hava buz gibi yağmurlu böyle havalarda çorba çok güzel oluyor Gene sınavlarım var hiç bitmek bilmedi kii. 12 ders alınca böyle oluyor hiçç bitmiyor. Ama hepsinin üstesinden gelicem Allahın izniyle aşkım geldiğinde notlarım açıklanıcak emeklerimizin karşılığını alıcazzzz. :88:

ah canim yaa, bir hafta iskence gibi gelir insana=(
allah sabir versin hepimizee=(
bu arada hep sevdigim türküleri paylasiyorsun sende, türkü dinleyince icim huzur doluyor benim sürekli radyom acik..öyle güzel ifade ediyorlarki insanin duygularini..

yarasinn perimmm=)
bende kilo almak icin ugrasiyorum ama olmuyor dogrudüzgün yemek yedigimde söylenmez ama iste yapmaya calisiyorum elimden geleni.. ne güzel yemekler yapiyorsun sen..benim bildigim tek corba mercimek onuda yapmaya üseniyorum=/ 2aydir ayni yemekleri yemekten mahfoldu zavallicik midem=(
ayin 7de oruclar basliyor 12gün aldigim 2kiloyuda veririm=D

herkese çelammmmmmmmmmmmmmmmmm
kuşkam senin süprüsü ben göremedimmm hangi sayfada kaldııııııı???
perim kilo vermiş gözün aydın cnmmm
cağlom ah ahhhhhh az kaldı cnm azcık daha sabret...
bende az evvel eve geldim o kadar dalgınımki takside ipod umu düşürmüşüm ühüüüüü içide aşkımla resimlerimiz,şarkılarımız videolarımız vardı

perişkommmmmmmm
Canımm ben gidince gelmişsin bi buluşamadık hadi gellllllllll :88:
Selamlar hayatcım seni ilk kez görüyorum öncelikle aramıza hoşgeldin. Ayrıca ben sana kıyamam yaa 1 hafta oldu demekkk dayan canım arar askerin inşallah ne yakın zamanda. Sen arayamıyor musun ?

Benmde boyuma göre gayet ideal kilom bebişim ama şöyle incecik olmak istiyorum boy 1.73 kilo 62 şuan 57 felan olsam süperdi o hallerim Ben 6 senedir yalnız yaşadığımdan her türlü yemeği yapıorum Çağlom dolma sarma kuru fasülye ne istersen bide çok meraklıyım tabi çok seviyorum yemek yapmayı. Beklerim bigün evimee 335KD ziyafetineee

aaa ciddimisin yaa?? ee geri alamazmisin?? yani taksinin duragini arasan sorsan bence bulunur yani..

ama saglikli degilki o kadar zayif olmak=S
benimde boyum 1.60 kilom 45, yani cok az degil ama 48 olmak istiyorum,kemiklerim belli oluyor cok cirkin duruyor öyle..
ben yemek yaparken inanilmaz sinirli ve gergin oluyorum beceremiyorum diye kendime birton laf söylüyorum ama yedigim anda gurur duyuyorum kendimle güzel oluyor yaptigim seyler..sadece iste o yapma asamasindan dolayi girmek istemiyorum mutfaga=) insallah ellerinden yeriz birgün sarma, cok severim ben=D

şuan aşkımla konuşuyorum bi kişi şehit olmuş oların birliğinde şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmm

nasil yaaa=/
inanmiyorum beynim durdu resmen=(
ben askimla konusamadim bugün offf=(
Allahim ne zor bir durumdur düsünmesi bile insani bitiriyor..
Allah ailesine sabir versin.. Allahim tüm askerlerimizi korusun, kimsenin yüregi yanmasin artik=(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…