- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #7.881
Oyyy hoşgeldin violemmm nasılsınız sorusunun cevabını bikaç sayfa geride bomba gibiyiz olarak bulabilirsi bebişimm sen nasılsnn??
bi arkdşm banyoda biride gidiyoduda tuttum yakasındnvalla süpermiş çok iyi geldi 2 gündür dağılmıştık tatil sonrası okul iş te yaramadı heralde :):)
diğer arkadaşlar banyoda mı şimdi :)
ilaç gibi gelir arkadaşım hep gel sen burayaa, hahahah kopuyorum şuannn bu muhabbetlerden sonra herkesin banyoda olması bekleniyor dimiivalla süpermiş çok iyi geldi 2 gündür dağılmıştık tatil sonrası okul iş te yaramadı heralde :):)
diğer arkadaşlar banyoda mı şimdi :)
Coştukki hemde nasıl violem !!şimdi gördüm canım baya bi coşmuşsunuz maşallah canlarımakeyifler güzel bugün herkesin ne güzel
Offf canım patates kızartması köfte çekti fenayım haa bayılazammm :84: tutim kopuyodur şuan
ilaç gibi gelir arkadaşım hep gel sen burayaa, hahahah kopuyorum şuannn bu muhabbetlerden sonra herkesin banyoda olması bekleniyor dimii
Coştukki hemde nasıl violem !!birbirimizin terapisti oluyoruz burda valla günler yaklaştıkçe sabırlar tükeniyor ama keyiflerde artıyor violemmmmmmmm
Benim canım da ekşili şeyler çekiyor şu an turşu falan ımmmm
banada kamera açmıyo wlla...ee kızlar biz niye burdayız ozaman :):)
selencim içini ferah tut kesin düzelicek en kısa zamanda.
335 dc :) kıskançlık askerde normal sanırım.bende aynı şeyleri yaşıyorum daha önce çok rahat 3 yıldır hiçkıskançlığını görmediğim nişanlım nette kimse seni görmesin diye kamera açmaz oldu :):)
ee kızlar biz niye burdayız ozaman :):)
selencim içini ferah tut kesin düzelicek en kısa zamanda.
335 dc :) kıskançlık askerde normal sanırım.bende aynı şeyleri yaşıyorum daha önce çok rahat 3 yıldır hiçkıskançlığını görmediğim nişanlım nette kimse seni görmesin diye kamera açmaz oldu :):)
maşallah tutim hep böyle olalım işte zaten artık az kaldı üzülecek bişey yok ki.. bu arada ben dün gece aşkımı gördüm bugün öğretmenler günü diye bana süpriz yapmış terhis olmuş gelmişama çok gerçekçiydi öyle bi sarıldım ki sanki daha önce hiç sarılmamışım gibi geldi sonra uyandım dedim ben ayvayı yemişim şafak mafak :97: bugün anlatıyorum da gülüyo bana iyice sıyırdık kafaları
ahahah tmam tmam farz oldu zatn artıkhahahhha335 nereye yaa gitmeee erken dahaa banyo mu yapaca abdest al haa
bişey ypmadan hamile mi kaldnz anam aşeriyonz hpiniz bak bnmde canm çekti şmdikbenim canımda patates kızartması çekti şimdi amaa bide makarnaa :) bi de çiğ köfte dürüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?