- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #8.541
ay pardon cnm onu unutmuştm ://bilmiyorum 335dc..zaten ben onu arayamam ki...bahsetmiştim kötü bi yerde yapıyor aslında askerliği..askerliği başladığından beri çarşı izni yok.telefon ankesörlüydü ve sadece o arayabiliyordu.tlf ayarladı sanki ama o da zaten yasak haftada bir denk bulup 5dk görüşebiliyoduk.haftada 2 defa aradı ilk defa onda da bitsin dedi.yani anlayacağın o zaten aramazsa benim imkanım yok...internetle zaten bağlantısı yok..ancak dönünce...ama şu var içimde kalmıycak.10 gün içinde bişey olmazsa oturur mektup yazarım,adresini ne yapar ne eder bulurum elbet.
lem kuşkafa ne raporu yazıyorsun bakırköyde deli doktoru oldunda haberimizmi yok...
kuşakam söle o müdüre adamı hasta etmesin...okulların kapanmasına daha çok var ne raporu ayol sen bence çeyiz listesi yap
alınacaklar....tabak
çanak
kaşık
bıçak
don
atlet
paçalı don(soğuk kış geceleri için) erkeğin kıllı ise gerek yok
terlik
oklava
nevresim takımları
borcamlar
Ben Erdemsizmiym uleyynnnKahve yaptım canım çekti onca muhabbetten sonra. Sabır en büyük erdemmiş bende askerim gidince anladım. Ayrıca bende bu konularda Tutim gibiyimdir. Bi sorun olduğunda ilk aşkım arayıp konuşmak ister aramazsa günlerce beklerim ki en fazla 1gün sürmüştür aramaması ama ben asla aramam. Bende çok rahat oluyorum böyle durumlarda çünkü aşkımızın aşamayacağı hiçbirşey yok bunu çok iyi biliyorum, herşey çok yolunda gidince ufak tefek şeyleri umursamıyor insan gerçekten o rahatlık bu yüzden yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?