- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #8.881
bugünde aramayacak çok şaşırdım ben ilk defa böyle olduk biz tam 4 gün oldu benim sesimi duymadan yapamazdı annemde beni suçluyor çok gururlusun diye ya oda senden bekliyorsa diyor...
canım askerlerimiz böyle durumlarda bizim onları anlamamızı istiyorlar zor şartlarda oldukları için yanlarında olmamızı istiyolar sen onun yanında ol tatlımbugünde aramayacak çok şaşırdım ben ilk defa böyle olduk biz tam 4 gün oldu benim sesimi duymadan yapamazdı annemde beni suçluyor çok gururlusun diye ya oda senden bekliyorsa diyor...
slmm kızlarr şafak ne güzel 49 olmuş maşşalah tabi özel eğitimle bizim 61 olcak 12 den sonra buda gelir buda geçer diyorum sabırla onun için gittim bu gün kendime ip aldım aşkım gelene kadar yelek örcem kendimeörgü örünce zaman çok güzel geçiyo aşkıma atkı yapmıştım ordan biliyorum
cnm sıkılıooo kızlar yaaaaa
ehehehe yok beönemli bişiy yokkk boş oturmaktannn sıkıldımm şarkı sölğom şimdiitatlım o ne biçim can sıkıntısı elde gitarla canım önemli bişey yokdemi canını sıkan
çağlom,özom,mayram ben inanın gurur yapmıyorum olayı anlatayım size...
beni aradı konuşması soğuktu sonra bişey anlattı bende yazık sana dedim (kıyamam) manasnda bu anladıki ben güçsüzmüyüm ezikmiyim niye bana yazık yazık diyorsun dedi inanın tek kelime etmedim havayı değiştireyim dedim sonra konuşuruz dedi bir dahada aramadı...
gurur yapmıyorum inanın ben arayınca peşinden koşuyormuşum gibi olmıyacakmı???
özle eğitim evet benmki 12 gün izne geldi sanırım ondan ohh ne güzell 1 gün yol izni falan veriyolarmış sanırım onun için 61 benm ki dee
çağlom,özom,mayram ben inanın gurur yapmıyorum olayı anlatayım size...
beni aradı konuşması soğuktu sonra bişey anlattı bende yazık sana dedim (kıyamam) manasnda bu anladıki ben güçsüzmüyüm ezikmiyim niye bana yazık yazık diyorsun dedi inanın tek kelime etmedim havayı değiştireyim dedim sonra konuşuruz dedi bir dahada aramadı...
gurur yapmıyorum inanın ben arayınca peşinden koşuyormuşum gibi olmıyacakmı???
oooo 4 gün müü ne diyosun özel eğitim bizim kine hiç yol izni vermediler sadece terhis günün de 1 günlük yol iznin var demiş komutanı izmir istanbul
özom 1 sene oldu tatlım yok bebem bizim öyle çoluk çocuk muhabbetimiz yok öyle aksine erkek arkadaşım çok olgun biridir...peşinden koşmak bir erkeğin en nefret ettiğim şeydir sanki arayınca peşindn koşmuş gibi olacakmışım gibi gliyor grçi aşkm öyle düşünmez ama ...bende öyle trip atan liseli gençler gibi takılmam ama ne bilim ben arayınca tartışıcakmışız gibi geliyor ondan aramıyorum...
çağlom aramak şimdi içimden geçti ama ya uyuyorsa???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?