- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #8.601
cağlom ağlamak yokkkk ağlamak yok ulen ağlaması gereken ben iken coşuyorum burda ben gerkten anormalim yaaa
pijama partisine haydeeeeeeeeee.:87:
anooooo leoparlı pijama gördüümmmmmmmmmmmmm
pijama partisine haydeeeeeeeeee.:87:
çağloooooooooBir dag yangini icerim,
deli mayinlar dösenir damarlarima,
kinsiz bir öfke düser yoluma,
beni benden asirir..
mevsimsiz kar yagar,
tastan demirden iceri..
ak ellerini uzat,
ellerini ellerime birak..
aaaaaaaaaaaaaaaa icelim kizlar, bende ne yazikki sadece becks var canim raki istiyor,tüm vücudum uyussun istiyorum,hicbirseyi hissetmemek,aglamak,uyumak sonunda ask uyandirana dek uyanmamak...
tabiki de bitecekkkızlar ya bitecek gibi görünüyo bu askerlik allahın izniyle umutlanmaya başladım
kızlar ya bitecek gibi görünüyo bu askerlik allahın izniyle umutlanmaya başladım
Sen nasıl tatlı bi insansın yaa, tertemiz bi yüreğin var seni bunu gerçekten anladım teşekkür ederim özoşum benim !!bütün kızlar toplandık toplandıkperimin doğum gününğ kutladık kutladık ay ne iğrencim tek rakibim tutti parça konusunda parça paçalı don heheheh
Selenim çok teşekkür ederim hayatım, hep beraber nice güzel seneler geçirmek dileğiyle...periiimmmmmmm, nice mutlu, sağlıklı, aşk dolu yaşlaraaa
Canımın içiii, yüreğinin güzelliği yüzüne vurmuş senin balım benimmm. Hep böyle hayat dolu sevecen ol, hayatta her zaman kazananlardan olacağına hiç şüphem yok teşekkürler arkadaşm!İyiki dogdun forumumuzun perisi ,,
aşkının hayatını deiştiren sihirli degnek
iyiki varsın ve iyiki tanıdm seni ve dier canlarımıı...
hayat sana ne istiyosn versn cnm arkdşm son 50 yide bitircz birlikte ..
dha snra aşkınla nice mutlu huzurlu ve bebekli yıllar sanaa
sevgilinsz son dogum gnün bu bgünüde atlattn artk son 50 hiç acıtmaz canını
Gözdemmmm meleğim beniimm, geldin bize kendini çook sevdirdinn, hayat bütün güzellikleri versin sana sevdiceğinle sen de bir ömür boyu mutlu ol bitanemm!!perimm bitanecikkk arkadasımmm ayyy ne iii olmuş da annen senn gibii bi evlat doğurmuşş bu kadar neşelii bu kadar cana yakın bu kadar güsel bu kadarrr hayat dolu aş doluu
hayat sanaaaa hep iyilikler getirsin cnm
melekler yanından hiç ayrılmasım
melekler seni korusunnn arkadasım
iyi kii doğdunnnn teskereci prensesimmm
Özom koparttın beni gene sayende kahkahalarla girdim yeni yaşımaaa !!25 bitti özom bilemedimki yeter mi mumlarrr
Çağlom seni arıyordu gözlerim, gerçekten sevgilim beni de çok mutlu etti. Güzel dileklerin için teşekkürler canm benim Allah ömür boyu mutlu olmamamızı nasip etsin inşallah.selam kizlar gecmis kabarmis yine okuyamadim,sadece perimin sürprizlerini cok merak ediyordum baktim ve enisteyi ayakta alkislamak istiyorum helal olsun ona
Dogumgünün kutlu olsun perimm,topigimizin iyilik perisi,nesesi=) Allah sevdiklerinle uzun saglikli vede coook mutlu bir ömür nasip eder insallah=)
Diger tüm canlar, hepiniz icin gecerli bu dilek.. Allahim bu ayriligi son ayriligimiz kilsin,bizi yarimizden ayri koymasin bir daha insallah..
SAFAK simdi 50 NEVSEHIR..
Sen canımsınn !!! İçten, tertemiz, nesli tükenen insanlardansın! Seni tanıdığım için çok mutluyum ve seni çok seviyorum ! Teşekkür ederim canım arkadaşım !!
Gevezem benimm, çok teşekkür ederim amiinnnn, hepberaber nice güzel yıllaraa. Sizleri asla bırakamammm !!!Aaaaaaaaaa bugün pericik doğmuşşş iyi ki doğdun periii iyi kii doğdun periii
Canım yeni yaşın sana mutluluk,sağlık ve aşkınla beraber yaşıcağın seneler getirsinBundan sonraki tüm yaşlarını sevdiceğinle geçirmen dileğiyle ve tabii 335. dönem topiğindeki kızlarla
Balımmmm hediyelerinle beni kalbimden vurduğunun sende farkındasın tabiikii !!! Gerçekten çok mutlu oldumm, çok teşekkür ederim canım arkadaşım benimm. Seni gördüğümde ne kadar iyi bir insan olduğunu anlamıştım, çok hanımefendi ve asil duruyordun kadim dostum benim. Gerçekten öyleymişsin seni tanıma fırsatı bulduğum için çok şanslıyım, hep hayatımda kal olur mu? Seni çok seviyorum!
İyiki doğdun perim....bu pastan...
hediyen aç bakalım ne çıkıcak içinden
buda hediyen....christian louboutin stiletto
veeeeeeeeeee party başlasınnn
perim canım arkadaşım yeni yaşına girdiğin şu dakikalarda yanında olmayı çok isterdim ...sanal alemden çok öte oldun benim için hatta birbirimizi görüp şaşkıbakışlarla göz göze gelişimizi hiç unutamam aynı havayı bile soluduk askerlerimizin yemin töreninde benim için çok özelsin dilerimki yeni yaşın sana tüm güzellikleri ve mutlulukları getirsin ok ama çok mutlu ol aşkınla emi canım...seni çok seviyorum....
Gelin yaa nolur gelir şuan yanımda olmanız için neler vermezdimmm !!
en sevdiginz içkilerii sıralayn bakalmm en çok hngisi çkıcak ... :) 3 tane zorunlu 5 e kadr yolunz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?