335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

neyse benim dertlerim bitmez bu konuda, kendimi yaprak dökümündeki leyla gibi hissediyorum bi gün yüzü göremedim

senin sevgilin nasıl canım, geçen gün olanlardan sonra morali nasıl?

en son dün knuştuk işte canm o zamn anlattı zaten ..
fazla etkilenmşe bnzemiyo ama belli etmiyoda olablr ..
uf dün biraz kızdı zatn bna mini etek aldm dedm demez olsaydm :))
tatlm bn şmdi çkıyorm birazdn gelrm yne çok optm seni
üzme sn kendinii
vee gell yne yalnz bırakma bizii sakınn kızarmm

canım geçen kasımda tanıştık, ocaktan beri çıkıyoruz. ben 84lüyüm o da 83lü. çok fazla ilişkisi olmuş bi insan. ama ona sorarsan en son sevgilisi 2008'de.. aradaki saymıyo, onlar karşılıklı çıkarların olduğu ilişkilermiş. her hafta sonu taksimde barlarda arkadaş grubuyla içen bi insan. tipik yay burcu. ilişkiyi içinden geldiği gibi diil de taktiklerle götüren birisi, ki bende bunları sonradan farkettim. ona söylediimde de sonunda farkettin diyip güldü.
nasıl anlatıcağımı bile bilmiyorum :26:

tamam canım, gelicem :)

kız bnde yay burcuym
yay erkegi çok tembel olur ve birazda umursamazdır ://
ama bn hala arıcagına inanıyorm bi iki gün dha sen moralini düzgn tutmaya çalış cnm arıcak ! .. ve inş. en hayırlısı neyse o olucak

Selencim durumuna üzüldüm nerdeyse 1 sene olacak ilişkiniz gerçekten evleneceğin insan olduğunu düşünüyorsan yani gelecek vaadediyorsa ki buraysan eğer öyle olduğunu düşünüyorum biraz daha dayan arkadaşım askerin konuşmaları alttan alıp duymamazlıktan gelmek gerekiyor bazen her zaman söylediğimiz gibi konuya tam olarak hakim değilim ama hiç yürümicek gibiyse bile bi süre konuşmaya ara verip gelince adamakıllı konuşun derimm. Bu arada ben de Yay'ım sevgilim de Yay çok iyi anlaşıyoruz biz yani öyle aşırılığımız yok ikimizin de Yay burcu erkeklerinin çok eğlenceli çok duygusal deli gibi merhametli ve adam gibi adam olduklarını düşünüyorum ben

tabi ki istisnalar vardır ama istisnalar kaideyi bozmaz düsturuna dayanarak konuşucam.selencim açıkçası duruma üzüldüm ama sen kendini üzdüğün için.erkekler zaten çocuk gibi değil midir?ne büyümek bilirler,ne de sevmek.herşey kendi istekleri doğrultusunda olsun isterler.zaten toplum da erkek egemen değil mi? ne seni,ne de sevgilini tanımıyorum ama 335dc nin dediği gibi elbet seni arayacak.özürler vs...çünkü eminim o da anladı yaptığı yanlışı.belki de gördüğü ilgi şımarttı .kaçan balık kovalanır hayatım.
bi de sanırım ilişkiyi taktiklerle yürütmesi durumuna takılmışın.aşk dediğin iki cephenin savaşından daha vahimdir,emin ol:) birçok ilişki yaşamış olabilir ama sen apayrısın onun için.şafaklar yansın bi,göreceksin:) boş geliyor belki söylediklerim ama hakkımızda hayırlısı olsun deyip bekle.üzülmeden,sıkılmadan..inişli çıkışlıdır bu yollar.kaldı ki en tehlikeli viraj;askerlik. hakkını helal etmemeye gerek yok.bi dönsün çıkarırsın üzüntülerinin acısını ondan

Hayatcım çok güzel yazmışsn gerçekten, ağzna sağlık. Gözdem burda daimiyim vazgeçemem bu topaamdan ve canım arkadaşlarımdan Heryere yeterim anacımmmm

hepinize teşekkür ederim kızlar
335'im bende hayırlısı neyse o olsun diyorum.
hayat hiç beklemediğim bi anda hiç beklemediğim tepkiler verdi.çocuktan daha beter. canımın yanıcağını bile bile böyle davranmasına katlanamıyorum, bü yüzden hakkım varsa helal etmiyorum diyorum. ilişkilerin inişleri çıkışları evet vardır; sanırım ben çok tecrübesiz kaldım. bu ikinci ilişkim, ilkinde hiç oyun yoktu
perim attığı mailde döndükten sonra karşılıklı da konuşuruz demiş, benim söyleyecek bi şeyim olmasa da, dinlerim.

son olarak da; ne kadar çok yay varmış ya ben aslanım, beni köşeye pısmış kediye çevirdi . umursamazlıkları, ben merkezciliği, özgürlüğü.. sanırım yay'a yay lazım perim

gece kuşummmmm
ögretmenim canm bnm canm bnm seni bn pek çok pek çok severimmmmmmm
Özelegtmm ve viole canm ögretmenlerimmm sizinde ögretmenlr gnünüz kutlu olsn :)))
özoşş doum gnünde kutlu olsnn :)
teşekkür ederimm canımmmmmmm
inş sınavlarında başarılı olursun perim. ilo konusunda süpersin vallaaa
ayy kötü olmuş yaa bulma şansın yok mu?
canım valla kaçıncı sayfada hiç bilmiyorum görmeni çok isterim. bu arada kızlar az önce askerim aradı. ağlamış çok duygulanmış.benim için neler neler yapmışssın sadece mektubu öpmüşssün de parfüm sıkmayı unutmuşssun dedi

şuan aşkımla konuşuyorum bi kişi şehit olmuş oların birliğinde şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmm
allah ailesine sabır versin bitsin artık bu olaylar yaaaaaa
süper bir sürpriz seni bekliyorrrrrrrrrrrrrrr evlenme teklifi mi edecek ki aklıma ilk o geldi,allahım içime doğdu heralde
Diyarbakırda gözdemm. Merkez jandarmada, hatta sizin topikten lady cici arkadaşımızın askeri de aynı yerde..
hohoytttt diyarbakırlılar beni unuttunuzzzzz:84:
bu arada selencim her şeyin hayırlısını dile canım üzülmeeee

süper bir sürpriz seni bekliyorrrrrrrrrrrrrrr evlenme teklifi mi edecek ki aklıma ilk o geldi,allahım içime doğdu heralde
Aboo wallaha mı kuşkaammm ama askerim gelmicekkii annesi gelicekk bişi getiricek bana onda netim ama ne olduğunu anlamadım askerim 3 haftadır ummalı bir çalışma yaptı bu işle ilgili be çıkacak bakalım. Hiçbişi istemiyorum yaa merak ediyorum tabi abi asker haliyle neler yapıyor benim herifim yaaa yerim len onuuu
hohoytttt diyarbakırlılar beni unuttunuzzzzz:84:
bu arada selencim her şeyin hayırlısını dile canım üzülmeeee[/QUOTE]
Canmın canı seni unutmak mümkün mü mis kokulummmmmmmmmmmmmm mutluluk veriosun sen hepimize bee hele de bana komik arkadaşım benim bu arada o süprze ağlanmazmı yaaa bi kez daha aşık olmuştur askerin sana bebeimmm

ya bişey dicm size sorcm dha dogrusu ..
dün knuşurken etek aldm demiştm snrasnda soguk knuştu yani aşkm vs .. syledi ama ses tonundan belli isteksz gbi knuştu..
bugn yne aynı şekilde 23 dk fln knuştuk sürekli laf sokuyo etegi giy şyle yap böyle yap ..
hep şakaya vurdm ..
ama lütfen bu geçici bi drumdur diyin bu kadr kıskanç deildi yada bn farketmedm :///
bide sizinki knuşurken sıkıldm fln diomu.. yani anlamadgm tmam skıldn da bnimle knuşuyosn ne anlamı wr offlamanın fln ay deli etti bnii
Bide son bişey.. gelinlikten konu açılmıştı oncedn çok knuşmuştk ben biraz dekolte seviyorm
zaten açıck bi gögsüm yok derin sırt dekoltesi çok severm yok olmaz söyle byle diyip duruyodu şakadr die bişy demiyodm ama artık şaka oldugunu dşnmüyorm ://
ailesi kapalı deil normalde çok kıskanç biride deil :97:
gelinligime karıştırtmam bn ya offfffffffffffff :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…