- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #7.761
senn askerin nerde idi perişimmmŞimdi kapattık telefonu beynim durdu resmen dün 335dcmn anlattığı olaydan sonra şimdide bu. Şehit olmuş derken çatışma felan çıkmamış tabi askeriyede dragon denen araçlar varmış o mehmetçiğimizin görevi olmamasına rağmen bindirmişler dragona, üstü açık bu aracın, kaza yapmış ters dönmüş araç altında kalmış yaaadeliricemmm ilk gittiklerinde de aynı bu şekilde bi asker şehit olmuş. Uzun dönemmiş şehidimiz. İhmalkarlıkta dedi askerim. Araç çok bakımsız ve eskiymiş. Bu ülkede askerlerin vatana hizmet edenlerin değeri bu mu yaaaa !! offf offf çıldırmamak elde değil. Mahvoldum yaa
Şimdi kapattık telefonu beynim durdu resmen dün 335dcmn anlattığı olaydan sonra şimdide bu. Şehit olmuş derken çatışma felan çıkmamış tabi askeriyede dragon denen araçlar varmış o mehmetçiğimizin görevi olmamasına rağmen bindirmişler dragona, üstü açık bu aracın, kaza yapmış ters dönmüş araç altında kalmış yaaadeliricemmm ilk gittiklerinde de aynı bu şekilde bi asker şehit olmuş. Uzun dönemmiş şehidimiz. İhmalkarlıkta dedi askerim. Araç çok bakımsız ve eskiymiş. Bu ülkede askerlerin vatana hizmet edenlerin değeri bu mu yaaaa !! offf offf çıldırmamak elde değil. Mahvoldum yaa
ayyy cnmmm evet onun da askeri diyarbakır da allah hepimizeee sağ sağlim askerlerimizi kavuştursun perişim yaaaaDiyarbakırda gözdemm. Merkez jandarmada, hatta sizin topikten lady cici arkadaşımızın askeri de aynı yerde..
ayyy cnmmm evet onun da askeri diyarbakır da allah hepimizeee sağ sağlim askerlerimizi kavuştursun perişim yaaaa
2 gün üstüste noluyo şmdi yaşuan aşkımla konuşuyorum bi kişi şehit olmuş oların birliğinde şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmm
sebepsiz yere bi canın gitmesi çok acı iki mehmetcikte çatışırken olmedi.. biz ne desek herşey boş çok şey demk istiyorm ama banlanıcm yksa.. keşke şehit olduklarına degseydi!inan kanim dondu..
bunu ailesine nasil aciklayacaklar??
ne ugruna gitti insanlarin evlatlari??
kimse buna gecerli bir aciklama getiremez kimse..
vatan icin degil bu.. kimse yanlis anlamasin ama bir can hic ugruna terk etti bu dünyayi, sucsuz günahsiz halde..
sinirlerim alt üst oldu.. bunu nisanlim askerde diye demiyorum.. duydugum her sehit haberine aglayan biri olarak, artik durmali bu sacmalik diyorum..
ölmez diyorlar ama ölüyorlar iste gidiyorlar yoklar artik, ne diye kandiralim kendimizi sehitler ölmez diye.. gitti iste bir can, bir evlat, bir es, bir baba daha..
o insanlarin yerine koyamiyorum kendimi bile, böyle bir aciyla yasanilabilecegine inanmiyorum..hergün yeniden yokluguyla uyandiginda ölmezmi insan??
cnm kesin askerin bi sürprz hazırladı ay çok gzell bakalm napıcakDün yeterince üzüldük bu konuya kızlar artık başka şeylerden bahsedelim 2 gün üst üste üzmeyelim kendimizi.. Hadi dağıtalım biraz şu havayı.. Size bişi danışıcam Pazar günü benim doğumgünüm belki annemler gelicek yanıma aşkımda sürekli soruyor gelicekler mi diye. Bi planı varmış, az önce de annesi aradı müstakbel kayınvalidem Cumartesi uygunsan sende kahve içmek istiyorum dedi. tabii ki buyrun dedim ama özellikle evde içmek istedi. Ay heyecan yaptım ne demek oluyor şimdi buu?
selenncm hoşgeldn
şmdi sana özelden msj atıcaktm aklıma geldin
geçen moraln bozuktu bu aralarda pek ugramıyosn bsey yok dmiii ??
yaa canmmya da söyleyim; belki de kısa bi süre sonra aranızdan ayrılıcam; beklicek bi askerim olmıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?