- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #7.781
en son dün knuştuk işte canm o zamn anlattı zaten ..
fazla etkilenmşe bnzemiyo ama belli etmiyoda olablr ..
uf dün biraz kızdı zatn bna mini etek aldm dedm demez olsaydm :))
tatlm bn şmdi çkıyorm birazdn gelrm yne çok optm seni
üzme sn kendinii
vee gell yne yalnz bırakma bizii sakınn kızarmm
ayyy cnm ben bırak demedim kiii zaten yanlış mı anlaşıldım acaba özür dilerimmm yhaaaHayatcım çok güzel yazmışsn gerçekten, ağzna sağlık. Gözdem burda daimiyim vazgeçemem bu topaamdan ve canım arkadaşlarımdanHeryere yeterim anacımmmm
teşekkür ederimm canımmmmmmmgece kuşummmmm
ögretmenim canm bnm canm bnm seni bn pek çok pek çok severimmmmmmm
Özelegtmm ve viole canm ögretmenlerimmm sizinde ögretmenlr gnünüz kutlu olsn :)))
özoşş doum gnünde kutlu olsnn :)
inş sınavlarında başarılı olursun perim. ilo konusunda süpersin vallaaaSelam bebişkolaaayyyyyyyyyyyBugün diyete başlayalı 1 ay oldu ve 3 kilo vermişim çok mutluyumm ki bayramda neler yedim yanii hiç ummuyordum. İstediğim herşeyi yedim hergün çikolata yedim balık et tavuk yedim sabahları omlet yedim yani istediğim herşeyi yedim ama ekmek ve kolayı bıraktım, yersem köy ekmeği yiyorum o da çok lezzetli. Şimdi geldim eve tavuklu çorba yapıyorum hava buz gibi yağmurlu böyle havalarda çorba çok güzel oluyor Gene sınavlarım var hiç bitmek bilmedi kii. 12 ders alınca böyle oluyor hiçç bitmiyor. Ama hepsinin üstesinden gelicem Allahın izniyle aşkım geldiğinde notlarım açıklanıcak emeklerimizin karşılığını alıcazzzz. :88:
ayy kötü olmuş yaa bulma şansın yok mu?herkese çelammmmmmmmmmmmmmmmmm
kuşkam senin süprüsü ben göremedimmm hangi sayfada kaldııııııı???
perim kilo vermiş gözün aydın cnmmm
cağlom ah ahhhhhh az kaldı cnm azcık daha sabret...
bende az evvel eve geldim o kadar dalgınımki takside ipod umu düşürmüşüm ühüüüüü içide aşkımla resimlerimiz,şarkılarımız videolarımız vardı
allah ailesine sabır versin bitsin artık bu olaylar yaaaaaaşuan aşkımla konuşuyorum bi kişi şehit olmuş oların birliğinde şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmm
süper bir sürpriz seni bekliyorrrrrrrrrrrrrrrDün yeterince üzüldük bu konuya kızlar artık başka şeylerden bahsedelim 2 gün üst üste üzmeyelim kendimizi.. Hadi dağıtalım biraz şu havayı.. Size bişi danışıcam Pazar günü benim doğumgünüm belki annemler gelicek yanıma aşkımda sürekli soruyor gelicekler mi diye. Bi planı varmış, az önce de annesi aradı müstakbel kayınvalidem Cumartesi uygunsan sende kahve içmek istiyorum dedi. tabii ki buyrun dedim ama özellikle evde içmek istedi. Ay heyecan yaptım ne demek oluyor şimdi buu?
hohoytttt diyarbakırlılar beni unuttunuzzzzz:84:Diyarbakırda gözdemm. Merkez jandarmada, hatta sizin topikten lady cici arkadaşımızın askeri de aynı yerde..
ayyy cnm ben bırak demedim kiii zaten yanlış mı anlaşıldım acaba özür dilerimmm yhaaa
kuşkommmm öğretmenler günn kutlu olsunnnn cnmmmm
Yok bebeişim saçmalamaaaayaa yanlış anlarmıyım ben hiç seniii
ço teşekkür ederimmm
oyy teşekkür ederim cnım her şey karşılıklı ben de seviom seni onu bunu şunu onları bizlerianlama çiçemmmm yaaaa sefiom ben hepiciğiniziiii
kuşkom seni de sefiom kızzz
olummm kuşka redbull mu içtinnnn sığmıon bi yerlere çoştun yine dalgalanıosun çiçemmmmoyy teşekkür ederim cnım her şey karşılıklı ben de seviom seni onu bunu şunu onları bizleriay biri beni durdursunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?