- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #8.561
kız 15 günce gittii ama aşkımangel bende karısmıyım periye bırakayım dedim ama duramıyorum. falda kavusan bı cıft var. sana surpriz mi yapıcak acaba sevgilin :82:
Gözdem Cem kim? Bu sefer cortlicam sanırımCM harfleri gördüm falında birde çok net bi T harfi var askerinin adında yada soyadında olabilir. İçiniz aşkla dolmuş sizin yaa çok güzel bi aşkın var bunu görebiliyorum falda Allah bozmasın. 2 tane çok temiz yolun var, kısa bu yollar. 2 ay içinde askerin yanına gelebilir hazırlıklı ol. R veya L harfli birinin senin hayatında çok büyük bir etkisi var, hayatın domine edebilecek güce sahip birisi bu. 1 ablan var sanırım, evliliğinde bitakım skıntılar görüyorum, evli değilse de kendi hayatında bazı zorluklar yaşıyor. Birde senin yaslandığın herşeyini paylaştığın adında veya soyisminde H harfi olan birisi var. 1sene içerisinde hayatında dönüm noktası olacak birşey yaşayacaksın gözdem Tertemiz bi kağıdın var devlet kapısı veya işle ilgili beklediğin temiz bir kağıt bu. Ayrıca askerin sana çok aşık
tutim kesinlikle çok iş yapar bu parça tabş askerinde eder seni parça parça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?