335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

bn kilo verdm cnm 49,5 olmuşm amma velakin selülitlerim bni çok sever bi tanesi bile bırakp gitmemş
herkes bıksa benden onlar bana doymaz

heyy maşşallhh cnm ıyısın ıyısın daha da verme
selulıt kremı kullan cnm ıyı gelıyomus bıkac arkadasım kullanmıstı sende kullan

Bende iyiyim canm teşekkür ederim. Oh ne güzel plakalara geçmişsin bişi kalmadı. Bizde atarsa Rizede bir çay içeceyük daaa
plakalar hızlı geçiyo tatlım bişey kalmadı bitirdik cnm ya geldiklerinde unutucaz zaten bugünleri
rize mi ne güzell çaymı ayy kahwe içeceğimiz bi memleket yokmu yaa kahvenin anavatanıda Etiyopya orasıda plakalarda yok neyse napalım

Şafağına maşallahhh diyim önce iyiyiz ne olsun sizde keyifler nasıl efem:78:

teşekkürler cnm sizin şafagınızda maaşallahhh
iyi diyelim iyi olalım canım yaa

Artık hüzün falan yok bu topikte hüzün yasak o kadar gün bitirdik az bişi kaldı bundan sonra biz mi düşünelim şafağı yaa az kaldı az :79:

selam kızlar muhabbetin sonuna yetiştim ama okudum hepsini gece gece koptum :90: alemsiniz valla durumlar gitgide kötülüşüyo bu 53 gün geçerde nasıl geçer onu bilmiyorum bu şekilde

bu muhabbeti kim açtıysa allah iyiliğini versin emi kuşkam inşallah bana kızmassın böyle bir karikatür tarzı bişey yaptığım için seni sevdiğimi biiyorsun kuş kafam kızma bana....

Kızlarr neler geçmiyor 53 nedir ki erir geçer. Rahmetli dedeme ölmeden önce 85 sene nasıl geçti biye sorduk hiç unutmam "1 gün gibi yavrum" dedi... 53 gün ne ki bacıllarrrrrrr 1 saat gibi geçerrr

Offf Tuticannn öldürdün beni son bombayı yapmışsın tebriklerrr kuşitomda görünce kopacakkkk hahahhah süper olmuş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hoşbulduk Tuticim... ayy geçicek tabiiii valla ben aşkım askere gittiğinde düşünüyodum önceki dönem askerleri mutlu olmuştu biletler geldiniz diye bende diyodum ne güzel bitiriyolar sıra bize geldi bizim biletlerin yani torunların gelmesine az kaldı :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…