335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

benim kafamdada gelinlikle plajda çıplak ayak dolaşıp balonlarla resim çektiresim var en büyük hayalim o sanırım mersinde olucak açık hava resmi istiyorum ben bu yüzden mersinde plajda olabilir...ben çok şey istiyorumda bakalım yaptım olacak tuti AĞAOĞLU

tutim koptm ya tuti agaoglu ahahah
bnde bu espiriyi yapcaktm ama facede cümle aleme rezil olmanın anlamı yok dedm ama içimde patlıck yazıyorm
son 50 bitirdik dedik olacak dedik olacak ahahah D:

Bir dag yangini icerim,
deli mayinlar dösenir damarlarima,
kinsiz bir öfke düser yoluma,
beni benden asirir..

mevsimsiz kar yagar,
tastan demirden iceri..
ak ellerini uzat,
ellerini ellerime birak..

aaaaaaaaaaaaaaaa icelim kizlar, bende ne yazikki sadece becks var canim raki istiyor,tüm vücudum uyussun istiyorum,hicbirseyi hissetmemek,aglamak,uyumak sonunda ask uyandirana dek uyanmamak...

yandan halimem yandan severim seni candann seviyorsan candan boşan gel kocandan

çaglomm sendemi rakı seviyosn ay bayılırm aşkm dio kadınlr gnelde şarap sever sni npıcaz ahahah

pijama partisine haydeeeeeeeeee.:87:
anooooo leoparlı pijama gördüümmmmmmmmmmmmm
çağloooooooooağlamak yokayy çok sert oldu bu tamam tamam gel canım beniimmmmm kıyamam sanaaa
kızlar ya bitecek gibi görünüyo bu askerlik allahın izniyle umutlanmaya başladım
tabiki de bitecekk

sözcüklerim varmiyor uzaklarına
birer birer düşüyor bütün öpmelerim
ağır yenilgiler alarak

adresinde yoklugunu kıyamet bilerek
sadece susarak özlüyorum seni
hiç tanımadan, ne garip

hiç tanımadan, ne garip
sense uzak, çok uzakta
bir deniz gibisin resimlerde
dokunsan dersim olur, göçerim mecburen
duydum çok sonradan, adın önemli değil
acın aynı tadı veriyor zaten

adresinde yokluğunu kıyamet bilerek
hiç tanımadan, ne garip

işte buna bıçak çekiyorum
şimdi adı yok, hiç bir sevginin
zaman zaman değil şimdi
yalnız benmiyim bu ahir zamanda
derviş mekanına aşk ile cağıran
bu ahir zamanda

bütün kızlar toplandık toplandık perimin doğum gününğ kutladık kutladık ay ne iğrencim tek rakibim tutti parça konusunda parça paçalı don heheheh
Sen nasıl tatlı bi insansın yaa, tertemiz bi yüreğin var seni bunu gerçekten anladım teşekkür ederim özoşum benim !!
periiimmmmmmm, nice mutlu, sağlıklı, aşk dolu yaşlaraaa
Selenim çok teşekkür ederim hayatım, hep beraber nice güzel seneler geçirmek dileğiyle...
Canımın içiii, yüreğinin güzelliği yüzüne vurmuş senin balım benimmm. Hep böyle hayat dolu sevecen ol, hayatta her zaman kazananlardan olacağına hiç şüphem yok teşekkürler arkadaşm!
Gözdemmmm meleğim beniimm, geldin bize kendini çook sevdirdinn, hayat bütün güzellikleri versin sana sevdiceğinle sen de bir ömür boyu mutlu ol bitanemm!!

peri kaç yaşına girdin kuzum ha bu mumlar yeter mi
Özom koparttın beni gene sayende kahkahalarla girdim yeni yaşımaaa !!25 bitti özom bilemedimki yeter mi mumlarrr
Çağlom seni arıyordu gözlerim, gerçekten sevgilim beni de çok mutlu etti. Güzel dileklerin için teşekkürler canm benim Allah ömür boyu mutlu olmamamızı nasip etsin inşallah.
doğum günün kutlu olsun periiimmmmmmmmmmmmm
seni çok seviyorummmmmmmm

Sen canımsınn !!! İçten, tertemiz, nesli tükenen insanlardansın! Seni tanıdığım için çok mutluyum ve seni çok seviyorum ! Teşekkür ederim canım arkadaşım !!
Gevezem benimm, çok teşekkür ederim amiinnnn, hepberaber nice güzel yıllaraa. Sizleri asla bırakamammm !!!
Balımmmm hediyelerinle beni kalbimden vurduğunun sende farkındasın tabiikii !!! Gerçekten çok mutlu oldumm, çok teşekkür ederim canım arkadaşım benimm. Seni gördüğümde ne kadar iyi bir insan olduğunu anlamıştım, çok hanımefendi ve asil duruyordun kadim dostum benim. Gerçekten öyleymişsin seni tanıma fırsatı bulduğum için çok şanslıyım, hep hayatımda kal olur mu? Seni çok seviyorum!
ben susmadım balon şişiriyodumcanım çıktı attım kendimi
balonların içine.hadi canlar alın birer tane balon.periye gidiyoruzz.açılınnnnnn baskın varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:92:

Gelin yaa nolur gelir şuan yanımda olmanız için neler vermezdimmm !!

Benim canlarım hepiniz o kadar ince o kadar nazik ve içtensiniz ki inanın çok duygulandım ve mutlu oldum. Teker teker hepinize tekrardan çok çok teşekkür ederim. Sizler olmasanız bu zor günlerin üstesinden nasıl gelirdim? Burda sanalın ötesinde çok güzel sıcacık bi dostluk kurduk ben buna yürekten inanıyorum. Biriniz üzülünce içim sızlıyor çünkü, mutluluğunuzla da mutlu oluyorum çünkü hepinizi gerçekten çok seviyorum bunu bilin lütfen. Hepiniz iyi ki varsınız hep hayatımda kalın emi??

özocum diyorum ya ben anormalim diye
yanık türkümü söyleyeyim o konularda çağlom dahaiyidir türkü konusund canım ben pek çakmam türküden çağloma veriyorum mikrofonu

sess 1 -2 1-2

çağlom mikrofon sende sen söyle yanık bir türkü istedi özom...

birgün gercekten sizlere türkü söylemek isterim kizlar,suan kafam cok güzel

durumumuzu cok güzel anlatan bir türkü daha
Arif Sagdan söylüyorum;
Güzel seni cok özledim,
3ay oldu yolun gözledim,
hakikattir bu söylerim..
Selam gelir mektup ile,
mektup degil bu bir sille,
sever isen beni dinle;
Güzel seni cok özledim,
3ay oldu yolun gözledim,
hakikattir bu sözlerim...

Ah ulaaan ahh, Raki,Wodka hicbirseye degismem 335cim soruna cevap vereyim=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…