335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

hayrr ilk kez geldi gittiğinden beri bilmiyorum yani şaşırdım izin veren komutan öle demiş eşim yol izni isteyince terhis tarihinde 1 gün önceden çıkarsın demiş acaba bi kere evci çıkmıtı 3 gün ondan mı kestiler :18:

tatlım benimki 3 kere evci çıktı ya ondört gün izinliydi yol dahil 27 sinde terhis olacak

hem tartisin tutim bunda ne var? tartismada iliskinin parcasidir.. tartismaktan korkarak yasayacaksak hic konusmayalim birbirimizle o zaman..ortada bir yanlis anlasilma,darginlik var ve bunu halletmeniz gerekiyor..gerekirse tartisirsiniz ama sonra bu konu kapanir gider yine..ama konusmazsaniz ikinizinde icine oturur ve bu daha büyük hasarlar verebilir..

aradım uyuyormuştu asker kaldırmış bilsem uyuduğunu kaldırtırmıydım ya geldi uykulu uykulu telefona...
kontür alamadım kantinci çocuk rahatsız revirde dedi..dedim kontür olmayınca cep telime çağrı yapmıyormuydun sen dedim çekindim dedi çok yorgunum nöbetler yoğun dedi...buzzzz gibiydi sesi belki uykulu olduğu içindir ama sonra konuşalım dedi kapadık keşke aramasaydımmmm...

bilemiycemm cnmm var bi terslik ama çözemedim benm ki 28 sinde terhis olacak

canım ben çözdüm sennknn yol izni bir gün bence on gün izin almış bayramda bir gün yol izni bu yıldan 1 günde 2011 den kullanmış 12 gün olmuş bence çıkARKEN de yol izni 1 gün olcacağı çin 28 benimki 2 gün olacağı için 27

canım niye arayamadığını açıklamaya çalışmış sana kasıtlı değil gibi geliyo bana ya

tuti bak kendiside demiş zaten nöbetler yoğun diye demekki çok sıkıldı yoğunluktan sürekli uykusuz ve nöbet tutmak zor olur bence sen yinede alttan al kötü niyetli olduğunu sanmıyorum eniştenin sadece askerlik pskolojisinde o kadar emin ol ve sen ii ki de aramışsın

öyle deme tutimm,bunu yapmaliydin..
baska biri degilki sonucta o,senin sevdigin adam,hayatini birlestirmek istedigin es..
bundan sonra top onda,ariyacak cünkü sende aradin..
bunu inat olayi bir kere aliskanlik edilirse inan bana sonu gelmez..
eminim sende her tartismadan sonra böyle günlerce sessizlik olmasini istemezsin,bunun icin konusmak sart..
iyi yaptin sen inan senin yerinde olsaydim ilk gün arardim o zaman hem hatalarini hemde bir kere daha degerimizi cok iyi anliyorlar..

kızlar iyiki varsınız saolun....
biz ilk defa bu aşamaya geldik belkide şaşkınlıktan oda bende ne yapacağımızı bilemedik zaten telde hemen benim sağlığımı sordu kasığım ağrıyordu ya dr a gidicektim birde adetin 3.cü günü oldunmu dr a gittinmi ne dedi diye sordu çok merak ediyorum neden ağrıyor acaba dedi ama aşkım gibi kelimler kullanmadı çok soğuktu neyse canlar aradım gerisi ona kalmış saolun hepinize havayı dağıtalım sıkıntımla sizi sıkmak istemiyorum hakkım yok buna...

tutim hiç üzme kendini, o birazcık naz yapmış sana :)) ben erkeklerin bu askerlik dönemlerini bizim pms sendromuna benzetiyorum. alınganlıklar, ani çıkışlar, saçmalamar :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…