335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ay pardon cnm onu unutmuştm ://
ama en az 10 gün mektup içinde bekle derim
işte sevincn kursagında kaldı dimi 2 kere aradı die sevindn o da byle oldu off ne diym geçsn şu 50 gün artık nolcaksa olsn herkes için

tutim bn senni sabrına hayranım ya bn şuan topigi yakıyodm kaçar gderdinz
bn ufacık tefecik içi dolu turşucuk gbiyimdr
sinirlendigmde gözm hiçbşy görmz tavsiye etmem görmeyn

Tamam sen raporunu hazırla ögretmenimmm

Son düzenleme:
lem kuşkafa ne raporu yazıyorsun bakırköyde deli doktoru oldunda haberimizmi yok...

müdürüme burdan selamlarımı yolluyorummmm pis mankafa adam yaaa pazartesiye yetişcek diye bi sürü iş verdi.şunu yapın bunu yapınçkkolaysa gel sn yapöğretmenliğin en gıcık yanı şu kağıt kürek prosedürleri yaa nefret ediyorummdeli raporumu yazsam bundan çok eğlenirdim

335 yawrum benim sabrıma herkes hayran herkes bende peygamber sabrı olduğunu söyler iyimi kötmü bilmiyorum ama ben çoğu zaman takmam kafaya takıcak bişey yokki adam 2 sinirlendi 3 gün aramadı bende siniri geçsin diye bekliyorum o arasınki bende anlayayım haaaaa bu aşkımın siniri geçmiş diye...hatta annem bile bugün seninki hiç aramıyor dedi biliyorum dedim servis dışı dedim ne kadar rahatsın dedi eyvallah dedim sende beni ekim ayında doğurup terazi olmamı sağlamasaydın napim dedim ay herşeye bir cevabın var dedi

tnıdıgım hiçbi terazi bu kadr rahat deil htta hepsi takıntılı
bnim i psikologa gitmem lazm ya gergin bi kişilik oldm çıktım bikeresinde 25 kişiyi aldm önüme susturdm nası bi sinir yapmışsam allah başta aşkım olmk üzere tüm sevdiklerime sabır wrsin
bide sizde varmı blmiyorm ama mesela tartışırken cvp verse sinirleniyorm vermese dha çok sinirleniyorm bn dayak istiyorm

kuşakam söle o müdüre adamı hasta etmesin...okulların kapanmasına daha çok var ne raporu ayol sen bence çeyiz listesi yap

alınacaklar....tabak
çanak
kaşık
bıçak
don
atlet
paçalı don(soğuk kış geceleri için) erkeğin kıllı ise gerek yok
terlik
oklava
nevresim takımları
borcamlar

Kahve yaptım canım çekti onca muhabbetten sonra. Sabır en büyük erdemmiş bende askerim gidince anladım. Ayrıca bende bu konularda Tutim gibiyimdir. Bi sorun olduğunda ilk aşkım arayıp konuşmak ister aramazsa günlerce beklerim ki en fazla 1gün sürmüştür aramaması ama ben asla aramam. Bende çok rahat oluyorum böyle durumlarda çünkü aşkımızın aşamayacağı hiçbirşey yok bunu çok iyi biliyorum, herşey çok yolunda gidince ufak tefek şeyleri umursamıyor insan gerçekten o rahatlık bu yüzden yani

her ay rapor istiyo işin kötü yanı o tutimmmmüdürü getiriyim parçalayalım olur muay benim de fal baktırasım geldi yaaaaay encuıl faldan zerre anlamam ama senin telvede büyücü kadın gördüm ben sankimmm

özocum hehehe gelecekse dert aşkumdan gelsin allah korusun
335 yawrum ben genelde dinlerim tartışma sırasında susarım iyice dinlerim derdini baktımki hatalıyım özür dilerm ama hata onda ise hiç çekinmem başının etini yerim dayanamaz sonra konuşalım aşkım der zaten genelde benimki tartışmaktan kaçar baktıki tartışmaya doğru gidiyoruz aşkım sonra konuşalım der kapatırız teli...ben sinirlendiysem çok ayıcığım war benim onu tokatlarım bir sağa bir sola sinirimi almaya çalışırım...yada günlüğe yazarım sinirimi

Ben Erdemsizmiym uleyynnn
bi günmü anamm bnada azcık sabır werin bn bi kere kavga etmiştk bni almaya gelcekti glme dedm kapadm teli
snra üstümde pijama saçım bi kalemle toplu 0 makyj bindim tksiye evine gidicm
tam taksidym aradı nerdesn geliyrm die dedm geç kaldn çık kapıya bn geldm
hala unutmuyorm ya nese o olayı hllettk bi kaç gün snra dioki bn sendn sinirlenince korkuyorm o gn eywh dedm bıcaklıck bu kız bni
nası bi tipleme yarattysm adamda
nese ama allh korusn tartışmayalmda eger olursa bni oyalıyn brda aratmayn

tutim bnada snra knuşalım dioda bn nası 9 ay sabretmşm bilemedm bklemem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…