335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

slm kızlarrrrr
ben size çok alışmak artık buraya gelmeden yapamamakkkk
töbe töbe bunu okudm içimden ne dedmm biliyomsnz çok utanıyorm
sen istiyor dujj o zaman verecek 50 dahaa bn buraya gelince nden sapıtıyormmmm

arkadaşlar aranızda avon un magic eternital mıydı etarnal mıydı o parfumu kullanan varmı ??? ben bugun maksat muhabbet olsun diye sıparıs verdım
ben varımı yogumu parfüme yatıran bi insan olarak konuşuyrm
avonun bi çok parfümünü kullandm ayrıca orjinal parfümlerden amor amor , kenzo , givency vs kullandm bi allhn kulu sormadı kokumu ne gzel die
o yüzdn çok takıgımdır o konuya ama artık hayatımın parfümünü buldmm escada magnetizm tenime çok uydu parfm knusu açılınca paylaşıym dedm buram buram kokuyorm
bidee aşkıma atkı yollarken kenzoyu sıkmıştm 20 gün oldu dioki aşkm hala dolabı açtıgımda sen kokuyosnnn

335dc yawrum bende parfüm manyağıyımdır o yüzden avonu aldım normalde bende chanel coco,dior addict 2,gucci envy me,escada island kiss, şu avonu katalogunda gördüm koluma sürdüm beğendim sipariş verdim moralim bozuk olunca aışverişe vuruyorum kendimi çam ağacı aldım kendime bugün süslicem kendim gibi kokoş yapcam onu

tutim nazara çok inanmam ama maalesef etkilendik. :96:
benim erkek arkadaşlarımın ordaki arkadaşları da arayıp onu istettiğimde ona takılıyorlarmış: "olan var olmayan var" diye, arayıp aramadığı soruyorlarmış vs. yaşadıkları şey çok doğal aslında, hepsi sevdiklerinden uzakta ve ilgi bekliyorlar. nazar maalesef kasıtlı olmadan da olan bi şi :93:

bu arada bende mektubuma parfümümü sıktım aşkım diyoki komutana açması için mektubu verdim diyo adam açtıka bi koku yayılıo diyo demişki diyorum bu kokuyu tanıyorum ben bi yerden diyo mektubu alınca anladımki mektup kokuyomş diyo sonra o günden beri pijamasının arasına koyuyomş hep pijamasına siniyomuş geceleri kokumla uyuyomş

kızlar sıkmayın canınızı çünkü sadecee 49 günümüz kaldıııııııı bu saattten sonraaaa biz mi sayalımmm şafakkkkk değdiremez kimse bize nazarr geçici ufak şeyler takılmayın sadece kavuşacağımız günün hayalini kuralım :81:

bugünde aramayacak çok şaşırdım ben ilk defa böyle olduk biz tam 4 gün oldu benim sesimi duymadan yapamazdı annemde beni suçluyor çok gururlusun diye ya oda senden bekliyorsa diyor...

bnm nişanlım yeni gitti ama uzun dönem.. şimdi 384 gün kaldı.. onu öyle çok özledimki bende onun parfümünü kokluyorum çok özledim onu yanımda istediğim zaman.. neyse bende kavuşacağım günü bekliyorum sabırsızlıkla..:93:

ozgcngz canımmmm allah kavuştursun sayılı gün geçer tatlım sadece sabır....nerde yapıyor acemiliğini canım ?

bizim mahallede uzun dönem asker uğurluyorlar havai fişekler patlıyor güm güm annem nasıl ağlıyor varya erkek kardeşimde askere gidicek ya okulu bitince şimdiden başladı kıyamam yaaa

canım benim işin çok zor allah sabır versin tatlım biz 150 günü geçiremedik allah sabrını verir canım inşallah üzme kendini çünkü elden bişey gelmiyor topigimize bekleriz canım eğlenceli oluyoruz biz kafa dağıtırsın:86:

tutim zor oluyor ya benim erkek kardeşimde uzun dönem annem çok ağlamıştı ama birileri gidecekki bizimkiler gelecek sırayla canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…