335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Gözdem Cem kim? Bu sefer cortlicam sanırım CM harfleri gördüm falında birde çok net bi T harfi var askerinin adında yada soyadında olabilir. İçiniz aşkla dolmuş sizin yaa çok güzel bi aşkın var bunu görebiliyorum falda Allah bozmasın. 2 tane çok temiz yolun var, kısa bu yollar. 2 ay içinde askerin yanına gelebilir hazırlıklı ol. R veya L harfli birinin senin hayatında çok büyük bir etkisi var, hayatın domine edebilecek güce sahip birisi bu. 1 ablan var sanırım, evliliğinde bitakım skıntılar görüyorum, evli değilse de kendi hayatında bazı zorluklar yaşıyor. Birde senin yaslandığın herşeyini paylaştığın adında veya soyisminde H harfi olan birisi var. 1sene içerisinde hayatında dönüm noktası olacak birşey yaşayacaksın gözdem Tertemiz bi kağıdın var devlet kapısı veya işle ilgili beklediğin temiz bir kağıt bu. Ayrıca askerin sana çok aşık

kızlar ben çıkıyorum biraz balkona çıkıp hava alayım olmadı bi kadeh bişeyler içeyim ki vurup kafayı uyuyayım.desteğiniz için çok teşekkür ederim.iyi ki varsınız..bu şafaklar da atacak elbet.bu arada metin arolat ın izmir şarkısı da size gelsin.ekleyemem healde buraya,uğraşmayayım şimdi..enişteler artık angi şehirdeyseniz ona göre söylüyomuş gibi hayal edin...

kızlar gerçekten iyi ki varsınız öpüyorum hepinizi iyi geceler...şafak 50 olacak,ha gayret....

perim cem die bi abim var bu sarın yaşıyan ablan var dedin ya onun kocasııı 2 ay içinde aşkım gelecek evet cnmmm :26: L harfi aşkımın isminn içinde varrr 1 sene içinde evleniomm perimmmm anowwww ağzına sağlıkkk bu gece mutlu uyucammm

bismillahirrahmanirrahim periiiiiiiii yuh artık herşeyi biiyon vallahi maaşallah...

hayatcım uyu tabii cnm kafan dağılsın iyi geceler tatlım şarkı için çok mersi yine gel aklımız sende kalmasın...

hayatcmm iyi geceelr cnm :2::2:
perim ohanzii yanii yuh bilmişin hpsinii ayy baktm ewde kahve yok khretsn çok merk ettm şuan ya :///
tutim bnm hayatm bol atraksiyonlu sizde ypın arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…