335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

bugünde aramayacak çok şaşırdım ben ilk defa böyle olduk biz tam 4 gün oldu benim sesimi duymadan yapamazdı annemde beni suçluyor çok gururlusun diye ya oda senden bekliyorsa diyor...

tutim seni suclamak degilde,ama annene kesinlikle hak veriyorum canim..
bence sen uzatma artik bu darginligi..arada hicbirsey yokken yapma artik böyle..istedigin kadar belli etmemeye calis icin burukdur tahmin edebiliyorum,neyin gururunu kime yapiyorsunki? bence kesinlikle aramalisin,yarin birgün askerden gelince inan bana o yaptigi icin pisman olacak ama sen kendinle gurur duyacaksin bu adimi attigin icin..
inan bazen askimda cok kirici olabiliyor son zamanlarda ama hic sesimi cikarmiyorum,gözlerimden yas akarken bile gülerek konusuyorum ben onunla,yemin ediyorum 10dakika gecmez anlar hatasini..ama sirtimi dönmem ona hicbir zaman..sende yapma bence..yani cok fazla burnumu katmis olmak istemem isinin icine,ama düsüncelerim böyle tatlim,enistemin nasil biri oldugunu senin anlattiklarindan biliyorum o yüzden bence oda sende haketmiyorsun böyle birseyi..

bugünde aramayacak çok şaşırdım ben ilk defa böyle olduk biz tam 4 gün oldu benim sesimi duymadan yapamazdı annemde beni suçluyor çok gururlusun diye ya oda senden bekliyorsa diyor...
canım askerlerimiz böyle durumlarda bizim onları anlamamızı istiyorlar zor şartlarda oldukları için yanlarında olmamızı istiyolar sen onun yanında ol tatlım

slmm kızlarr şafak ne güzel 49 olmuş maşşalah tabi özel eğitimle bizim 61 olcak 12 den sonra buda gelir buda geçer diyorum sabırla onun için gittim bu gün kendime ip aldım aşkım gelene kadar yelek örcem kendime örgü örünce zaman çok güzel geçiyo aşkıma atkı yapmıştım ordan biliyorum

Tuticim ara askerini onlar hassas bu dönemlerde çnkü çok sıkıldılar aşkta gurur anlamsız böyle durumlarda onun sesini duyunca sen rahatlıcaksın o mutlu olucak şimdi sen at bir adım askerden döndüklerinde alırız bu günlerin intikamını ozaman söyleriz sokarız laflarımızı bu gece rahat uyumak için aramalısın çünkü o da diyodurki ben nerelerdeyim beni hiçmi düşünmüyo nasılım diye diyodur...

tatlım ör tabi ii olur canım benim gece 59 olacaktı ama öğrendim ki son gün doğan güneşmiş sayılmaz mış o yüzden gece 58 olacak canım benim senin askerin 12 gün izin almış benim ki 10 gün canım o yüzden farklı galiba

çağlom,özom,mayram ben inanın gurur yapmıyorum olayı anlatayım size...
beni aradı konuşması soğuktu sonra bişey anlattı bende yazık sana dedim (kıyamam) manasnda bu anladıki ben güçsüzmüyüm ezikmiyim niye bana yazık yazık diyorsun dedi inanın tek kelime etmedim havayı değiştireyim dedim sonra konuşuruz dedi bir dahada aramadı...
gurur yapmıyorum inanın ben arayınca peşinden koşuyormuşum gibi olmıyacakmı???

canım ilişkiniz kaç yıllıktı sizin peşinden koşma muhabbeti yapamayacak kadar sağlam değil mi canım çok ayrıntılı düşümme

kuzum haklisin tabiki,sana haksizsin demiyorum ben..
ama sadece onlar bizden suan cok anlayis,ilgi bekliyorlar..ve cok zor bir dönemdeyiz..
gecen gün benimki bana ne icin demedigini birakmadi anlatsam agzin acik kalir ve ben aglaya aglaya konustum onunla hic belli etmeden..
ama ben öyle yapinca o hemen geri adim atiyor hatasini anliyor..biliyorum ben orda inat yapsam oda yapacak uzayip gidecek ne gerek var bunlara böyle bir dönemde?
bir telefon acacaksin sadece inan bana bunda hicbirsey kaybetmiyeceksin..

oooo 4 gün müü ne diyosun özel eğitim bizim kine hiç yol izni vermediler sadece terhis günün de 1 günlük yol iznin var demiş komutanı izmir istanbul

canım senede iki günmüş terhis tarihi 2011 e denkgeldiği için iki günde ordan 4 gün seninki dağıtıma falan mı gelmişti önceden çok ilginç benimki konya için izin aldı 12 saat sürüyo

özom 1 sene oldu tatlım yok bebem bizim öyle çoluk çocuk muhabbetimiz yok öyle aksine erkek arkadaşım çok olgun biridir...peşinden koşmak bir erkeğin en nefret ettiğim şeydir sanki arayınca peşindn koşmuş gibi olacakmışım gibi gliyor grçi aşkm öyle düşünmez ama ...bende öyle trip atan liseli gençler gibi takılmam ama ne bilim ben arayınca tartışıcakmışız gibi geliyor ondan aramıyorum...
çağlom aramak şimdi içimden geçti ama ya uyuyorsa???

Son düzenleme:

tutimm ben gece 12de bile ariyorum..ne olacak yaa? suanki durumdan daha önemli olamaz bence uykusu..
hem suan daha erken ariyabilirsin..bu saatte uyumaz eger uyuyorsada söylesinler aradigini uyaninca arasin seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…