335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

bütün kızlar toplandık toplandık perimin doğum gününğ kutladık kutladık ay ne iğrencim tek rakibim tutti parça konusunda parça paçalı don heheheh

İyiki dogdun forumumuzun perisi ,,
aşkının hayatını deiştiren sihirli degnek
iyiki varsın ve iyiki tanıdm seni ve dier canlarımıı...
hayat sana ne istiyosn versn cnm arkdşm son 50 yide bitircz birlikte ..
dha snra aşkınla nice mutlu huzurlu ve bebekli yıllar sanaa
sevgilinsz son dogum gnün bu bgünüde atlattn artk son 50 hiç acıtmaz canını

perimm bitanecikkk arkadasımmm ayyy ne iii olmuş da annen senn gibii bi evlat doğurmuşş bu kadar neşelii bu kadar cana yakın bu kadar güsel bu kadarrr hayat dolu aş doluu
hayat sanaaaa hep iyilikler getirsin cnm
melekler yanından hiç ayrılmasım
melekler seni korusunnn arkadasım
iyi kii doğdunnnn teskereci prensesimmm

gercekten de bütün kızlar toplandık
Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 3 ziyaretçi)
selenn _Hayat__+ Perisoko+ angelgozde gdogan Geveze ozelegtim+ Tuti+ 335dc+ CagLo+ GeCe_KuSu+

selam kizlar gecmis kabarmis yine okuyamadim,sadece perimin sürprizlerini cok merak ediyordum baktim ve enisteyi ayakta alkislamak istiyorum helal olsun ona

Dogumgünün kutlu olsun perimm,topigimizin iyilik perisi,nesesi=) Allah sevdiklerinle uzun saglikli vede coook mutlu bir ömür nasip eder insallah=)

Diger tüm canlar, hepiniz icin gecerli bu dilek.. Allahim bu ayriligi son ayriligimiz kilsin,bizi yarimizden ayri koymasin bir daha insallah..

SAFAK simdi 50 NEVSEHIR..

Son düzenleme:
Aaaaaaaaaa bugün pericik doğmuşşş iyi ki doğdun periii iyi kii doğdun periii

Canım yeni yaşın sana mutluluk,sağlık ve aşkınla beraber yaşıcağın seneler getirsinBundan sonraki tüm yaşlarını sevdiceğinle geçirmen dileğiyle ve tabii 335. dönem topiğindeki kızlarla

İyiki doğdun perim....bu pastan...

hediyen aç bakalım ne çıkıcak içinden

buda hediyen....christian louboutin stiletto

veeeeeeeeeee party başlasınnn

perim canım arkadaşım yeni yaşına girdiğin şu dakikalarda yanında olmayı çok isterdim ...sanal alemden çok öte oldun benim için hatta birbirimizi görüp şaşkıbakışlarla göz göze gelişimizi hiç unutamam aynı havayı bile soluduk askerlerimizin yemin töreninde benim için çok özelsin dilerimki yeni yaşın sana tüm güzellikleri ve mutlulukları getirsin ok ama çok mutlu ol aşkınla emi canım...seni çok seviyorum....

ben susmadım balon şişiriyodumcanım çıktı attım kendimi
balonların içine.hadi canlar alın birer tane balon.periye gidiyoruzz.açılınnnnnn baskın varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…