335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

bismillahirrahmanirrahim...
300 spartalılarımı oynadınız lem...
duş,kılıç,kalkan.abowwwwwwwwww topiği kapattıracanız heee...

selennnnnnnnn bir yere gitmiyorsun askerin seni arayacaktır merak etme o kadar ....

Son düzenleme:
valla süpermiş çok iyi geldi 2 gündür dağılmıştık tatil sonrası okul iş te yaramadı heralde :):)
diğer arkadaşlar banyoda mı şimdi :)
ilaç gibi gelir arkadaşım hep gel sen burayaa, hahahah kopuyorum şuannn bu muhabbetlerden sonra herkesin banyoda olması bekleniyor dimii
şimdi gördüm canım baya bi coşmuşsunuz maşallah canlarıma keyifler güzel bugün herkesin ne güzel
Coştukki hemde nasıl violem !! birbirimizin terapisti oluyoruz burda valla günler yaklaştıkçe sabırlar tükeniyor ama keyiflerde artıyor violemmmmmmmm

+18 topiğine mi taşınsak ne etsek bilemedim ben şimdi Tutikomm hoşgeldin annemmm yok ya masum kuduruşlar bunlar bişi olmaz nasılsın canko?

sabırlar nden tükeniyo acaba perim bunu araştıralm
ay bn malesf çkıyorm gerçektn hiç gdesim yok ama gitmk zrndaym ...
aferin 335 topigi kendine geldin devamını beklerizzzz
İyi uykular tatlı rüyalar sizee kuşkanla perimin rüyası ne kdar tatlı olur bilemem

ee kızlar biz niye burdayız ozaman :):)
selencim içini ferah tut kesin düzelicek en kısa zamanda.
335 dc :) kıskançlık askerde normal sanırım.bende aynı şeyleri yaşıyorum daha önce çok rahat 3 yıldır hiçkıskançlığını görmediğim nişanlım nette kimse seni görmesin diye kamera açmaz oldu :):)

maşallah tutim hep böyle olalım işte zaten artık az kaldı üzülecek bişey yok ki.. bu arada ben dün gece aşkımı gördüm bugün öğretmenler günü diye bana süpriz yapmış terhis olmuş gelmiş ama çok gerçekçiydi öyle bi sarıldım ki sanki daha önce hiç sarılmamışım gibi geldi sonra uyandım dedim ben ayvayı yemişim şafak mafak :97: bugün anlatıyorum da gülüyo bana iyice sıyırdık kafaları

banada kamera açmıyo wlla...
hadi siz topigi taşıyın uşaklar yarım saate rizedeyz daa öptumm

aynen benimkide hiç kıskanç değildir aslında ama kıskanç bi adam oldu askere gittiğinden beri inşallah gelince devam etmez bu kıskançlık

ne güzel bir rüya görmüşsün :) evet az kaldı üzülmeye hiç gerek yok dimi hep böyle olalım..olamasakta zorlayalım kendimizi :) valla ben buraya gelmeden önce ağlıyodum iyiki girmişim netee :)

hahahhha 335 nereye yaa gitmeee erken dahaa banyo mu yapaca abdest al haa
ahahah tmam tmam farz oldu zatn artık dha odamı toplamam nevresm deiştirmem duş almam snra yatmam we sbah kalkmam lazm arada rüya görmedn olmaz artık tbi

benim canımda patates kızartması çekti şimdi amaa bide makarnaa :) bi de çiğ köfte dürüm :)
bişey ypmadan hamile mi kaldnz anam aşeriyonz hpiniz bak bnmde canm çekti şmdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…