- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #8.901
hayrr ilk kez geldi gittiğinden beri bilmiyorum yani şaşırdım izin veren komutan öle demiş eşim yol izni isteyince terhis tarihinde 1 gün önceden çıkarsın demiş acaba bi kere evci çıkmıtı 3 gün ondan mı kestiler :18:
tatlım benimki 3 kere evci çıktı ya ondört gün izinliydi yol dahil 27 sinde terhis olacak
bilemiycemm cnmm var bi terslik ama çözemedim benm ki 28 sinde terhis olacak
aradım uyuyormuştu asker kaldırmış bilsem uyuduğunu kaldırtırmıydım ya geldi uykulu uykulu telefona...
kontür alamadım kantinci çocuk rahatsız revirde dedi..dedim kontür olmayınca cep telime çağrı yapmıyormuydun sen dedim çekindim dedi çok yorgunum nöbetler yoğun dedi...buzzzz gibiydi sesi belki uykulu olduğu içindir ama sonra konuşalım dedi kapadık keşke aramasaydımmmm...
aradım uyuyormuştu asker kaldırmış bilsem uyuduğunu kaldırtırmıydım ya geldi uykulu uykulu telefona...
kontür alamadım kantinci çocuk rahatsız revirde dedi..dedim kontür olmayınca cep telime çağrı yapmıyormuydun sen dedim çekindim dedi çok yorgunum nöbetler yoğun dedi...buzzzz gibiydi sesi belki uykulu olduğu içindir ama sonra konuşalım dedi kapadık keşke aramasaydımmmm...
ewtt cnmm son noktayı koydun bencede öle olmuş senin kinin 2 gün yol izni var 27 sinde çıkıyo benmkinin 1 gün 28 de çıkıyoo anlaşıldı durum
cidden öle mi oluyoo cnmmm gerçekten gece 59 mu diycem inanamıyorum yaaaaaaaaaa çok saoll cnmm şu 60 dan bi düşsem diyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?